folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TRT Çizgi Filmde ‘Zaman’ Reklamı Mı Yapıyor?

TRT Çizgi Filmde ‘Zaman’ Reklamı Mı Yapıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    nnightmare bunu yazdı:
    alper hatim indirdinmi :P

hacı kota sınırlı cafe de indirecem inşallah

Sora bana'da öretirsin :P 

İmzama Bakınız :)

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Eee aqp nin teretesi, aqp nin zamanı sizi hala sasırtıyo mu bunlar??

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

AvLe bunu yazdı:

profiline şimdi baktım imam efendi narşşşş olum sizin gibi yobazlarla işim yok narşşş işinize gelmeyene böyle kafayı takarsınız ...

yoksa benim yıllardır bildigim naşşş "narşşş" oohhşşş felan mıydı bu nasıl bir hazdır :S :S

all this pain is an illusion...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    la ben bu bayanların paylaşımlarını çok seviyorum nedense :)

hocam abazan bir insan değilsin sen. gerçekten değilsin.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek
    Bundan sonra haber eklenmesi yasaklansın... Tahribat ta. Bu böyle gitmez dostlar :)

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Zaman gazetesinin propogandasını yapan rezil zihniyetin a.k.

Ayrıca inanan herkese cemaatci, gerici gözüyle bakan zihniyetinide kınıyorum. Bi bok bilmeden balıklama atlama bu olsa gerek.

Alper cemaate bizide sokta akp den aday olak, ihaleleri bağlayak, paraları kırak  zuuasdhuashduashd :D

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

alper akşam ezanını okuda bi namazımızı kılalım. yatsıdan sonrada holy şeyhimizin vaazını dinleriz.

edit: ayrıca trt 4 ü kim çocuk kanalı yaptıysa allah boyunu devirsin. oğlumun yüzünden akşam 9 a kadar bu kanalı seyretmek zorunda kalıyorum. 

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Nerde benim bulvar gazetem deseler o çizgi filmdwe daha az tepki verirlerdi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:

alper akşam ezanını okuda bi namazımızı kılalım. yatsıdan sonrada holy şeyhimizin vaazını dinleriz.

edit: ayrıca trt 4 ü kim çocuk kanalı yaptıysa allah boyunu devirsin. oğlumun yüzünden akşam 9 a kadar bu kanalı seyretmek zorunda kalıyorum. 

-------------------------------

amennnn

www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

TRT'den çizgi film yalanlaması: Cengiz Semercioğlu hayal görmüş 
     Hürriyet gazetesinin 16 Ocak tarihli Kelebek ekinde Cengiz Semercioğlu'nun kaleme aldığı 'TRT çizgi filmde Zaman gazetesi reklamı yapıyor' başlıklı haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

Köşesinde TRT Çocuk'ta her sabah yayınlanan "Ayı Paddington'ın Maceraları" adlı çizgi filmde Paddington'ın ne zaman bir gazete okuyacak olsa 'Zaman gazetesini ver bana' dediğini iddia eden Semerci'nin filmi hiç izlemediği anlaşıldı. 
    Semercioğlu'nun iddiaları üzerine (gerçi izlemiş gibi yazmış ama) adı geçen çizgi filmi üç defa izlediklerini söyleyen TRT Çocuk Genel Kordinatörü Can Soysal, "Konuşmalarda Zaman gazetesi diye en ufak bir cümle ve kelime yok. 
    Orijinal çevirisine de baktık filmin. Şöyle ki; çizgi film kahramanımız katılmış olduğu bir yarışma ile ilgili bir posta alıyor. Yarışma ile ilgili olarak da 'Sabah Postası'nda yayınlanmış diyor. Buradan da anlaşılıyor ki Cengiz Bey filmi izlememiş. Zannediyorum dışarıdan biri söyledi kendisine. Keşke bizi arayıp sorsaydı. Kendilerine gerçekleri söylerdik. Biraz basın ahlakıyla ilgili bir durum bu. Köşeden yazmak kolay bunları. Yazdıklarından da sorumludur ayrıca." diyor.

------------ 

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 7122 Toplam Mesaj: 41