Tshirt Dağıtımı Hakkında / Eski Konu
-
Rene benim tshirtleri satmiyosun dimi kimseye:) Bugun ptt hesabina parayi yatirmislar..Sanada pm attim zati konuyla ilgili..
-
cuma sabahı kargoluyorum, cumartesi günü elinizde olurlar...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Alımı satımı herşeyi kapattım yarın değil sonraki gün sabahtan kargoları götürecem,
en geç salıya elinizde olur..
elimde 5 adet medium ve 10 adet large var isteyen varsa özel olarak yollayabilirim...
-----------------------------sanırsam şimdi form doldursam bana gelmicek :|
ben 5 adet mediumdan bi tane istesem
-
pühh bugün doğum günüm giyemicem neyse yarın giyeriz.
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Alımı satımı herşeyi kapattım yarın değil sonraki gün sabahtan kargoları götürecem,
en geç salıya elinizde olur..
elimde 5 adet medium ve 10 adet large var isteyen varsa özel olarak yollayabilirim...
-----------------------------sanırsam şimdi form doldursam bana gelmicek :|
ben 5 adet mediumdan bi tane istesem
-----------------------------
elimde 5 adet medium ve 10 adet large var isteyen varsa özel olarak yollayabilirim... demiş -
şu ikinci siparişlerden t-shirt'ü gelen alan var mı?
-
benim gelmedi, evden çıkıcam evde adam bırakıyorum t shirt gelirse diye :D ak$am tekrar yazarım gelip gelmedigini
-
Bu gün ve yarın gelecek...
-
insaallah bugun gelir nan ilçe oldugundan gec gelio galiba :(
-
T-shirttim geldi ,cok kral baski olmus ,temiz t-shirt tek sorunu boyun kismi biraz dar ,orasida bilmem biseydenmis ,bizim peder tekstilci oldugundan biliyor,acilir bogazi dedi ,onun disinda large istemistim zaten boyutlari falan tam oldu...baski yapistirma gibi degil zaten o yonden uzun omurlu gider...eline koluna saglik rene...
Toplam Hit: 10739 Toplam Mesaj: 32