folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Topbaş: Taksim"Deki Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi :@

Topbaş: Taksim"Deki Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi :@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

kimsenin hakkını gasp ettiğim yok tabi isteyen kutlar fakat bende saçma olması sebebiyle kutlamıyorum kutluyorumda

öyle bokunu çıkarmıyorum hristayn adeti diye vurgulamamın sebebide öyle ortaya bi çam altına litrelerce alkol her türlü

içme sıçma zıwanadan çıkma gibi kutlandığı için türklere müslümanlara yakıştıramıyorum haa isteyen istediği gibi

kutlar beni enterese etmez fakat bana göre yılbaşı kutlamak başlı başına bi saçmalık hele hele batıdan bize gelen

adetleri bizimmiş gibi sahiplenip kutlama çalışmak daha daha büyük bi saçmalık orada kast ettiğim noel değil yani

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    gasptan kastım topbas durzusune

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    bravo dan başka ne denebilirki

helal olsun kadir e

başka amaçla iptal etmiş olsa düşünceler farklı olabilirdi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    gecen sene 2 turisti taciz etmislerdi delikanlilar kendilerine sahip cikamiyolar

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

Lan askerlerimiz dağda beklediği için,biz burda rahat yaşıyoruz, eğer rahat yaşamayacaksak beklemesinler mk:S Böle yobazlık olur mu ya:@ Amaçları yıl başı kutlamalarından insanları soğutmak. Ama bunu nah ba$arırlar, topba$ ate$le oynuyor....

Allah'ım bu ne salakca bi yorumdur ya :) ne o lan kızlara parmak atmayımı özledin  ? .. yobaz mıs..o adam yobaz sa sen de maybaş sın :S b.s.g ya. 

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

doğru bir karar olduğunu düşünüyorum zaten pkk su zamanda bir misilleme yapmak istiyor dünkü haberlerdede cıktı bomba bırakmıs itin teki anında enselediler yılbasındada buna benzer olaylar cıkabilir bana göre. adam zaten demiş kutlamak isteyen kutlasın ama dozunu kacırmasın. yobazlıklada bir ilgisi yoq bunun en doğru kararı vermişler.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:
    ZaYGo bunu yazdı:

Lan askerlerimiz dağda beklediği için,biz burda rahat yaşıyoruz, eğer rahat yaşamayacaksak beklemesinler mk:S Böle yobazlık olur mu ya:@ Amaçları yıl başı kutlamalarından insanları soğutmak. Ama bunu nah ba$arırlar, topba$ ate$le oynuyor....

Allah'ım bu ne salakca bi yorumdur ya :) ne o lan kızlara parmak atmayımı özledin  ? .. yobaz mıs..o adam yobaz sa sen de maybaş sın :S b.s.g ya. 

Yılbaşı kutlamayı , isa nın doğum gününü kutlamayla bir tutan zihniyet yobazdır.Sizin gibiler yüzünden bu ülkede okul yerine camii açılıyor ve ülke geri kalıyor.

Daha bundan 10-15 yıl once doğuda okul denen bişiy bilinmiyordu ama nedense binlerce camii var ve şuanki doğunun durumuna bak,eğitimsizliğin nelere mâl olduğunu iyi tastik et.Hem madem sen çok dinine bağlı yaşam süren bir insansın niçin  Allah kelimesi ile Salak kelimesini aynı cümlede telaffuz ediyorsun.Buda senin ahlâk seviyeni ortaya koyar..Neyse konu dağılmasın.Ama yılbaşı kutlamalarını engellemekte kullandıkları sebep çok saçma ve alakasız.Güvenlik için bile olsa,orda eylenenlere güvenlik sağlamakla hükümdürler.Yılbaşını kutlamasını iptal etmekle değil. Madem güvenlik sağlayamıyıcak bıraksın o işi, yapacak adam bulunur..!!

Long Live Turkey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iyi oldu gece 12'yi kim bekler zaten uykum oluor ak :P ben bekleyemiom heç walla tek piyango cekilisine bakıorum sonra vur kafayı yat :P

havai fisek yok baska bisey yok o yok bu ak uyutmuyorlar adamı 2 dk :P

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    BiGGest bunu yazdı:
    ZaYGo bunu yazdı:

Allah'ım bu ne salakca bi yorumdur ya :) ne o lan kızlara parmak atmayımı özledin ? .. yobaz mıs..o adam yobaz sa sen de maybaş sın :S b.s.g ya.

Yılbaşı kutlamayı , isa nın doğum gününü kutlamayla bir tutan zihniyet yobazdır.Sizin gibiler yüzünden bu ülkede okul yerine camii açılıyor ve ülke geri kalıyor.

Daha bundan 10-15 yıl once doğuda okul denen bişiy bilinmiyordu ama nedense binlerce camii var ve şuanki doğunun durumuna bak,eğitimsizliğin nelere mâl olduğunu iyi tastik et.Hem madem sen çok dinine bağlı yaşam süren bir insansın niçin Allah kelimesi ile Salak kelimesini aynı cümlede telaffuz ediyorsun.Buda senin ahlâk seviyeni ortaya koyar..Neyse konu dağılmasın.Ama yılbaşı kutlamalarını engellemekte kullandıkları sebep çok saçma ve alakasız.Güvenlik için bile olsa,orda eylenenlere güvenlik sağlamakla hükümdürler.Yılbaşını kutlamasını iptal etmekle değil. Madem güvenlik sağlayamıyıcak bıraksın o işi, yapacak adam bulunur..!!

ben camii yaptırıyosam sende okul yaptır kardeşim.tutan mı war?

sen git taksimin göbeğinde iç iç kus.milletin bacısına sark.yobazmış peah.aynaya bak önce, sonra da kafanda ki örümcekleri temizle 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    yasaklama diye bisey yok ak iyi yapmis herif
Toplam Hit: 5546 Toplam Mesaj: 51