Torrentdeposu.Com - Sitemizin Yeni Hali Hakkında Görüşleriniz
-
palakan229 bunu yazdı
Valla hacım bende bu tarz bir site kuracaktım ancak biraz para harcayp Zamunda da ki gibi bir sistem kursam diyordum, vazgeçmiştim. (Ne hayallerim vardı daa). Ama böyle de güzel olmuş. Arada uğraşabilirim. Zamunda dan sağlam torrent paylaşırım. Nfs ilk çıktığında hiç bir yerde yokken zamunda da vardı. Bu tarz şeyler size reklam + hit getirebilir. Oyun + Dizi. ;) Yardımcı arıyorsanız arada dizi ve oyuna destek olurum editör olarak. ;)
Zaten güncel dizi + oyun takibi yaptığımdan dert olmaz...
Tema gayet iyi, ben aggregate theme düşünmüştüm. O da sağlamdı bu tarz bloglar için.
iyi niyet için saol hocam. zaten hali hazırda 2 kişi çalışıyoruz ve zamunda botu mevcut sitede. sürekli güncel son eklenen torrentleri kontrol ediyorum.
ama populer dizilerin torente eklenme günlerini hatta biliyorsanı sabah mı akşam mı söyleseniz çok daha makbule geçer :F
-
Telefon ile girenleri dusununde linkleri tiklanir halde paylasin amk.
-
link kısaltma olmamış geçen yine bir müridin torrent sitesi vardı torrentmax.net diye bir kaç torrent indirdimde ne yönlendirme var ne kısaltma var direk tıkladım indi böyle çok amatör duruyor
-
Hocam oyunlar kategorisine tıklıyorum , 53 tane göstermesine rağmen 6-7 tane oyun çıkıyor ve aynı kategori içinde filmler çıkıyor.
Bilerek yaptıysan tamam da , sorun var gibi
http://torrentdeposu.com/category/oyunlar/
edit: tema güzel.
-
aliyk bunu yazdı
Seninle çalışmak bir zevk kardeşim inşallah daha iyi olucak
(siteden araklamalar olsada)itina ile sitenize torrent eklenir :D
-
daha önce tahribattan byle bir torrent oluşumu çıkmıştı baya da yardımcı olduk sonra bi gün sessiz sedasız çekip gittiler onca emek boşta kaldı
-
güzel güzel beğendim ben de
en azından alışılagelmiş torrent sitesi değil..
leechturk a girince kususım geliyo omg
-
@holycat
linkler tıklanır halde. problem sende ak :/
@huerferus
3 film kaymış aradan botla çekerken düzelttim eyw.
@lotus
hocam dediğim gibi reklam filan yok sitede. bi yerden gelir olması lazım. ki kaldı ki şu an bir çok paylaşım sitesi bu yolu seçmiş durumda
amme hizmeti değil bizimkisi gideri bi yerden gelire çevirmek lazım. reklam alımına başlayınca düzenleme yapılır o konuda
-
favicon ekle hocam bir de
-
çok nice
very güzel uymuş tema baktıkça bakasım geliyor :D ama torrentle işim olmaz .
// + 5 saniyeye kızanlar var gayet heryerde olan bir sistem nerdeyse okadar rahatsız edici değil bence. + cepten torrent kullananlarda varmış yuh amk diyorum yani :/
piskopatix tarafından 15/Şub/13 01:37 tarihinde düzenlenmiştir