folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder TTNET Üzerinden Crysis 2

TTNET Üzerinden Crysis 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Merhabalar,

TTNET Crysis 2'yi indirimli şekilde crysis.ttnet.com.tr adresinde satıyor. Ancak bi kaç gündür denememe rağmen bi türlü ödeme sayfasına gelemedim.

Herşeyi yapıyorum Online İşlem Merkezine şifreyle fln giriş yaptıktan sonra ödeme sayfasını bi türlü bulamıyorum. SSS'te Online İşlem Merkezin'de 'Eğlence'

Başlığı altında bulunuyor demiş. Ama maalesef Online İşlem Merkezi'nde öyle bir başlık yok yada ben bulamadım. Yardım edebilicek arkadaşlar varsa çok 

makbule geçer. 24 Mart'ta çıkıcak oyun Ön Ödemeli alırsanız 5 Lvl'den başlıyosunuz falan filan. Ama asıl olay oyunu ilk oynayanlardan olmak bu yüzden 

şimdiden satın almam çok önemli. Şimdiden teşekkürler. Konunun dışında Crysis/Crytek vs hakkında sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

Saygılar.

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

paramı verilir oyuna  razor sürümü çıksın büyük bi keyifle oynıyıcam beleşe :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Single-Player doğrudur. Şu anda benim bilgisayarımdada Heroes of Newerh dışında para verdiğim oyun yok ve bütün CoD MoH Battfield vs serilerini bulabilirsin.

Ama Crysis 2'nin Multisi CD-Key'siz oynanmicak diye biliyorum oynanıyosa bile CryTek'e katkıda bulunmayı isterim ve açıkcası hiç beklemeye niyetim yok Razor'u :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

sakın ttnetden alma derım 25 lıra gıbı bı fıyat bıcıyorlarmıs arastırmanı tavsıye ederım

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Duymadım öyle bi fiyat sen söyleyince araştırdım yinede çıkmadı. Sende varsa link vs. verirsen çok iyi olur. EA Games'te vs. hep 60$ dan satıyolar yaklaşık 90 TL

ediyor. TTNET'in fiyatı şu ana kadar gördüklerimin en iyisi. Ha indirme hızı berbattır, şu kötüdür vs. onu bilemem ama fiyat olarak en iyisi /Her ne kadar alamasamda/

Belkide alamayacağımızı bildikleri için bi fiyata koymuşlardır :) Bu arada yanlışlık olmasın Crysis 2'den bahsediyorum diğer Crysis lerden değil. 25 TL olması

yada o miktarda fiyat biçilmesi mantıklı gelmedi yinede araştırmakta fayda var teşekkürler mesajin için :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    brotherhood.ttnet.com.tr olsa keşke :/

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    -----------------------------
    brotherhood.ttnet.com.tr olsa keşke :/
    -----------------------------

korsanını bugün bitirdim. valla para verilcek oyun ..

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

60 TL diyor hocam http://crysis.ttnetoyun.com.tr

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

hocam alma ttnet'den felan alıcaksan steam'den al derim param olsa bile ttnet'den zırnık almam steam de biraz pahalı ama sen bilirsin $59.99 USD ben olsam steam'den alırdım.

steam kullanmadıysan kısaca şöyle söyleyeyim steam hesabı açıyorsun steam indiriyorsun ufak bir program zaten ve kullanıcı adın ve şifre ile giriş yapıp oyunu satın alarak direk pc ye kurulu bir şekilde steam üzerinden indiriliyor yani kurmana gerek kalmıyor.

Oyun senin hesabında sonsuza kadar kalıyor istediğin zaman indirebilirsin

http://store.steampowered.com/app/99830/

KNOWLEDGE IS POWER!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

@MaviEkran

Evet hocam fiyat o. Bide satın alabilsek tam süper olucak :)

@OCEANUS

Sende haklısın aslında TTNET'ten bişi alınmaz bi deniyeyim dedim belki serverları fiziksel olarak yakın olması dolasıyla hız güzel çıkar vs diye ama pek öyle durmuyor

Ki bırakın iyi indirme hızını oyunu satın alamıyoruz daha müthiş (!) bir hizmetleri var vesselam.

Steam olayını biliyorum muhtemelen TTNET'ten almicam. Steam la EA Games arasında kaldım muhtemelen EA seçerim ama belli olmaz. Teşekkürler :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

TTNet satıyorsa almam arkadaş. Gider pahalı alırım yine kafama göre alırım. TTnet katmıştır bi halt buna.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
Toplam Hit: 3364 Toplam Mesaj: 21