Ttnet Güzel Bir Tarife
-
onların adil kullanım kotalarına sokam onun yüzünden cafeme 100 mb net alamıyorum
-
gokayortaburun bunu yazdı:
-----------------------------
zeratul bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
düşünce çok ararsın 1mbiti ;)
-----------------------------İyide 1 mbps'ye düşüyor zaten (:
-----------------------------şuan 6.85le bağlanıyorum, bikaç güne zaten aşarız 25gbyi. aşıncada yeri geliyo 1mbiti göremiyorum hızda.
-----------------------------Hocam 1 mbps kullanırken hızımı hiç 1 mbps ölçmedim ben.Yani 700 gibi birşey çıkıyordu.
Evet modem resetlenmeden düşmüyor diyorlar.Modeme güç kaynağını bağlayacam, elektirik kesilse bile kapanmasın :D
-----------------------------Modem Kapanmadan düşmüyor olayı doğrumu? Yoksa şehir efsanesi mi? Eğer doğruysa hayatım boyunca belki ilk ve son defa söyleyeceğim söz "ne güzel yapmışsın TTNet" :)
-----------------------------İnternet Hiç Kapanmasa bile 16 saat arayla kotayı sorgular.
Yani bugün saat 17de kotayı geçtin. Yarın taş çatlasın saat 9da o kullandıgın kota siteye yansır. Düşüyorsa düşer kalıyorsa kalır.
420 GB Kota Yaptığım ay bile hız düşmedi. Çevremdede düşeni görmedim. Ama yeni dönemde belki bi değişiklik yapılmıstır.
-----------------------------Çevremdeki birçok insan düşmediğini iddia ediyor.. modemle bir alakası yoksa, ttnet teşvik amaçlı bunu yapıyordur.Benim için genede pek birşey farketmedi.5 Lira farkla 25 gb'a kadar eskisinden çok daha hızlı bir internet kullanmış olacam.
-
Smirnoff bunu yazdı:
TT net ile '' güzel '' kelimesi aynı cümlede olunca oha filan dedim.
----------------------------- -
netlimitsizde deneme yapıyorum hız düşecek mi bakalım 2 gündür modemi hiç kapatmamama rağmen kota işliyor 16 saat lik bağlantılar bi kaç saat içinde yansıyor. burdan çıkardığım sonuç ttnet istese her türlü keser modemi reset atmamayla faaln alakası yok
-
Yaklaşık 6 aydır netlimitsiz kullanıyorum,aylık kotam 50-100 gb arası değişiyor buna karşın hız kesilmesi falan olmadı.Geçen ay müşteri temsilcisi aradı,İşyerim Netlimitsiz Kampanya tarifesini önerdi.Ağustosa kadar 29 lira fatura gelecek sonraki aylar eski tarifeye göre fiyatlandırılacak dedi,geçtim aynı hız daha ucuz lakin ağustostan sonra acısını çıkartırlar mı onu düşünmekteyim?
-
Netlimitsiz ile her ay 250-300GB ortalama iniyor ve hızda şimdiye kadar düşmedi.max 820 gibi geliyor.2mbit sınırsızdan geçtim bende,keşke daha önce geçseymişim.2mbit sınırısz daha pahalıydı birde :S
-
ZyreX bunu yazdı:
Netlimitsiz ile her ay 250-300GB ortalama iniyor ve hızda şimdiye kadar düşmedi.max 820 gibi geliyor.2mbit sınırsızdan geçtim bende,keşke daha önce geçseymişim.2mbit sınırısz daha pahalıydı birde :S
-----------------------------peki senin modemin sürekli açık mı aynı ip mi
-
peki senin modemin sürekli açık mı aynı ip ?
----------------------------- -
TT net vatana millete hayırlı birşey yapmaz, vardır altında bir çapan oğlu...
-
Lanet olsun ttnetin herşeyine kesinlikle haklı arkadaş asla hayırlı bir şey yapmazlar vardır bir şey nasıl ilk faturada ortaya çıkar.bunca yıldır onlara ödediğim para ile ev alırdım be bir şekil kursaklarında kalır umarım. cep-tel şirketlerin 3g leri bile şu anda ttnet iten daha sağlam fiyat performans olarak bile.