folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Fiber Geçiş Yapanlar '8Mbps'den 20Mbps'ye'

Ttnet Fiber Geçiş Yapanlar '8Mbps'den 20Mbps'ye'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    ahmetdsn bunu yazdı

anlamadığım konu şimdi aynı parayı verecem ve 20 mps hızmı alcam kutu ile aram kafamla yastığım arasındaki mesafe kadar geçmek mantıklımı girmesin bişey sakata gelmiyelim 

Kurulan saha dolaplarındaki dslam'lar hem adsl'i hemde vdsl'i destekliyor. Kullanıcı tarafında modem değişikliği dışında herhangi bir işlem yapılmıyor ama karşı taraf telekom var. Yapabilecekleri en olası yavşaklık ücreti yükseltmek olur.

Şu anda 22mbit hızla adsl kullanıyorum ve oldukça memnunum. 

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Gannicus bunu yazdı
    Para istemeden böyle bir şeyi neden yapıyorlar ki?

Diğer ISP'ler altyapı götürdükleri yerlerde gangbang yaptılar telekom'a :)

2004 yılıydı sanırım hızları 4 kat yükseltmişlerdi daha sonra da 1024/256 kpbs ile aynı fiyatta netlimitsizi çıkardılar. Bu da aynı. 

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    ahmetdsn bunu yazdı

anlamadığım konu şimdi aynı parayı verecem ve 20 mps hızmı alcam kutu ile aram kafamla yastığım arasındaki mesafe kadar geçmek mantıklımı girmesin bişey sakata gelmiyelim 

Kurulan saha dolaplarındaki dslam'lar hem adsl'i hemde vdsl'i destekliyor. Kullanıcı tarafında modem değişikliği dışında herhangi bir işlem yapılmıyor ama karşı taraf telekom var. Yapabilecekleri en olası yavşaklık ücreti yükseltmek olur.

Şu anda 22mbit hızla adsl kullanıyorum ve oldukça memnunum. 

fiber olayına geçersek illa modemi değişmemiz lazım yani ? fibere geçtik diyelim ama modemi şimdi değiştirmedim misalen. durum ne olacak ? evde net mi olmayacak yoksa hızı tam performanslı kullanamıyacak mıyım ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdsn
    ahmetdsn's avatar
    Erkek

yaa modem daha sıfır aldım şimdi bu olmadı  ...

Elbet bir bildiği var bu çocukların, kolay değil yoksa bu yaşta ölmek...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Heryere hizmetleri var mı ? oturma alanının site olması gibi zorunluluk vardıda eskiden

Gimme Some Tits
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı

Heryere hizmetleri var mı ? oturma alanının site olması gibi zorunluluk vardıda eskiden

Bölgenin durumuna göre bina içlerine ve sokaklara saha dolapları kuruyorlar. Şöyle söyleyeyim; McD, BK gibi fastfoodçuların paket servisi yapmadığı sokaklara bile saha dolabı kurdular. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.

@Kreyzi 

Saha dolabına yakınsan 20 mbps hızla adsl vermelerinin önünde hiçbir engel yok ama bizim pakedimiz böyle illede vdsl verecez diye tutturacaklardır. Mutlaka vdsl modem alman lazım ama modemi zaten ttnet veriyor?

Balyoz99 tarafından 04/May/13 22:59 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

kısaca özet geçin agalar pls,

şimdi işaretlediğim bina bizim bina o binada 15 mbit'e kadar fiber hizmet verilebilir diyor.

Ben sınırsızını kaç paraya alıcam aylık bunun ? başvurmam mı gerekiyor ne ayak şimdi gelip takıyorlarmı yoksa bizmi gidip adamlara takıyoruz vericyi :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı

Bölgenin durumuna göre bina içlerine ve sokaklara saha dolapları kuruyorlar. Şöyle söyleyeyim; McD, BK gibi fastfoodçuların paket servisi yapmadığı sokaklara bile saha dolabı kurdular. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.

@Kreyzi 

Saha dolabına yakınsan 20 mbps hızla adsl vermelerinin önünde hiçbir engel yok ama bizim pakedimiz böyle illede vdsl verecez diye tutturacaklardır. Mutlaka vdsl modem alman lazım ama modemi zaten ttnet veriyor?

verdiği modem için tahattüt istiyor sanırım. ama bunlara bir daha bağlı kalmak istemiyorum ki zaten 1 yıla yakındır tahattüt filan olmadan kullanıyorum. tekrar elemanlara bağlanmak sıkıntı yav. du bakalım yarın arıyıp görüşeyim biriyle

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

benim bölgede desteklenmiyormuş bugün aradım geçmek için size yok dediler :(

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Ben 20mbps'a kadar pakette fiber kullanıyorum modeme gelen link 24mbit ulaştığım max hız 2,5 mb/ saniye

verecekleri hizmetin amına koyayım 2 gün fiber sonra edge kullanıyorum sanki, götlerine girsn akk. 

Ha modem alırsanız beyaz küçük dandik modemi almayın heh hatırladım markası ZTE. yayın gücü berbat halde. En ince ayarlarına kadar yapmazsanız ethernetle 20 wirelessle 2 mbit alırsınız çevre yayınlardan çok etkileniyor. Ben bunu keşfedene kadar 3-4 kere değiştirttim modem sorunlu diye. İki tanesinde wireless yayını kesiliyordu kendiliğinden

...said addicted.
Toplam Hit: 5157 Toplam Mesaj: 32