Ttnet Türkiye’Nin İnternet Hızını İkiye Katladığını Duyurdu
-
TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, genişbant internette yeni bir döneme girdiklerini belirterek, “En düşük internet paketlerinde 8 Mbps olan hızı, 16 Mbps’ye çıkarıyoruz " demiş.Artık ne kadar fark edecekse ...
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26513935.asp
Bu arada skype'a sesli görüşme esnasında çeviri özelliği geliyomuş.Bu haber güzel işte :D
http://www.log.com.tr/skypea-sesli-gorusme-esnasinda-ceviri-yapma-ozelligi-geliyor-video/
-
siktrsin benim net googlea girerken bile kasıyor denemediğim modem kalmadı
-
isterse 100 mb yapsın akk dolduktan sonra götümemi sokucam ben o hızı
-
İlk 2 ay beleş diğer 6 ay 49 TL kampanyam bitince 67 TL dönemine girdim.
Baktım 16 mbit 69 TL, paketi ona geçirdim.
16 mbite kadar olan hızı komple sömürebiliyorum, yani 1.6 mbiti görüyor hattım.
Bu kadar şeyi niye söyledim?
Hızı isterseler 32 mbite çeksinler, mına kodumun AKK limiti varken bu hızlarda çok kısa süre sonra 3 mbite düşeceğiz zaten.
Eee ne anladım 16 mbit hızdan ben?
Son olarak 8 mbit zamanı mtu ayarını değiştirince komple pert ettiğim internetimi sadece download adına kullanabiliyordum.
16 mbite geçince mtu ayarını 600 yaparak hem internet de gezebiliyorum, hem de 1 mbit hızda download yapabiliyorum :))
(Gerçi hala 1.6 ya dayatabilecek hızın mtu değerini bulamadım)
-
Bize neden uğramamış. 8 MB parası verirken bile 6.8 MB internet veriyorlar.
-
costantin bunu yazdı
siktrsin benim net googlea girerken bile kasıyor denemediğim modem kalmadı
Kendilerini bişeyler yapıyolarmış gibi gösteriyolar yoksa bi zikim yaptıkları yok amkdmun ttnetini 1 ayda 4-5 kere aradık yavaşlık yüzünden napıyolarsa 2 dk içinde net düzeliyo arayıp sövmek yeterli.Bide kadın diyoki akk ye girdiğinizi biliyomusunuz.Biliyoruz deyince beni niye aradınız dedi ya insanların sabırlarını deniyolar :/
-
Lotus bunu yazdı
hiç, akk'yı kaldırsınlar 8 mbitte kalalım
-
Jilet_Boris bunu yazdıLotus bunu yazdı
hiç, akk'yı kaldırsınlar 8 mbitte kalalım
katılıyorum bide üstdede söyledim sormak istiyorum yavaşlık olunca arıyoruz düzeltiyolar napıyolarda düzeltiyolar ?
-
Superonline akar, fiber candır fajinamına koduğumun ttnet'i
-
16 ya çıkarsalar nolur ki millete hattınız 8mbps i desteklemiyo diyolardı 16mbps ya çıkarınca gene aynı durum olacak
-
Çoğu yerde alt yapıyı güncellediler. Bizim burada Superonline yok TTnet kullanıyorum 5 Mbit'i geçmiyordu hız. Geçen güncelleme yaptılar burada internet yarım gün gitti ilk defa 8 Mbit'i gördüm. Aradım artık eviniz 65 Mbit'e kadar destekliyor dedi. HiperNet'e geçtim. Birde Tivibu aldım. 24 Mbit'i dibine kadar veriyor. Bazen 20 Mbit veriyor ama olsun oda o kadar :D
kadirozdemir tarafından 30/May/14 11:18 tarihinde düzenlenmiştir