TRT Çizgi Filmde ‘Zaman’ Reklamı Mı Yapıyor?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
nnightmare bunu yazdı:
alper hatim indirdinmi :P
hacı kota sınırlı cafe de indirecem inşallah
-----------------------------Sora bana'da öretirsin :P
İmzama Bakınız :)
-
Eee aqp nin teretesi, aqp nin zamanı sizi hala sasırtıyo mu bunlar??
-
AvLe bunu yazdı:
-----------------------------profiline şimdi baktım imam efendi narşşşş olum sizin gibi yobazlarla işim yok narşşş işinize gelmeyene böyle kafayı takarsınız ...
-----------------------------yoksa benim yıllardır bildigim naşşş "narşşş" oohhşşş felan mıydı bu nasıl bir hazdır :S :S
-
By_Gizemli bunu yazdı:
la ben bu bayanların paylaşımlarını çok seviyorum nedense :)
-----------------------------hocam abazan bir insan değilsin sen. gerçekten değilsin.
-
Bundan sonra haber eklenmesi yasaklansın... Tahribat ta. Bu böyle gitmez dostlar :)
-
Zaman gazetesinin propogandasını yapan rezil zihniyetin a.k.
Ayrıca inanan herkese cemaatci, gerici gözüyle bakan zihniyetinide kınıyorum. Bi bok bilmeden balıklama atlama bu olsa gerek.
Alper cemaate bizide sokta akp den aday olak, ihaleleri bağlayak, paraları kırak zuuasdhuashduashd :D
-
alper akşam ezanını okuda bi namazımızı kılalım. yatsıdan sonrada holy şeyhimizin vaazını dinleriz.
edit: ayrıca trt 4 ü kim çocuk kanalı yaptıysa allah boyunu devirsin. oğlumun yüzünden akşam 9 a kadar bu kanalı seyretmek zorunda kalıyorum.
-
Nerde benim bulvar gazetem deseler o çizgi filmdwe daha az tepki verirlerdi :|
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------alper akşam ezanını okuda bi namazımızı kılalım. yatsıdan sonrada holy şeyhimizin vaazını dinleriz.
edit: ayrıca trt 4 ü kim çocuk kanalı yaptıysa allah boyunu devirsin. oğlumun yüzünden akşam 9 a kadar bu kanalı seyretmek zorunda kalıyorum.
-------------------------------amennnn
-
TRT'den çizgi film yalanlaması: Cengiz Semercioğlu hayal görmüş
Hürriyet gazetesinin 16 Ocak tarihli Kelebek ekinde Cengiz Semercioğlu'nun kaleme aldığı 'TRT çizgi filmde Zaman gazetesi reklamı yapıyor' başlıklı haberin yalan olduğu ortaya çıktı.
Köşesinde TRT Çocuk'ta her sabah yayınlanan "Ayı Paddington'ın Maceraları" adlı çizgi filmde Paddington'ın ne zaman bir gazete okuyacak olsa 'Zaman gazetesini ver bana' dediğini iddia eden Semerci'nin filmi hiç izlemediği anlaşıldı.
Semercioğlu'nun iddiaları üzerine (gerçi izlemiş gibi yazmış ama) adı geçen çizgi filmi üç defa izlediklerini söyleyen TRT Çocuk Genel Kordinatörü Can Soysal, "Konuşmalarda Zaman gazetesi diye en ufak bir cümle ve kelime yok.
Orijinal çevirisine de baktık filmin. Şöyle ki; çizgi film kahramanımız katılmış olduğu bir yarışma ile ilgili bir posta alıyor. Yarışma ile ilgili olarak da 'Sabah Postası'nda yayınlanmış diyor. Buradan da anlaşılıyor ki Cengiz Bey filmi izlememiş. Zannediyorum dışarıdan biri söyledi kendisine. Keşke bizi arayıp sorsaydı. Kendilerine gerçekleri söylerdik. Biraz basın ahlakıyla ilgili bir durum bu. Köşeden yazmak kolay bunları. Yazdıklarından da sorumludur ayrıca." diyor.------------