Topbaş: Taksim"Deki Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi :@
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
eğer şehitler içinböyle birşey yapmışsa gerçekten tebrik ederim duyarlı bir hareket ama güvenlikse söz konuasu olay tamamen yanlış.çünkü teröre yenik düşmektir bu.terörün amacı zaten korkutmak ve sindirmekse bu da demek oluyor ki hedeflerine ulaşmışlar,devleti halkın önünde aciz duruma düşürmüşlerdir.yazıyı okumadım ama bu 2 durum için 2 düşüncem söz konusu.
-----------------------------arkadasım dusunduklerin dogru ama böyle dusunerekte bazı seyleri göz ardı etmemek lazım daha gecenlerde mecidiyeköye bomba koydular.ikincisi oraya eglenmeye gelenlerin cogu hayvan insan karısımı mahlukatlar (genelleme degil istisnalar var)içip içip milletin karısını kızını taciz edip oraya buraya ates ediyolar akılları sıra eglendiklerini sanıyolar gecen kutlamalarda bir kişi olmustu.
konuyu acan arkadasın dusunceleride ayrı bir yobazlıktır.
-
millet dört gözle taksimdeki kutlamayı düşünüyodu, zaygo git kumda oyna...
-
AntiOksidan bunu yazdı:
eğer şehitler içinböyle birşey yapmışsa gerçekten tebrik ederim duyarlı bir hareket ama güvenlikse söz konuasu olay tamamen yanlış.çünkü teröre yenik düşmektir bu.terörün amacı zaten korkutmak ve sindirmekse bu da demek oluyor ki hedeflerine ulaşmışlar,devleti halkın önünde aciz duruma düşürmüşlerdir.yazıyı okumadım ama bu 2 durum için 2 düşüncem söz konusu.
-----------------------------orda bi patlama olsa senmi vebalini ödeyeceksin? bu seferde vay efendim böyle güvenlikmi olurmuş nerde bu devlet nerde bu millet devlet bu kadar acizmide bu bombacıları engellemio pis yobaz gerici yarasalar dermisin demezmisin. aslında bu tiplerden oluşan bi yılbaşı eğlencesi düzenleyecen ortalarına da bi bomba sen sağ ben selamet töbe töbeee.
Ulan Zaygodumun ne haltsın ulan askerler dağda sınırda senin gibi embesiller içip içip zısın oraya buraya laf atıp bide buna eğlence kılıfını uydurup böğürsün diyemi bekliyolar. senin keyfin için be mal !!!!
-
abi bence çok doğru bi karar takdir ettim.Haklıda
-
ya saçma sapan konuşmayın devletin görevi ne?vatandaşın güvenliğini sağlamak.çok meraklıysanız can güvenliğine sokağa da çıkmayın o zaman.ben o tarz eğlencelerden zerre hoşlanan bir adam değilim,ben de içkili heriflerin ona buna laf atmasından nefret ediyorum ama herkes böyle değil ki.herkesi kısıtlayamazsın.
herşeyi yasaklayın ak o zaman sokağa da çıkılmasın teröristler bomba koyuyo çünkü.bi yanlışı varsa devletin eleştirirsin,tabii ki birilerinin canına birşey olursa bunu sorgularsın,gideni geri getirmez ama ileride bu tip yanlışların olmasını engellemeyeyarar.
Gerçi kime anlatıyorum ki -
butun arkaaslar sacma sapanm seler yazmıslar. arkadaslar madem hökümetimiz bukadar duyarlıymıs ya askerlerimiz sehit duserken kanallarda dansoz oynatanlaara ses etmedide herkes yayınlarına dewam etti, kanalturkun sırf muhalefet etti die kapattı?
artı bundan önceki senelerde de sanki dagda askerlerimmiz beklemiomuydu osamanlarda kutlanıoduda hic gundemde dildi...kaldiki sehitleriimizin acısını yasıorz basbakancık demedimi dalga geçergibi bukonuyu önümüzdeki ay bushla konuscam die.hani ciddi olsalar bukonuda eywlh ta....
hani bunlar yeniyılın kutlanmasını istemedikleri icin uydurdukları seler.gönül isterdiki bu insanların soledikleri selerde samimi olsunlar gercektende bunlardan dolayı yapsınlar ,hic inandırıcı gelmiorrr
buna ek olarakta gecenlerde dolmusta giderken radyoda meshur bi radyo wakitmiydi ne =) adam dior yılbası yeniyıl kutlanması dinmizde yoktur örf adetlerimizde felan die bukara örümcekleşmiş beyinler işte
insanlar butun senenin desarjını atıp yeni yılı iyi gecirmek icin eyleniorlar.baagggzı insancıklar da bunu hristiyanların bayramının kutlandını zannederek karsı cıkıor :P
bi arkadasın da seyine katılıorm bi pkkyla basa cıkamadık mı dedirtiosz kendimize.fazla sokaga cıkmayın pkk eylem yapıcak hesabı
yinede benim düşüncelerim saygılar herkese -
tranceport bunu yazdı:
butun arkaaslar sacma sapanm seler yazmıslar..........
yinede benim düşüncelerim saygılar herkese
-----------------------------önce kendi yazdıgın msjdaki çelişkiyi düzelt sora yorumunu ekle, buraya her kim ne yazarsa yazsın saçma sapan deme hakkın yok bide saygılar herkese diyosun, pekala seninle aynı paralellikte msj yazan arkadaşlar var hatta senden daha dogrucu bi düzenle, o zaman sende saçmasın sende git zaygonun yanına kumdaydı o en son gördüümde...
-
adam eğlenmeyin demiyo git barda diskoda ne yaparsan yap illa sokakta pislik yapmak isteyenlerin niyeti başka lafı dönüp dolaştırıp yobazlıklar bağdaştırıp sonra bu benim yorumum diyenlerin...
-
ZaYGo aslanım benım yavrum be duyarlı vatandas dediğin boyle olur nasıl boyle bir fikir cikardi topbaşin bu acıklamasından helal olsun deneysel adamsın yemın ederim
-
DkN bunu yazdı:
"Mesaj nikoteen tarafından 26 Aralık 2007 (Çarşamba) tarihinde yazıldı" yani bu demek oluyorki noelin uzerinden tam 2 gun gecmis. 9satır bos bir yazı yazacagına once noelin ne oldugunu ogrenseydin boyle sacma sapan konusmazdın.
Hoca kafan mı güzel yoksa yine herkesin bildiği yanlış senin bidiğin doğru mu alla aşkına şu mesajını biraz açta engin bilgilerinden faydanalım :D Ayrıca merak etme bu sitede senden boş yazanına rastlamadım..