TSK"Nın İstikrarsızlığı İspatlandı
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Türk Silahlı Kuvvetleri'nin devam ettiği operasyon durduruldu.Bitti diyemiyoruz çünkü durduruldu.
Amerika,İsrail'in yaptığı baskıdan olması ihtimali %80.Güya silahlı kuvvetler oradaki terörü bitirecekti.
Ama ne terör örgütü yöneticileri öldü ne birşey.Umarım askeri taktiktir.
Fakat sitedeki açıklamalardan yola çıkarsak yine eski duruma döndüğümüz,ve K.Irak'ın
teröristlere güvenli bir yer olmadığı gösterildi,bu laftan terörün bitirilmediği ve amaca ulaşılmadığı anlaşılıyor.
Ayrıca son olarak 24 asker,3 köy korucusu şehit oldu.240 Pkk teröristide öldürüldü.
TSK'ya Kuzey Irak hükümetine ve dünya devletlerine barışçıllıkla sorunu çözmeliyiz laflarını söylettirttiği için
teessüf ediyorum.
Son olarak:
Eminim PKK'da barışçıllığıyla yine birkaç askeri aracı havaya uçuracak,oraya buraya mayın kurdurtacak,eroini
ülkemize geçirip,binlerce genci zehirleyecektir. Adamlar terörist laf anlatsan anlamazlar.Zaten kaçtılar.
İyi siyasetle çözün,pkk'yı kabul edin.
-----------------------------1. Org. Yaşar Büyükanıt 'ın açıklamalarına göre harekat durdurulmadı, bitti!
2. Ne Abd'nin ne de İsrail'in yaptığı baskıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Sadece Abd bitiş tarihini biliyordu ve zamanlamaları harikaydı ki savunma bakanlarının Türkiye'ye gelip operasyonu bitirdiği izlenimini uyandırdılar. Eğer Abd'nin zaten böyle bir gücü olsaydı buralara kadar gelmesine gerek kalmazdı! Bir telefonla bu iş biterdi. Yani senin bahsettiğin bu olasılık çok düşük.
3. Bu operasyonun kapsamı buydu ve bitti. Daha ileri gidilseydi eminim Türkiye'nin zararına şeyler olurdu. Ben de Pkk'nın ve ona destek veren her unsurun bitirilmesinden yananıyım ama bunu TSK karşıtlığına dönüştürmek bize bir fayda sağlamaz. Ülkenin Çıkarları neyi öngörüyorsa o yapılmalıdır.
4. Tabi ki Pkk bitmedi bunu herkes biliyor. Ele geçenlere bakmakta fayda var. Pkk'nın Zap bölgesindeki yapılanması bitirildi. Amaçlardan biri buydu ve bu gerçekleştirildi.
Her zaman ordumuzun yanında olmalıyız çünkü bu ordu bu ülkede asıl düşmanın Abd olduğunu söyleyen tek kurumdur!
-
Bu konu tsk asar keser darbe yapar vb. diyenlere gelsin o zaman.
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------
Aptalsın.Bunu AKP veya TSKya bağlamıyorum,ikisi de ortak açıklama yaptı,plan buydu,uygulandı,operasyon başarıyla sona erdi.tezkere ellerinde,bunun bir taktik olup olmadığını ne sen ne ben bilebiliriz,yarın diğer kamplara girilip girilmeyeceğini ne sen ne ben bilebiliriz. kaldı ki bir seferde 8-1o kamp birden kaç harekatta vurulmuş uygulanan 24 operasyonda bi söylesene bilgili (!) arkadaşım.neyse sana yazmaya gerek duymuyorum darve yapabilecek güçte olmasaydı o muhtıra yayınlanmaz muhtıra yayınlandığından akpli vekiller ankaradan uzaklaşmazdı,kapak sesi duydum,evet öyle.TSK isterse darbe yapar ama öyle bir hale getirdiniz ki ekonomiyi darbe olduu gün sen de ben de aç kalırız bunu senden iyi biliyolar.ama dediğim gibi o kadar aptalsın ve çocukça düşünüyorsun ki işi bir anda darbeye şuna buna vurdun,acıttı sanırım,TSKnın açıklarını kollamak bu olsa gerek ki bir açığı da yok.TSK önceden bilmiyo muydu ABD baskısı olcağını?bunu düşünebilcek kadar kafa yok mu sende ?
biri yazış gönderceksin ö.kuvvetleri.özel kuvvetlerde gitti normal piyade yoktu ya komando ya bordo bereli ya da jandarma özel harekat elemanıydı ordakiler,.bir bordo bereli şehit oldu diğerleri korucu ve komando,bilmiyorsan yorum yapma.,konuyu açan arkadaşa gelince geçmiş harekatlarla ilgili bilgisi var mı acaba?sınır ötesi harekat tek seferde tüm kampları temizlemek değildir her zaman.geçmiş operasyonlarda da kimi kamplar teker teker farklı harekatlarla ele geçirildi,anlatabildim mi? -
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu akşam, kaydı daha önce yapılan bir konuşmayla ulusa seslenecekti. Erdoğan'ın her ay rutin olarak yaptığı bu konuşmanın televizyon çekimleri önceden yapılmıştı. Ancak, kara harekatının sona erdiği yönündeki açıklama nedeniyle, 'Ulusa Sesleniş' konuşmasında son anda bir değişiklik yapıldı.
KARARI ASKER VERDİ
Erdoğan'ın saat 21:00'da yayınlanacak 'Ulusa Sesleniş' konuşması ajanslara ambargolu olarak düştü. 21:00'den önce bu konuşma yayınlanamayacak. Konuşmanın değiştirilen kısmında çok önemli bir bilgiye yer veriliyor. Erdoğan, 'Ulusa Sesleniş' konuşmasında, kara harekatına son verilmesi ile ilgili olarak kararı askerin verdiğini açıklayacak. Genelkurmay tarafından yapılan açıklamada da, çekilme kararının tamamen askeri plan çerçevesinde alındığı belirtilmişti. -
onca ölen asker hiç uğruna ölmüş oldu yaa Allah rahmet elesin.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
SawIV bunu yazdı:
Aptalsın.Bunu AKP veya TSKya bağlamıyorum,ikisi de ortak açıklama yaptı,plan buydu,uygulandı,operasyon başarıyla sona erdi.tezkere ellerinde,bunun bir taktik olup olmadığını ne sen ne ben bilebiliriz,yarın diğer kamplara girilip girilmeyeceğini ne sen ne ben bilebiliriz. kaldı ki bir seferde 8-1o kamp birden kaç harekatta vurulmuş uygulanan 24 operasyonda bi söylesene bilgili (!) arkadaşım.neyse sana yazmaya gerek duymuyorum darve yapabilecek güçte olmasaydı o muhtıra yayınlanmaz muhtıra yayınlandığından akpli vekiller ankaradan uzaklaşmazdı,kapak sesi duydum,evet öyle.TSK isterse darbe yapar ama öyle bir hale getirdiniz ki ekonomiyi darbe olduu gün sen de ben de aç kalırız bunu senden iyi biliyolar.ama dediğim gibi o kadar aptalsın ve çocukça düşünüyorsun ki işi bir anda darbeye şuna buna vurdun,acıttı sanırım,TSKnın açıklarını kollamak bu olsa gerek ki bir açığı da yok.TSK önceden bilmiyo muydu ABD baskısı olcağını?bunu düşünebilcek kadar kafa yok mu sende ?
biri yazış gönderceksin ö.kuvvetleri.özel kuvvetlerde gitti normal piyade yoktu ya komando ya bordo bereli ya da jandarma özel harekat elemanıydı ordakiler,.bir bordo bereli şehit oldu diğerleri korucu ve komando,bilmiyorsan yorum yapma.,konuyu açan arkadaşa gelince geçmiş harekatlarla ilgili bilgisi var mı acaba?sınır ötesi harekat tek seferde tüm kampları temizlemek değildir her zaman.geçmiş operasyonlarda da kimi kamplar teker teker farklı harekatlarla ele geçirildi,anlatabildim mi?
Sen çok akıllısın :) Ben tsk başarısız oldu mu dedim? O yazıda seni kastetmemiştim bu konudaki yorumların hiçbirini okumamıştım ama iyi hatırlattın sende dahil bu forumda her zaman bi kurumu üstün bi kurumu alçak bi kurumu satılmış bi kurumu bilmemne görenler var. Devlet her zaman devlettir kurumları ortak hareket eder. Bunu artık kafana sok. -
yapılan yorumlara bakmaksızın direk başlıgı görerek cevap butonuna yöneldim bu ülkenin insanı ordusuna hele hele böyle bir orduya güvenmiyorsa veya çelişkiye kapılıyorsa söylenecek hiç bir şey yoktur düşünülenin aksine ben orduya sonuna kadar güveniyor ve destekliyorum yapmışsa bir bildigi vardır diyor ve sözü daha fazla uzatmak istemiyorum...
-
yok tsk salak siz haklısınız dime
tsk haksız siz haklısınız dime..
adamlar ne yaptığını biliyo sizen kadar onlarda düşünebiliyo hayli hayli tartışılacak bi konu değil bence.
-
BAAL bunu yazdı:
TSK'nın degil AKP'nin istikrarsızlığıdır
-----------------------------imza.
-
başlık silinsin. bilmediğimiz konular üzerine ütopya üretmek boş.