Torrentdeposu.Com - Sitemizin Yeni Hali Hakkında Görüşleriniz
-
iyi akşamlar mürid ve mürideler. 4 aydır site ile uğraşıyorum bi bot oldu olmadı. 2-3 kez sunucu gitti taşıma yaparken db uymadı. düzgün tema bulamadım. bulduğum performans vermedi derken artık sitem son halini aldı. bundan sonra bu temaya 1-2 artı daha ekleyecem ve böyle devam edecem sizinde görüşünüzü alayım dedim nasıl olmuş güzel mi değil mi ?
hem de size tanıtayım dedim artık siteyi :)
buyrun site : torrentdeposu.com
edit : başta aliyk(sitenin admini, ortağım, abimiz) ve foxxxly(sensei) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler :F
-
Güzel olmuş hoca
-
kat ph bot yapsana hocam :)
-
hacı site cidden çok hoş olmuş
@edit
O ne kadar etiket la ööle :D
-
CEO bunu yazdı
hacı site cidden çok hoş olmuş
@edit
O ne kadar etiket la ööle :D
font ayarlamayı unuttum onun iyi ki söyledin :F
@cnk ve power
saolun hocular
-
Seninle çalışmak bir zevk kardeşim inşallah daha iyi olucak
aliyk tarafından 14/Şub/13 21:09 tarihinde düzenlenmiştir
(siteden araklamalar olsada) -
yeni tasarım iyiymiş la :F birde linkleri kısaltma olm indirmesi zor oluyor :F acıcık para kazanmayı düşünmeyi bırak :P
-
yabancı filmler kısmında kurtlar vadisis pusu çıktı :)
edit : şimdi çıkmadı . link kısaltma olayı çok kötü hocam ya 5 saniyeyi 3 dakika bekledm.
livane tarafından 14/Şub/13 21:58 tarihinde düzenlenmiştir -
on numara olmuş hocam beğendim :)
Filmi indirmek için tıklayın kısmını beğendim :)
saybirs tarafından 14/Şub/13 22:24 tarihinde düzenlenmiştir -
livane bunu yazdı
yabancı filmler kısmında kurtlar vadisis pusu çıktı :)
edit : şimdi çıkmadı . link kısaltma olayı çok kötü hocam ya 5 saniyeyi 3 dakika bekledm.
hocam o 3dk olayı link.tl vardı daha önce elemanlar 3 yıllık site benim sansıma saldırı yediler :F
ilk fırsatta o linkleri yenileyecem. bc.vc linkleri sıkıntısız ama 5sn max :F
aslında bende kullanmak istemezdim ama bot masrafı sunucu masrafı seedbox filan derken masraf çıkıyor epey
-
Valla hacım bende bu tarz bir site kuracaktım ancak biraz para harcayp Zamunda da ki gibi bir sistem kursam diyordum, vazgeçmiştim. (Ne hayallerim vardı daa). Ama böyle de güzel olmuş. Arada uğraşabilirim. Zamunda dan sağlam torrent paylaşırım. Nfs ilk çıktığında hiç bir yerde yokken zamunda da vardı. Bu tarz şeyler size reklam + hit getirebilir. Oyun + Dizi. ;) Yardımcı arıyorsanız arada dizi ve oyuna destek olurum editör olarak. ;)
Zaten güncel dizi + oyun takibi yaptığımdan dert olmaz...
Tema gayet iyi, ben aggregate theme düşünmüştüm. O da sağlamdı bu tarz bloglar için.