Topbaş: Taksim"Deki Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi :@
-
kimsenin hakkını gasp ettiğim yok tabi isteyen kutlar fakat bende saçma olması sebebiyle kutlamıyorum kutluyorumdaöyle bokunu çıkarmıyorum hristayn adeti diye vurgulamamın sebebide öyle ortaya bi çam altına litrelerce alkol her türlü
içme sıçma zıwanadan çıkma gibi kutlandığı için türklere müslümanlara yakıştıramıyorum haa isteyen istediği gibi
kutlar beni enterese etmez fakat bana göre yılbaşı kutlamak başlı başına bi saçmalık hele hele batıdan bize gelen
adetleri bizimmiş gibi sahiplenip kutlama çalışmak daha daha büyük bi saçmalık orada kast ettiğim noel değil yani
-
gasptan kastım topbas durzusune
-
bravo dan başka ne denebilirki
helal olsun kadir e
başka amaçla iptal etmiş olsa düşünceler farklı olabilirdi. -
gecen sene 2 turisti taciz etmislerdi delikanlilar kendilerine sahip cikamiyolar
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------Lan askerlerimiz dağda beklediği için,biz burda rahat yaşıyoruz, eğer rahat yaşamayacaksak beklemesinler mk:S Böle yobazlık olur mu ya:@ Amaçları yıl başı kutlamalarından insanları soğutmak. Ama bunu nah ba$arırlar, topba$ ate$le oynuyor....
-----------------------------Allah'ım bu ne salakca bi yorumdur ya :) ne o lan kızlara parmak atmayımı özledin ? .. yobaz mıs..o adam yobaz sa sen de maybaş sın :S b.s.g ya.
-
doğru bir karar olduğunu düşünüyorum zaten pkk su zamanda bir misilleme yapmak istiyor dünkü haberlerdede cıktı bomba bırakmıs itin teki anında enselediler yılbasındada buna benzer olaylar cıkabilir bana göre. adam zaten demiş kutlamak isteyen kutlasın ama dozunu kacırmasın. yobazlıklada bir ilgisi yoq bunun en doğru kararı vermişler.
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------Lan askerlerimiz dağda beklediği için,biz burda rahat yaşıyoruz, eğer rahat yaşamayacaksak beklemesinler mk:S Böle yobazlık olur mu ya:@ Amaçları yıl başı kutlamalarından insanları soğutmak. Ama bunu nah ba$arırlar, topba$ ate$le oynuyor....
-----------------------------Allah'ım bu ne salakca bi yorumdur ya :) ne o lan kızlara parmak atmayımı özledin ? .. yobaz mıs..o adam yobaz sa sen de maybaş sın :S b.s.g ya.
-----------------------------Yılbaşı kutlamayı , isa nın doğum gününü kutlamayla bir tutan zihniyet yobazdır.Sizin gibiler yüzünden bu ülkede okul yerine camii açılıyor ve ülke geri kalıyor.
Daha bundan 10-15 yıl once doğuda okul denen bişiy bilinmiyordu ama nedense binlerce camii var ve şuanki doğunun durumuna bak,eğitimsizliğin nelere mâl olduğunu iyi tastik et.Hem madem sen çok dinine bağlı yaşam süren bir insansın niçin Allah kelimesi ile Salak kelimesini aynı cümlede telaffuz ediyorsun.Buda senin ahlâk seviyeni ortaya koyar..Neyse konu dağılmasın.Ama yılbaşı kutlamalarını engellemekte kullandıkları sebep çok saçma ve alakasız.Güvenlik için bile olsa,orda eylenenlere güvenlik sağlamakla hükümdürler.Yılbaşını kutlamasını iptal etmekle değil. Madem güvenlik sağlayamıyıcak bıraksın o işi, yapacak adam bulunur..!!
-
iyi oldu gece 12'yi kim bekler zaten uykum oluor ak :P ben bekleyemiom heç walla tek piyango cekilisine bakıorum sonra vur kafayı yat :P
havai fisek yok baska bisey yok o yok bu ak uyutmuyorlar adamı 2 dk :P -
ZaYGo bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------Yılbaşı kutlamayı , isa nın doğum gününü kutlamayla bir tutan zihniyet yobazdır.Sizin gibiler yüzünden bu ülkede okul yerine camii açılıyor ve ülke geri kalıyor.
Daha bundan 10-15 yıl once doğuda okul denen bişiy bilinmiyordu ama nedense binlerce camii var ve şuanki doğunun durumuna bak,eğitimsizliğin nelere mâl olduğunu iyi tastik et.Hem madem sen çok dinine bağlı yaşam süren bir insansın niçin Allah kelimesi ile Salak kelimesini aynı cümlede telaffuz ediyorsun.Buda senin ahlâk seviyeni ortaya koyar..Neyse konu dağılmasın.Ama yılbaşı kutlamalarını engellemekte kullandıkları sebep çok saçma ve alakasız.Güvenlik için bile olsa,orda eylenenlere güvenlik sağlamakla hükümdürler.Yılbaşını kutlamasını iptal etmekle değil. Madem güvenlik sağlayamıyıcak bıraksın o işi, yapacak adam bulunur..!!
-----------------------------ben camii yaptırıyosam sende okul yaptır kardeşim.tutan mı war?
sen git taksimin göbeğinde iç iç kus.milletin bacısına sark.yobazmış peah.aynaya bak önce, sonra da kafanda ki örümcekleri temizle
-
yasaklama diye bisey yok ak iyi yapmis herif