Travian Server‘Im Açıldı
-
KeRiM_0_5 bunu yazdı
benim askerler durduk yere yine sıfırlandı bu nasıl oluyor yaa birisi veritabanıyla mı oynuyor ne yapıyor anlamadım
ben yapıyorum . pm attım onun öncesinde zaten
-
my4 bunu yazdıKeRiM_0_5 bunu yazdı
benim askerler durduk yere yine sıfırlandı bu nasıl oluyor yaa birisi veritabanıyla mı oynuyor ne yapıyor anlamadım
ben yapıyorum . pm attım onun öncesinde zaten
hacı abi o giden askerlerimi üstüne ekleyecektin ötekileri niye sildin ki :(
-
tr07 gitti milletin eli götü ayrı oynamaya başladı la, günde 30 kişi saldırıyo mk..
-
CEO bunu yazdı
tr07 gitti milletin eli götü ayrı oynamaya başladı la, günde 30 kişi saldırıyo mk..
senın koyunun adı ne hacım ?
tr07 oyuna yenı baslayandan tut sıralamada kım varsa herkese saldırıyordu.
-
benim hesapta gitmiş anlamadım nedendir son bir kaç gündür sadece yüksek kişilere saldırıyordum zaten kendi üretimim yetip artıyordu 2 defa bug oldu oyunda oda niçin oldu anlamadım hesapta kahramanda yoktu kaybolmuştu 1 gün girmeyince onunlada bug yapamazdım ama hesabı silmiş neyse sağlık olsun.
-
farlo54 bunu yazdı
benim hesapta gitmiş anlamadım nedendir son bir kaç gündür sadece yüksek kişilere saldırıyordum zaten kendi üretimim yetip artıyordu 2 defa bug oldu oyunda oda niçin oldu anlamadım hesapta kahramanda yoktu kaybolmuştu 1 gün girmeyince onunlada bug yapamazdım ama hesabı silmiş neyse sağlık olsun.
seni göremeyince üzüldüm hocam iyi savaşlar çıkardı geri almak mümkünse alınmanı isterim tekrar
-
KeRiM_0_5 bunu yazdıfarlo54 bunu yazdı
seni göremeyince üzüldüm hocam iyi savaşlar çıkardı geri almak mümkünse alınmanı isterim tekrar
+1
-
oyun açılmıyor
-
ruhii bunu yazdı
oyun açılmıyor
problem yok .
-
my4 bunu yazdıruhii bunu yazdı
oyun açılmıyor
problem yok .
problem yok deyince problemler yok olsaydı , açılmıyor site