Trafikteki Barzolarla Nasıl Mücadele Ederim(Ediyonuz)
-
Gharzvog bunu yazdı
araba ney hocam merak ettım :)
cruze hp biraz da modifiyeli
önerilerin hepsini dikakte alıyom saolun beyler.
-
suhatuna bunu yazdı
Hacım ''dikkat çeken araba'' neymıs? Ne marka? Ne modelmıs merak ettım :)
arabadan ziyade hocam benim gibi 18 inde gösteren elemanın sürmesi dikkatlerini çekiyo ibnlerin ondan atarlanıyolar.
-
Hocam araba insanın en kıymetlilerindendir buna hak veriyorum :) Yanlız trafikte dikkati çeken cruze hb değil , senin çok genç göstermen :)
EDİT: ilgi çeken araba diyince aklıma bmw , evo , m-b , audi , subaru , böyle yapıştıdığında uçacak arabalar filan geldi :) dedim helal olsun bu yaşta aldıysa diye :)
Roark tarafından 14/Nis/13 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
darkness_izmir bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
arabadan ziyade hocam benim gibi 18 inde gösteren elemanın sürmesi dikkatlerini çekiyo ibnlerin ondan atarlanıyolar.
Hocam yapacak bısı yok :)
Bende de Cıtroen Saxo VTS vardı :)
900 KG lık , 1600 Motorluk , 150 Beygırlık bı canavar oluyordu kendısı :D
Öyle trıp atan ıbnelere tozzuu yutturuyordum akılları baslarına gelıyordu :)
(EDİT : Yaş 26.ydı)
Kasma sen bak dalgana S*kleme kımseyı boş gecc :) -
suhatuna bunu yazdıdarkness_izmir bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Hocam yapacak bısı yok :)
Bende de Cıtroen Saxo VTS vardı :)
900 KG lık , 1600 Motorluk , 150 Beygırlık bı canavar oluyordu kendısı :D
Öyle trıp atan ıbnelere tozzuu yutturuyordum akılları baslarına gelıyordu :)
(EDİT : Yaş 26.ydı)
Kasma sen bak dalgana S*kleme kımseyı boş gecc :)bunada değmez hocam, araba en kral araba da olsa toz yutturup kapak yapıcam derken ufacık bi hatayla mezara erken girmekte var işin ucunda..
yapabilir misin bilmiyorum ama kaale almamayı dene, ben genel olarak başarıyorum arada harbi çıldırsamda, genelde sallamamaya çalışıyorum. zamanla alışırsın belkide. hele ki bayan kullanırken arabayı apır apır hareketler yapanlar yok mu, harbi öldüresi geliyo bazen insanın.
ya da şöle bi proje yapılabilir;
renault kangoo, ford conenct gibi arkası geniş arabalardan alıp 5-6 kişi arkasına saklanıp direksiyonada bi bayan geçirip trafiğe çıkarız, bizi görmeyen "hanzo" lar bayan şöförü görüp apır apır davranmaya başladığında durup 5.6 kişi arkadan inip meydan muharebesi şeklinde bişiler yapabiliriz. zamanla toplumsal bi harekete döner belki :d hanzolarda bi nebze durulur :d -
siyah cam filmi + adliye yapışkanı varya ön camlarda tmmdır
-
biliyorum dövüşmeyi sevmiyorsun belli ölür felan diye korkuyorsundur büyük ihtimal ama bir daha birisi böyle yaparsa özellikle sevgilinin yanında felan in aşağı iyi bir döv.
Dipnot: İyi dövden kasıt burnundan veya ağzından kan gelmesini sağla ;) Tavsiyedir.
Dipnot 2: Dövüşmek istemesen bile oldu bittiye getir hemen aşağı in 1 tane yumruk at sonra tekme, yumruk ve kafa karışık dövüş en fazla 1 dk sürer adam yere düştüğünde yavaşça arabana bin ve git oldu bittiye böyle getirirsin rahatlarsın ;)
ama çok gerekmedikçe dövüşme aynana şoparın biri dokundu diye de dövüşülmez :D
CAgAtAy tarafından 14/Nis/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
bende aynı sorunları çook yasadım hemde ıstanbul trafınde.sorunun cozumunu suzi'de buldumm.
suzi kim mi ?
-
darkness_izmir bunu yazdıGharzvog bunu yazdı
araba ney hocam merak ettım :)
cruze hp biraz da modifiyeli
önerilerin hepsini dikakte alıyom saolun beyler.
bende 18 gibi gösteriyorum. ama dediğiniz gibi olaylar benim başıma gelmiyor. biraz da suçu kendinizde arayın hocam bence :)
Espo tarafından 14/Nis/13 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
trafikte kimseyle tartışma kardeşim iki tane biribirini tanımayan adam çocuklar gibi hangimiz ötekini bastıracak yarışına giriyor cahillikten. olabildiğince kaç olaydan.