Trafikteki Barzolarla Nasıl Mücadele Ederim(Ediyonuz)
-
direk konuya giriyim. biraz gösterişli ve dikkat çeken arabam var(alın teriyle aldım ve çok kıymetli benim için), yaşım 25 olsada tip olarak liselilerin arasına karışsam fark edilmez.
trafiktede bi ton olay arayan eleman var. tek olduğumda yada hatun varsa illa bi adi atar yapıyo. sağ şeritten giderken bile hızlı git diye atar yapan 40 yaşındaki dayıyla bir birimize girdik.
biraz öncede yaya halindeki 30 yaşlarında şoparın teki durduk yere yanından geçerken aynaya vurdu.
kendi halinde ama sinirli biriyim sonunda yanlışıkla birini öldürcem hayatımı karartcam diye korkar oldum, kendimede yediremiyom.
sizede bulaşan tipler oluyodur. siz nasıl hallediyosunuz akıl verin müridler.
(bu arada şöförlüğüm gayet iyi yani benlik bi sıkıntı yok)
-
şöförlügün iyi ise kimseyi iplemiyeceksin basıp makası sıyrılacaksın.
-
Oyle durumlarda beyzbol sopasi göster ;)
Ciddi anlamda ise yarıyor
HoLyCat tarafından 14/Nis/13 19:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Elinde renkli yazıcı varsa kağıda polis logosu altınada giriş kartı yaz bastir.Sonra o kağıdı bi kartonun üstüne yapıştırıp on cama koy.Ama polis çevirmesine denk gelirsem o kağıdı hemen indir :)
-
hacı hiç bir şey yapmana gerek yok direk olarak 154 trafigi arıyorsun plakayı ve yeri bildiriyorsun onlar cezasını kesiyor.
zaten istanbul içinde bir çok noktada hız sınırlamsına geçildi. zaten herkeze ceza yağıyor. o yüzden sen kendini kasma
-
HoLyCat bunu yazdı
Oyle durumlarda bezbol sopasi göster ;)
beyzbol oynanmadığı halde en çok beyzbol sopası satılan ülke Türkiye imiş
-
araba ney hocam merak ettım :)
-
oo işin zor trafikte geniş olacan yoksa kafayı yersin
Not :: Bide yola atlayıp sallana sallana gitmeseler .
-
motorlu gençler sıkıştıranlara buji atıyor diye biliyorum ucu camı tuzbuz ediyomuş, kovalasa bile motoru yakalayamaz
-
Tnrsk bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Oyle durumlarda bezbol sopasi göster ;)
beyzbol oynanmadığı halde en çok beyzbol sopası satılan ülke Türkiye imiş
bunu sölüyorlar ama hayatımda hiç beyzbol sopası olan bir tanıdığım olmadı
-
Hacım ''dikkat çeken araba'' neymıs? Ne marka? Ne modelmıs merak ettım :)