folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Torrent Sitelerinde Rationuzu 2 Ye Katlayin Denendi...

Torrent Sitelerinde Rationuzu 2 Ye Katlayin Denendi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

bizzat kendim denedim kullanimida basit programi açin torrent indirdiginiz torrent veri dosyasini .torrent uzantili olani upload ve download limitlerini ayarlayin upload i 500 den fazla yapmayin belli olur malum tr şartlarinda 500 kb upload fazla bile neyse ben fazla uzatmadan link i veriyim selametle...

http://rapidshare.com/files/355810264/Ratio_Master_1.81.rar.html

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

köpek gibi upload yapıor bakalım harbiden işe yarıyor mu, oran yükselirse güzel valla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Boşuna denemeyin üyeliklerinize yazık olur.Çogu sağlam torrent sitesi bu gibi ratio cheating programlarını takibe alıyor ilk başta upload yapar ratio da artmış gibi görünür ama sistem uploadları tarayınca çatır çatır banı yersiniz.

Ayrıca bu tür programları kullanan mallar yüzünden çoğu büyük trackerlarda Türkiye ip leri banlı.1mbit bağlantıyla ben rahat ratio kasabiliyorsam azcık emekle sizde yapabilirsiniz bu tür şeylere girmeyin derim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

harbiden ratio arttı, benim ratio arttırma gibi sansım yok , zaten dıyor bir hafta sonra silinecek diyor, bari arttırıyaımda şimdiden cekcegim varsa cekeyım torrentleri

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

Boşuna denemeyin üyeliklerinize yazık olur.Çogu sağlam torrent sitesi bu gibi ratio cheating programlarını takibe alıyor ilk başta upload yapar ratio da artmış gibi görünür ama sistem uploadları tarayınca çatır çatır banı yersiniz.

Ayrıca bu tür programları kullanan mallar yüzünden çoğu büyük trackerlarda Türkiye ip leri banlı.1mbit bağlantıyla ben rahat ratio kasabiliyorsam azcık emekle sizde yapabilirsiniz bu tür şeylere girmeyin derim.

tek edit : 8mbps benimki :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

Cogu torrent sitesi vip üyelikli ve davetiye sistemiyle çalışıyor bende kullanmadim sadece denedim raitosu düşük olan kullanilicilar için ufak bi yazilim sadece hakaret etmene gerek yok

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Torpedo_Xl haklı arkadaşlar bende günde 5 saat açık pc ile bittürkte 3.58 ratio yaptım.Boşu boşuna ban yemeyin..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

zamunda var hayat var :)

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

Cogu torrent sitesi vip üyelikli ve davetiye sistemiyle çalışıyor bende kullanmadim sadece denedim raitosu düşük olan kullanilicilar için ufak bi yazilim sadece hakaret etmene gerek yok

Arkadaşım hakaret etmene gerek yok diyorsun ama bu tür programlar yüzünden biz uğraşmışız revtt gibi trackerlarda ratio kasmışız çat ratio cheating türkiye de çok diye direkt erişim, register engelleniyo.Şimdi adamların sırf 1 gece pc açık bırakmamak için yaptıkları şey için biz aylarca yaptığımız upload boşa gidiyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

torrentmi kaldi 

la liberte ne meurt jamais.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

bychaos bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

Arkadaşım hakaret etmene gerek yok diyorsun ama bu tür programlar yüzünden biz uğraşmışız revtt gibi trackerlarda ratio kasmışız çat ratio cheating türkiye de çok diye direkt erişim, register engelleniyo.Şimdi adamların sırf 1 gece pc açık bırakmamak için yaptıkları şey için biz aylarca yaptığımız upload boşa gidiyor.

ya hacı sende sanki legal birşey yapıyorsun :) , sanki parasını vererek indiriyrsunda kızıyorsun adamlara :)

Toplam Hit: 4927 Toplam Mesaj: 21