folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Türkiye’Nin İnternet Hızını İkiye Katladığını Duyurdu

Ttnet Türkiye’Nin İnternet Hızını İkiye Katladığını Duyurdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Adil-Kullanim-Noktasi-Isyanina-Katil-190712/

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

faturalar gelmeden vazelinleri hazırlayın beyler.

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    adeleks bunu yazdı

hazır konusu açılmışken yarın ttnet sözleşmem bitiyor superonline yada dsmart düşünüyorum. 12 ay taaddütlü bildiğiniz uygun kampanya var mıdır?

DSmart müşteri temsilcisine en son sarfettiğim sözler;

"Başka seçenek yok diye yıllarca ttnet kullandım, Allah cezanızı versin diyerek ttneti terkedip dsmart abonesi oldum ama görüyorum ki ttnet sizden 50 kat daha iyiymiş..."

-Sorun olduğunda telefon edersen bil ki en az 20 dakika beklersin cevap versinler diye, (son 3 aramaya cevap verme süreleri; 21,28 ve 29 dakika. BTK'ya bunun çektiğim videosu (süreyi gösteren) ile birlikte başvurdum, yaptıkları ne biliyor musun? Şikayetimi ilgili firmaya iletmişler, firma beni aradı, efendim iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor falan feşmekan.. Ağzıma geleni söyledim, hiçbir bahanenizi kabul etmiyorum, BTK size verebileceği en büyük cezayı verene kadar da şikayete devam edicem dedim, sonrasında ses yok. olay aynen devam...

-mail atarsın, en az 3, en çok 7 gün içinde cevap yazarlar,

-sık sık bağlantı kopmasından şikayet edersin, sana, "hızınızı 2 Mbit sabitleyelim" teklifiyle gelirler...

Bizzat yaşanmış olaylardır. Şimdi istersen git DSmart al, kampanyalara da asla inanma. Hizmet kalitesi boktan olduktan sonra sana 10 liraya internet verse ne olur?

Hocam bölgendeki Türk Telekom altyapısı kötü ise 1.5 saat değil her gün 2 saat konuşsan bile çözüm sağlamaz.

Türk Telekom yerleşik altyapı sağlayıcısı. TTNET, Türknet, Vodafone.net, Dsmart gibi şirketler ise Türk Telekom'un şebekesi üzerinden hizmet veren servis sağlayıcıları. Türkcell Superonline, Metronet, Türksat Kablonet, Grid gibi firmalar ise kendi altyapısından genelde sitelere hizmet veriyor. Diğer dsl hizmetleri yine Türk Telekom altyapısı üzerinden. Ben aylarca uğraşıp kendi binama saha dolabı bağlanmasını sağladım :) Şu anda planlı çalışmalar dışında ben modemi kapatmadığım sürece internetim kesilmiyor.

Türk Telekom son 2 yılda alyapısının önemli bir kısmını yeniledi fakat zihniyetini yenilemediğinden sorunlar devam ediyor. TT dışında müşteriler tarafından yaratılan sorunlar da var. Birçok yerde müşteri sorumluluğunda olan bina ve daire içi tesisat düzgün yapılmıyor. Evindeki bir odanın elektriğinde sorun olduğunda Bedaş'ı mı ararsın? Evindeki diğer odada wireless çekmediği için arayıp vereceğiniz hizmeti skeyim diyen müşteriler var. Bu tarz sorunlar yüzünden personel gereksiz yere meşgul edildiğinden asıl işine zaman ayıramıyor.

TT çalışanı değilim ama modemde görülen hat değerlerinizi, varsa sabit telefon numaraınızı ve oturduğunuz bölgeyi iletirseniz bağlantı sorunlarınızda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ben doping kullanıyorum etki edecek herhalde hepsine

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

@kazasker1 anladım hocam. dsmart da bana uygun gelen kampanya bulamadım zaten superonlıne ise 24 ay taahhüt istiyor. yine ttnete eğilecez bu gidişle. doping internet nasıldır kullanan var mı? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

@kazasker1 anladım hocam. dsmart da bana uygun gelen kampanya bulamadım zaten superonlıne ise 24 ay taahhüt istiyor. yine ttnete eğilecez bu gidişle. doping internet nasıldır kullanan var mı? 

Ben kullanıyorum. Taahhüt yok. Aylık 70 lira 6. ve 7. aylarda 35 lira fatura var. Sonra yine 70 lira.  Daha hic bir sorun yaşamadım.  yalnız bunlarda hızdan çalıyorlar. Masum değiller anlayacağın üzere.

Az önce süperonline dan eve geldiler. Konuşup duruyor. Taahhüt olmayan paket var mı dedim. Yok dedi iyi günler dedim kapıyı kapattım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bunlar 100mbps hız, 4gb kotalı paket yaparlarsa şaşmam, belkide vardır ha :D

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    imlegend bunu yazdı
    adeleks bunu yazdı

Ben kullanıyorum. Taahhüt yok. Aylık 70 lira 6. ve 7. aylarda 35 lira fatura var. Sonra yine 70 lira.  Daha hic bir sorun yaşamadım.  yalnız bunlarda hızdan çalıyorlar. Masum değiller anlayacağın üzere.

Az önce süperonline dan eve geldiler. Konuşup duruyor. Taahhüt olmayan paket var mı dedim. Yok dedi iyi günler dedim kapıyı kapattım.

yeni kanunla tahattüüütütten vazgeçince ceza veremiyorlarmış yani normalde üstünü alıyorlar ya onu alamıyorlarmış. var mı aslı? kanunu okudum öyle diyor ama belli olmaz bunlara.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@Prometheus

Kullandığın aylardaki indirim kadar ceza ödersin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı
    adeleks bunu yazdı

yeni kanunla tahattüüütütten vazgeçince ceza veremiyorlarmış yani normalde üstünü alıyorlar ya onu alamıyorlarmış. var mı aslı? kanunu okudum öyle diyor ama belli olmaz bunlara.

Eğer öyle bişey varsa derhal iptal ettiririm.

Dicem ama sonuçta altyapı boktan olduktan sonra ha aşağı tükürmüşün ha yukarı hiç farketmez...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 6345 Toplam Mesaj: 61