folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Transeksuel Köpek Havladı



Transeksuel Köpek Havladı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Türkiye Cumhuriyuetinin içinde bulunduğu durum ve kamoyunda ki hassasiyet gözü önüne alındıgında bazı açıklamalar ve fikirlerin beyan edilmesinin olusturacagı olası fikir ayrılıkları ve catışmalardan kaynaklanan ayrımlar yaratacagını her aklı fikri basında mantıklı bir insanın idrak edebilcegi duzeydedir eger sen bunu idrak edemiyoson ya salaksın yada provokatorsün.

    Türkiye'nin sanatcısı,sanatcı sıfatını almiş bir kişinin ve medyada bunca yıl hala ayakta kalıp para kazanabilen birinin aklının ve mantıgının calısmacagını dusunmek sacma olur.Bu yüzden geriye tek sey kalıyo provokatorluk.TSK ya karsı suphe uyandırcı beyanlar vermek,halkı askerlikden sogutmak gibi sucları işleyen bu transeksuel köpege karsı baslatılan hukuki süreci bilerek o konulara hiç deginmeycegim.

    "vatan için seve seve çocugumu askere yollardım" diyen ebru gündeş'e "sonrada ölüsünü alısrın"diye havlayan bu köpek bunları söylereken üstünde binlerce dolarlık elbiseler milyonlarca dolarlık mucheverlerin varlıgını hatırlatma fayda vardır diye dusunuyorum ama en önemli nota burda oturdugu yerden "ölü"lafını kullanmıs olmasıdır.malumunuz bilindigi üzere her sahneye cıkısnda hatip indirip Allah kelimesini agzından hiç eksik etmeyen bir muslumanın herhalde sehitlik kelimesinin ne anlama geldigini bilmemesi olanaksızdır.

    Bu köpegin ulkenin suanki durmunu göz önune alarak,milyonlarca dolarlık muchever setlerine bir yenisini daha eklemek için medyada tutunma cabalarına sehitlerimizi alet etmesini ve ona humanizm adı altından destek veren bölucu capulcuların varlıgını unutmayın.

    Psikolojik savasın en öndeki piyonlarından biridir bu köpek.Medyada yazılı basında o kadar cok capulcu var ki okadar cok bu oyuna alet olarak halkı böluculuge sevk eden terösist var ki bu köpegin ve bunun gibilerin beyanatlarını bakliyolar haber yapmak,ustune yazı yazmak için bu oyuna gelmeyin perihan magden ve diger insan supruntuleri pkk nın arkasında duran o gucun kirli emellerine yardımcı olmak için canla basla savasn neferlerdir.

    Not: Kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez yanlız biyolojik olarak doguramıyacagın cocgunu kalkıp askere yollamak sonra ustune havlamak sacma sapan beyanatlar vermek seni transeksuelk bir köpekte yapar piçte,içindeki y..k askını gidermek için aldıgın bir dizi oyucagının gercekcilgini arttırmak için kafandan uydurdugun sacma senaryolarını medya önunde havlarsan her yakıstırmayıda kabul edicen.Sehitlerin ustunden prim yapıp gundeme gelerek daha cok para kazanıp kendine daha cok jigolo tutmaya calısan bu köpeklerin ne santcılıgı ne insalıgı vardır bu oyunlara alet olmayın

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    sarhoş köpek havlasa ne havlamasa ne içimi acıtan bir kısım aptallarda alkışlamışlar. O dokundu bana.

    Ondan ne hayır geldi ki memlekete doğuracağından(doğurabilse) hayır gelsin? 


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2007
    Erkek
     hortlak herşeye atlıyıcakya herzamanki hali a.q onun

    onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek

    dalgasını kestirdiği dönemlerde bu yasaktı ve devletten kaçıyordu ya onların intikamını alıyor sözde..

    en kalın vibratörü kıçına sokup bi yere zamklamak ve bokuyla bağırsaklarının parçalanışını izlemek gerek böyle köpeklerin..

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    Evet hiç hoş şeyler söylememiş trans. köpek ama şuda bir gerçek oraya gidenler hep fakir gariban ve ailelerine bakmak zorunda olan çocuklar (yani çoğunluğu böyle), fakat zengin çocukları askerliklerini hep güzel yerlerde (onlara göre güzel yer yoksa vatanımın her köşesi aynı değerdedir benim için) ve güvenli bir şekilde yapıyor, hatta çoğu devlet büyüğününde!.

    Bir de şu var, biz ne için savaşıyoruz? Vatan toprağı satılırmıymış nerede görülmüş yüzbinlerce şehidimizin kanlarıyla sulanmış toprakların satıldığı sorarım size? Ama adamlar artık bu işin esnafı olmuş ne var ne yok sattılar ve hala devam ediyorlar. Vatan millet sakarya laflarını ağızlarından düşürmeyenler önce bir buna karşı çıksın vatan severlik öyle "tanrı türkü korusun ve yüceltsin" "ya sev ya terket" vs. demekle olmuyor.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    bu erkekten bozma kadın nereli acaba memleketini bilen varmı?

    kesinlikle cinsiyeti açısından sormuyorum hemşehrileri yanlış anlamasın.

    sadece, şehitlere ölü demekle hakaret eden( bu zatki canlı yayında oruç açma eylemine girmiş sözüm ona dini sıkı bir zattır, kuranı kerimde belirtiliyor onlara ölü demeyin) ve vatana karşı hainlikle suçlanacak bir sözü söyleyen şahsın nereli olduğunu öğrenmek istiyorum.

    % 100 d.bakırlıdır.

    öyleya vatana karşı olan herkes  kürttür.

    askerden kaçan kasımpaşalı tayyibin oğlu gibi askerden kaçan sanatçılar gibi askerden kaçan futbolcular gibi.....

    demekki ben Türküm demek yetmiyor Türk olmakta yetmiyor .

    bir şey yapmalı.bişey yapmalı bişey yapmalıı......

    içinde vatan sevgisi millet sevgisi yoksa.

     iki taraftanda olsa evliya koymayın avluya......


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    valla bulent ersoyun bu tutumundan sonra medyanın ne kadar iki yüzlü ve satılmış oldugunu bir kez daha gördük. yılların divasını bir çırpıda nasılda vatan haini ilan ettiler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek
    Bu konuda sikayetci oldugumuz bir noktada zaten baslı basına medyadır.degil diva sokaktaki köpek bile olıyacak kadar sereften haysiyetten yoksun bu aciz varlık zaten baslı basına bir piyondur asıl nokta onun arkasında duran perihan magdenlerdir acın bakın ekşi sözlugu tam gaz calısyorlar.ne humanizm ne ana yuregi kalmıs bu boku örtup allayıp pullayıp millete satmak için evet biliyoruz ki bu sesler ve onların destikcileri çanakkale savasında kurtulus savasında da vardı ve her zamanda olucaklar.aldıkları bi paravan kavram ise ilericiliktir bu ilericiklik degil aptallıktır tıpkı yıkılması gerekn binayı yıkmak için kullanıcagın bombaları bianın içindeyken patlatmaktır.bir 70 lik içip Allah Allah diyen ne kadar muslumansa sokataki köpekte trans bulent kadar divadır,ilericidir,dusuncelidir,dogrucudur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek
    Bursalı die biliyorum...

    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek
    :) yapı itibari ile bursadan çıktığı anlaşılır diyecem şimdi burasalı ark. kızacak bana

    İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek

    Vay bee bu ülkenin en büyük transeksüeli... -ki bülent abi aynı zamanda muhafazakardır- o bile ayıktı. 

    Yukarıdakiler "yolun sonu zafer" derlerken, aşagıdakiler "yolun sonu mezar" diyecek. Değişen birşey olsa bari


    bassinyourface
Toplam Hit: 4632 Toplam Mesaj: 29