TSK"Nın İstikrarsızlığı İspatlandı
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
başlık silinsin. bilmediğimiz konular üzerine ütopya üretmek boş.
-----------------------------%100 katılıyorum sana hocam
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------mayrip bunu yazdı:
başlık silinsin. bilmediğimiz konular üzerine ütopya üretmek boş.
-----------------------------%100 katılıyorum sana hocam
%100 katılıyorum sana hocam
-
Sanki sizde %100 katılıyorum .Evet çok haklısın gibi kalıplaşmış kelimelerden
yazmasanız olmaz.Ayrıca bu forumda bilinmedik bir sürü konu var her birini silersek.
Çokda şaşırtıcı oldu şaka değil bu olay.
-
önce o başlığı bi kaldır! ne demek istikrarsızlık,eğer tsk operasyonu durdurduysa kesinlikle dıştan gelen baskılar sonucu değil,kendi hür iradesiyle hedefine ulaştığı için durdurmuştur!Sen oprasyonun istatistiklerini biliyomusunda istikrarsızlık diyebiliyorsun?
Söylesene bana hangi ülke 24 yıldır bir terör örgütüyle uğraşmış bu dünyada? Kökünüde kazırız,elebaşlarınıda yakalarız..Herkesin bir bildiği var,daha olmayan felaketin çığırtkanlığını yapmayın!
Türk Silahlı Kuvvetleri dünya üzerinde hiç bir ordunun yapamayacağı işleri yapmış ve kanıtlamış bir ordudur,orduya kendi bakış açınla böyle bir sıfatı yakıştıracak biri değilsin kanısındayım!
Ne olursa olsun,Türk Silahlı Kuvvetlrine güvenin,ona inanın! -
arkadaşım sen hiç cevap yazmasaydın daha iyiydi.kültür seviyenin düşük olduğu
belli oluyor.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------beyler sizin düşünüdüklerinizi tsk düşünemiyormu bence bu başlığı değiştirin pkk köpeklerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
-
kardeşim herşey açık ve net yakınlarlada konuştum.
yapılan açıklamalar çok ilginç.yada bir strateji uygulanıyor.
-
Ya arkadaşlar operasyonun bittiği açıklanmadı ki, sadece geri çekiliyoruz dediler..
Dolayısıyla ortada suçlanacak bir makam da yok..
İlla ki var diyorsanız da asker bunu kendi kararıyla aldıklarını söyledi.. nasıl AKP ye mal ettiniz anlayamadım( akp li değilim)..
Kaldı ki askerde hata.. Bunu çoğunuzun yediremediğini görüyorum.. Asker hata yapamaz mı? Mükemmel mi? Dört dörtlük mü? ( asker düşmanı da değilim, birkaçı hariç )
Hadi hata etti diyelim.. Bunu telafi edemez mi? ehhh yeter lan deyip anasını beller ... bence
selametle
-
tsk geri çekildi diye istikrarsızlıgı ispatlandı dimi emrow..sırf geri çekildi diye istikrarsızlık war deniliyorsa olası bir başarıızlıkta sen vatanını da vatanının askerini de satarsın emrow.ayrıcanada senin kafan çok çalışıyo asker geri zekalı onlar düşünemiyo,ilerisi için plan yapmıyorlar sadece bugünü düşünüyorlar sana göre dimi emrow.tskya güvenin
-
teröristlere güvenli bir yer olmadığı gösterildi,bu laftan terörün bitirilmediği ve amaca ulaşılmadığı anlaşılıyor.
Ayrıca son olarak 24 asker,3 köy korucusu şehit oldu.240 Pkk teröristide öldürüldü.
TSK'ya Kuzey Irak hükümetine ve dünya devletlerine barışçıllıkla sorunu çözmeliyiz laflarını söylettirttiği için
teessüf ediyorum.
Son olarak:
Eminim PKK'da barışçıllığıyla yine birkaç askeri aracı havaya uçuracak,oraya buraya mayın kurdurtacak,eroini
ülkemize geçirip,binlerce genci zehirleyecektir. Adamlar terörist laf anlatsan anlamazlar.Zaten kaçtılar.
İyi siyasetle çözün,pkk'yı kabul edin.
-----------
millete kültürsüz deip tskya b.k atan bi bk bilmeyen sensin.büyükanıt değil miydi ben teröriste destek verenle konuşmam diyen?sonra ne oldu?tayyip ve abduş mu görüştü k.ırak takilerle büyükanıt mı ?
pkk legalleşiyor,siyasallaşıyor diye uyarı yapan kimdir?
cehalet kötü.terörü askeri harekatla bitireceğini sanıyorsun,terör bitirilmemişmiş.terör askeri harekatla bitmez zeki arkadaşım.sen adamların maddi kaynaklarını kesmediğin sürece ki bu hükümetlerin işidir askerin yaptığı operasyon maalesef bir süre o adamları sersemletir bu da böyle olacaktır,bu adamların şehir kadrolarını polis ele geçirmedikçe hükümet maddi yollarını kurutmadıkça operasyonla terör bitmez,terörle mücadeleyi teröristle mücadeleden ayırabilecek kültürün maalesef senin yok arkadaşım.ayrıca düzenli orduya karşı savaşmıyorsun.verilen kayıp fazla değildir,mevcut koşullarda operasyon en başarılı şekilde yapılmıştıt.rTSK gibi kökü m.ö 209 a dayanan bir kurum hakkında konuşurken laf ağzından çıkmadan 2 kez düşün.yoksa o laftı tıkarlar