Ttnet Fiber Geçiş Yapanlar '8Mbps'den 20Mbps'ye'
-
burayı incelerseniz görürsünüz beyler. şimdi fiyat filan değişmeyecek diyor. 20mbps'ye geçiriyor paketi.
aslında şimdi müşteri hizmetlerini arayacam ama bu saatte cevap veren adamdan hayır gelmez diyorum. tam olarak işlemler nasıl oluyori
geçişi yapan var mı acaba ?
gelip kablo filan mı değişcekler evde ne yapacaklar ? fevri davranıp sonra ttnet ile uğraşmak istemiyorum.
yapan arkadaşlar süreci olayları filan anlatırsa sevinirim.
-
Kreyzi bunu yazdı
burayı incelerseniz görürsünüz beyler. şimdi fiyat filan değişmeyecek diyor. 20mbps'ye geçiriyor paketi.
aslında şimdi müşteri hizmetlerini arayacam ama bu saatte cevap veren adamdan hayır gelmez diyorum. tam olarak işlemler nasıl oluyori
gelip kablo filan mı değişcekler evde ne yapacaklar ? fevri davranıp sonra ttnet ile uğraşmak istemiyorum.
geçiriyor kısmına katılıyorum. teorik olarak daha hızlı kablo zart zurt diyecekler, geçeceksin sonra da yok bölgeniz 20 mbiti kaldırmıyor yok sizin hatta sorun var diye bi daha geçirecekler. bence hiç aksiyon arama hocam. ver 65 70 tl geç superonlinea.
-
ben geçtim mesela bugün ay başları olduğu için çok güzel internet mükemmel derecede hızlı ancak 50gb yi aştıktan sonra hız 3mbps ye düşüyor...
-
mRBerkay bunu yazdı
ben geçtim mesela bugün ay başları olduğu için çok güzel internet mükemmel derecede hızlı ancak 50gb yi aştıktan sonra hız 3mbps ye düşüyor...
aynen, fiberde akk çok sert uygulanıyo. geçer geçmez direk düşüyo. ama hızla ilgili bir sorunun olmaz işyerinde 1 aydır kullanıyoruz hiç kesilme yada hız problemi olmadı
-
mRBerkay bunu yazdı
peki hocam direk anlık olarak fiber mi oldu ? yada başvuru yapıyoruz bi kaç gün sürüyor mu ?
ben o süreci merak ediyorum daha doğrusu.
fiber olayı kablodan kaynaklı diye biliyorum o yüzden hemen zırt diye yaparlar mı bilmiyorum.
gerçi 3-4 ay önce komple kabloları değiştirdiler filan ama :/
-
Bizzat aradım Türkiye'nin her yerinde diye reklam yapıyolar sonra bulunduğunuz yere hizmet verememekteyiz diyolar yine kaldık 8 mbps ye
-
kullanıyorum hocam normal kablo ile kullanabiliyorsun. ancak fiber dedikleri aslında vdsl2 modem ile verdikleri internet hizmeti. dağıtıcı kutu yakınındaysa mükemmel internet kullanabilirsin. bu arada fibernet akk kotası 75 gb oldu bilginize :)
-
sessizadam bunu yazdı
Bizzat aradım Türkiye'nin her yerinde diye reklam yapıyolar sonra bulunduğunuz yere hizmet verememekteyiz diyolar yine kaldık 8 mbps ye
50gb adil kota koyduktan sonra isterse 1gbit internet versin hocam ne fark eder.
hiç üzülme geçemedim diye.
-
SpyBreaK bunu yazdı
kullanıyorum hocam normal kablo ile kullanabiliyorsun. ancak fiber dedikleri aslında vdsl2 modem ile verdikleri internet hizmeti. dağıtıcı kutu yakınındaysa mükemmel internet kullanabilirsin. bu arada fibernet akk kotası 75 gb oldu bilginize :)
kutu ile ev arası 100 metre yok :F
kotaya baktım 75gb doğrudur. o zaman geçişi yapayım bende.
bu arada illa tahattut ver demiyorlar demi ? ben şu an tahattütlü kullanmıyorum çünkü
-
Kreyzi bunu yazdıSpyBreaK bunu yazdı
kutu ile ev arası 100 metre yok :F
kotaya baktım 75gb doğrudur. o zaman geçişi yapayım bende.
bu arada illa tahattut ver demiyorlar demi ? ben şu an tahattütlü kullanmıyorum çünkü
vdsl modemin varsa taahhüt vermeden alabiliyorsun. ancak modemin yoksa 1 yıllık taahhüt verip modemi de 1 yıl boyunca ücretsiz kullanabiliyorsun.
-
joe_black bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
geçiriyor kısmına katılıyorum. teorik olarak daha hızlı kablo zart zurt diyecekler, geçeceksin sonra da yok bölgeniz 20 mbiti kaldırmıyor yok sizin hatta sorun var diye bi daha geçirecekler. bence hiç aksiyon arama hocam. ver 65 70 tl geç superonlinea.
Süperonline vardı da bizmi geçmiyoruz arkadaş? Hayır, süper bölgemde olsa 2 dakika durmam geçerimde, her önüne gelen bu tür konularda süperonline geç diyor. Bilmedikleri nokta ise her bölgede olmadıklarıdır.
Verdiğinde cevapta eksik olan kelime şu aslında; "bence hiç aksiyon arama hocam. ver 65 70 tl bölgende varsa geç superonlinea."