folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Fiber Geçiş Yapanlar '8Mbps'den 20Mbps'ye'

Ttnet Fiber Geçiş Yapanlar '8Mbps'den 20Mbps'ye'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetfibernet/Sayfalar/Mevcut-Musterilerimize-Ozel-TTNET-Fibernet.aspx

burayı incelerseniz görürsünüz beyler. şimdi fiyat filan değişmeyecek diyor. 20mbps'ye geçiriyor paketi.

aslında şimdi müşteri hizmetlerini arayacam ama bu saatte cevap veren adamdan hayır gelmez diyorum. tam olarak  işlemler nasıl oluyori

geçişi yapan var mı acaba ?

gelip kablo filan mı değişcekler evde ne yapacaklar ? fevri davranıp sonra ttnet ile uğraşmak istemiyorum.

yapan arkadaşlar süreci olayları filan anlatırsa sevinirim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetfibernet/Sayfalar/Mevcut-Musterilerimize-Ozel-TTNET-Fibernet.aspx

burayı incelerseniz görürsünüz beyler. şimdi fiyat filan değişmeyecek diyor. 20mbps'ye geçiriyor paketi.

aslında şimdi müşteri hizmetlerini arayacam ama bu saatte cevap veren adamdan hayır gelmez diyorum. tam olarak  işlemler nasıl oluyori

gelip kablo filan mı değişcekler evde ne yapacaklar ? fevri davranıp sonra ttnet ile uğraşmak istemiyorum.

geçiriyor kısmına katılıyorum. teorik olarak daha hızlı kablo zart zurt diyecekler, geçeceksin sonra da yok bölgeniz 20 mbiti kaldırmıyor yok sizin hatta sorun var diye bi daha geçirecekler. bence hiç aksiyon arama hocam. ver 65 70 tl geç superonlinea.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

ben geçtim mesela bugün ay başları olduğu için çok güzel internet mükemmel derecede hızlı ancak 50gb yi aştıktan sonra hız 3mbps ye düşüyor...

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

ben geçtim mesela bugün ay başları olduğu için çok güzel internet mükemmel derecede hızlı ancak 50gb yi aştıktan sonra hız 3mbps ye düşüyor...

aynen, fiberde akk çok sert uygulanıyo. geçer geçmez direk düşüyo. ama hızla ilgili bir sorunun olmaz işyerinde 1 aydır kullanıyoruz hiç kesilme yada hız problemi olmadı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

peki hocam direk anlık olarak fiber mi oldu ? yada başvuru yapıyoruz bi kaç gün sürüyor mu ? 

ben o süreci merak ediyorum daha doğrusu.

fiber olayı kablodan kaynaklı diye biliyorum o yüzden hemen zırt diye yaparlar mı bilmiyorum.

gerçi 3-4 ay önce komple kabloları değiştirdiler filan ama :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Bizzat aradım Türkiye'nin her yerinde diye reklam yapıyolar sonra bulunduğunuz yere hizmet verememekteyiz diyolar yine kaldık 8 mbps ye

seSSizadam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

kullanıyorum hocam normal kablo ile kullanabiliyorsun. ancak fiber dedikleri aslında vdsl2 modem ile verdikleri internet hizmeti. dağıtıcı kutu yakınındaysa mükemmel internet kullanabilirsin. bu arada fibernet akk kotası 75 gb oldu bilginize :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    sessizadam bunu yazdı

Bizzat aradım Türkiye'nin her yerinde diye reklam yapıyolar sonra bulunduğunuz yere hizmet verememekteyiz diyolar yine kaldık 8 mbps ye

50gb adil kota koyduktan sonra isterse 1gbit internet versin hocam ne fark eder.

hiç üzülme geçemedim diye.

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı

kullanıyorum hocam normal kablo ile kullanabiliyorsun. ancak fiber dedikleri aslında vdsl2 modem ile verdikleri internet hizmeti. dağıtıcı kutu yakınındaysa mükemmel internet kullanabilirsin. bu arada fibernet akk kotası 75 gb oldu bilginize :)

kutu ile ev arası 100 metre yok :F

kotaya baktım 75gb doğrudur. o zaman geçişi yapayım bende. 

bu arada illa tahattut ver demiyorlar demi ? ben şu an tahattütlü kullanmıyorum çünkü

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    SpyBreaK bunu yazdı

kutu ile ev arası 100 metre yok :F

kotaya baktım 75gb doğrudur. o zaman geçişi yapayım bende. 

bu arada illa tahattut ver demiyorlar demi ? ben şu an tahattütlü kullanmıyorum çünkü

vdsl modemin varsa taahhüt vermeden alabiliyorsun. ancak modemin yoksa 1 yıllık taahhüt verip modemi de 1 yıl boyunca ücretsiz kullanabiliyorsun.

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

geçiriyor kısmına katılıyorum. teorik olarak daha hızlı kablo zart zurt diyecekler, geçeceksin sonra da yok bölgeniz 20 mbiti kaldırmıyor yok sizin hatta sorun var diye bi daha geçirecekler. bence hiç aksiyon arama hocam. ver 65 70 tl geç superonlinea.

Süperonline vardı da bizmi geçmiyoruz arkadaş? Hayır, süper bölgemde olsa 2 dakika durmam geçerimde, her önüne gelen bu tür konularda süperonline geç diyor. Bilmedikleri nokta ise her bölgede olmadıklarıdır.

Verdiğinde cevapta eksik olan kelime şu aslında; "bence hiç aksiyon arama hocam. ver 65 70 tl bölgende varsa geç superonlinea."

Toplam Hit: 5131 Toplam Mesaj: 32