Tor Browser
-
Hocam bunu flash diskine kur istediğin yerden bağlan tor ağına:
https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en
-
genelde tor browser gizlilik acisindan kulanilmaz zaten cok yavasta miletin ip lerinden giriyorsun siteye ama normal interneten giremedigin siteler var baya ilegal (yani o derece ilegal ki normal internete oyle siteler yok) hata internetin arka kapilari da diyebilieriz onlara tor networkle girliyoru ondan kulaniliyor
-
edit
-
bide tor kullanırken dikkatli olun birisi çok sakıncalı işler yaparken sizin ip'niz üzerinden gitmesin ayarı düzgün yapın
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------genelde tor browser gizlilik acisindan kulanilmaz zaten cok yavasta miletin ip lerinden giriyorsun siteye ama normal interneten giremedigin siteler var baya ilegal (yani o derece ilegal ki normal internete oyle siteler yok) hata internetin arka kapilari da diyebilieriz onlara tor networkle girliyoru ondan kulaniliyor
-----------------------------ben en son uyuşturucu tariflerine bakmıştım.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------bide tor kullanırken dikkatli olun birisi çok sakıncalı işler yaparken sizin ip'niz üzerinden gitmesin ayarı düzgün yapın
-----------------------------hocam hangi ayar o söylermisin yapiyim bende
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------bide tor kullanırken dikkatli olun birisi çok sakıncalı işler yaparken sizin ip'niz üzerinden gitmesin ayarı düzgün yapın
-----------------------------hocam hangi ayar o söylermisin yapiyim bende
-----------------------------seçenekleri karıştır, orada 3 seçenek var bağlantım üzerinden kullanılsın sadece ben kullanayaım both gibilerinden
-
ne kadar güvenilir bilemem ama, açılmayan sitelere girmekte hotspot'un üstüne tanımam
hem son hızımda kullanabiliyorum, ne diye tor kullanayım ki
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar güvenilir bilemem ama, açılmayan sitelere girmekte hotspot'un üstüne tanımam
hem son hızımda kullanabiliyorum, ne diye tor kullanayım ki
-----------------------------poğoça için
-
google gibi bi arama motoru varmış bunun da. İllegal siteler için falan. Ya da öyle bi zımbırtı duymuştum. Bilen var mıdır ?