Tor Browser

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sevgili müritcanlar, bu Tor İnternet tarayıcısı hakkında konuşalım istedim. Browser ile ilgili bölüm bulamayınca konuyu buraya açtım. Neyse. Var mıdır Tor kullanan? Memnun ise veya değilse sebeplerini açıklasın.

Kendimden başlıyayım. Önceden Crome ve Firefox kullanıyordum ama şu 1 haftadır filan Tor Browser manyağı olmuş bulunmaktayım. Memnun muyum? Kesinlikle evet. Peki neden? Çünkü henüz kişisel bir bilgisayarım olmadığı için iş yerinden veya internet kafe gibi toplu kullanım alanlarından internete giriyorum. Bazen siteler filtrelenmiş, yasaklanmış vs oluyor. Hep legal sitelere girmiyoruz sonuçta illegal sitelerede giriyorum ve Tor bana bunu sağlıyor. İş yerinde Firefox kuruluydu, üstüne Tor kurdum cillop gibi oldu. Tek sıkıntım USB Flash diskime de Tor'u bir Firefox eklentisi gibi kaydedip gittiğim yerde Firefox'a ekleyememek.

Evet sıra sizde...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Chrome varken geri kalanlar eşşeğini geri bağlasın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://www.torproject.org/ bu siteleri

Robinson başkan sende kendi açından haklısın ama Tor bana göre internet kafelerin o geri zekalı filtrelerinin .mına koymak için birebir

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam bendeki tor sürümünde tor u başlatınca portable ff otomatik olarak tor ile açılıyor.. böyle bir şey kullanmayı deneyebilirsin.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Ben devamlı kullanırım.

Fakat, kaspersky ile çakışma yapıp mavi ekran vermekte. Firefox'un eklentisi var tor için, onunla birlikte kullanıyorum.

Aranız da kaspersky ile toru aynı anda kullanıp da hatan alan varsa, yada bu hatayı çözen varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

catlax bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben devamlı kullanırım.

Fakat, kaspersky ile çakışma yapıp mavi ekran vermekte. Firefox'un eklentisi var tor için, onunla birlikte kullanıyorum.

Aranız da kaspersky ile toru aynı anda kullanıp da hatan alan varsa, yada bu hatayı çözen varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim.

Firefox eklentisinin adı nedir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

çok güzel.

tek yaşadığım sıkıntı baya bi yavaş. önemli işeyse kullanıyorum. veri gizliliği açısından on numero. hız problemi de çözülse tek geçerim.

+ oolarak robinson usta Chrome IE FF le falan ya da başka bi normal taracıyla karıştırm Tor un klasmanı farklı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

çok güzel.

tek yaşadığım sıkıntı baya bi yavaş. önemli işeyse kullanıyorum. veri gizliliği açısından on numero. hız problemi de çözülse tek geçerim.

+ oolarak robinson usta Chrome IE FF le falan ya da başka bi normal taracıyla karıştırm Tor un klasmanı farklı.

Bknz: Ahh Elizabeth Ahh :-|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O değilde USB'ye atıp gittiğim yerde kurabileceğim bir Tor hala bulamadım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

https://www.torproject.org/

aha buradakini kullanmıyormusun? portable olarak firefox var içerisin de

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eklentiyi kaydetme seysi vardi ama unuttum bazen neden bizimde global bir adam akilli projemiz yok diye dusunuyorum...
Toplam Hit: 9411 Toplam Mesaj: 28