Ttnet Güzel Bir Tarife
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
ozzy41g bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
düşünce çok ararsın 1mbiti ;)
-----------------------------İyide 1 mbps'ye düşüyor zaten (:
-----------------------------şuan 6.85le bağlanıyorum, bikaç güne zaten aşarız 25gbyi. aşıncada yeri geliyo 1mbiti göremiyorum hızda.
-----------------------------Hocam 1 mbps kullanırken hızımı hiç 1 mbps ölçmedim ben.Yani 700 gibi birşey çıkıyordu.
Evet modem resetlenmeden düşmüyor diyorlar.Modeme güç kaynağını bağlayacam, elektirik kesilse bile kapanmasın :D
-----------------------------Modem Kapanmadan düşmüyor olayı doğrumu? Yoksa şehir efsanesi mi? Eğer doğruysa hayatım boyunca belki ilk ve son defa söyleyeceğim söz "ne güzel yapmışsın TTNet" :)
-
zeratul bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
düşünce çok ararsın 1mbiti ;)
-----------------------------İyide 1 mbps'ye düşüyor zaten (:
-----------------------------şuan 6.85le bağlanıyorum, bikaç güne zaten aşarız 25gbyi. aşıncada yeri geliyo 1mbiti göremiyorum hızda.
-----------------------------Hocam 1 mbps kullanırken hızımı hiç 1 mbps ölçmedim ben.Yani 700 gibi birşey çıkıyordu.
Evet modem resetlenmeden düşmüyor diyorlar.Modeme güç kaynağını bağlayacam, elektirik kesilse bile kapanmasın :D
-----------------------------Modem Kapanmadan düşmüyor olayı doğrumu? Yoksa şehir efsanesi mi? Eğer doğruysa hayatım boyunca belki ilk ve son defa söyleyeceğim söz "ne güzel yapmışsın TTNet" :)
-----------------------------İnternet Hiç Kapanmasa bile 16 saat arayla kotayı sorgular.
Yani bugün saat 17de kotayı geçtin. Yarın taş çatlasın saat 9da o kullandıgın kota siteye yansır. Düşüyorsa düşer kalıyorsa kalır.
420 GB Kota Yaptığım ay bile hız düşmedi. Çevremdede düşeni görmedim. Ama yeni dönemde belki bi değişiklik yapılmıstır.
-
afbuyurun ama ttnetin anasına kayayım
bir haftadır internette kabir azabı çekiyorum
-
Smile da 6 ay %50 indirim kampanyası var ben geçtim gayet mennunum.
-
netlimitsiz kullanıyoruz ama hiç bi zaman 8mbps göremedik malesef :| hep 5-6 upload zaten yerlerde sürünüyo :|
-
hocam ben inanmıyorum ona çünkü 25 gb dan sonra 1 mbps düşüyorsa zaten bizim hattımızda sınırsız 1 mbps ise ozaman herkezi otomotik geçirsinler neden ayrı bir kampanya yapılıyor bunun için vardır hocam onun detayı benim bildiğim zaten 512 e düşmesiydi. Şüpheciyim ben
-
Şu an bende de o var ama şu var her 20 saniyede bir hat komple kesiliyor 1 dk sonra geri geliyor. Önceden 1mbps limitsiz vardır eğer bu tarifeden dolayı böyleyse müşteri hizmetlerinde önüme ilk gelene çok enteresan cinsel içerikli küfür etcem.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------TT net ile '' güzel '' kelimesi aynı cümlede olunca oha filan dedim.
aynen knou başlığını gördüm oha kafasımı güzel yada pollyana falanmı geldi diye düşündüm. ttnete .... -
Adil kullanımı aştığınızda eğer ihtiyaç duyulursa, hızınızı düşürüyorlar. Yani bağlandığınız bölgedeki yoğunluk çok önemli bu noktada. Hiç düşürülmeyende oluyor örnek biz gibi :) Adamlarda kullanıcılarını rahat ettiriyorlar işte. Hız ya da slot ihtiyacı yok ise niye kullanıcının hızını düşürsünler, rahatsız etsinler..
-
benim hız düşmüyor ve hızım download 7.63 upload 0.65
http://www.speedtest.net/result/1232616095.png