TTNET Bana Kaç Para Kitler?
-
3 ay önce ttnete başvurdum 24 ay tahahhütlü 16 mbps ye kadar internet aldım. Ama şimdi metronete geçmeye karar verdim. Şimdi sorum şu ttneti iptal etceğim için bu godoşlar para isticek benden. Toplam kaç para geçirirler bana?
edit: modem almadım
-
çok sağlam girer hocam ortalama ne kadar girer kestiremedim burdan.
-
müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.
-----------------------------hoca onu bize biliyoz ya aramak istemiyom godoşları. 2 saat konuşuyolar
-
83,75 tl
-
bu taahhütle toplamda ne kadar kar ettiysen senden onu alır, mesela 3 ay bedava mı kullandın onun parasını verirsin. Yani aslında bir zararın olmuyor. Taahhütsüz almış gibi oluyorsun. Bir de beleş modem falan verdilerse bağlantıdan ücret almadılarsa vs. onları da ödersin.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------83,75 tl
-----------------------------emine misin hocam? Sallama bi rakam söylemedin değil mi:D
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------83,75 tl
-----------------------------modemde dahilmi bu fiyata yani modemi geri almıolar dimi ?
-
24 * bilmem kaçtı ama bilmiyorum tam
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------24 * bilmem kaçtı ama bilmiyorum tam
-----------------------------hocam öyle birşey yok, kullanmadığın ayı ödeme gibi.
-
kampanya dahilinde aldığın indirimlerin toplamını + bağlantı ücreitinde kalan kısmı 24 tl - 5 ay ödediysen taksit miktarı 5*2 = 10 24-10=14 tl (hesaplamasını kendin yapıcan :) net bir miktar istiyorsan kapattırmadan örenemezsin maalesef kimse cevap veremez ama ortalaması bu şekilde olacaktır. gittiğinde saten kapatın lan dicen onlar sana belkide iptalden cayma yöntemleriyle yanaşıp bişiler daha önerebililer :P