TTNET Üzerinden Crysis 2
-
Merhabalar,
TTNET Crysis 2'yi indirimli şekilde crysis.ttnet.com.tr adresinde satıyor. Ancak bi kaç gündür denememe rağmen bi türlü ödeme sayfasına gelemedim.
Herşeyi yapıyorum Online İşlem Merkezine şifreyle fln giriş yaptıktan sonra ödeme sayfasını bi türlü bulamıyorum. SSS'te Online İşlem Merkezin'de 'Eğlence'
Başlığı altında bulunuyor demiş. Ama maalesef Online İşlem Merkezi'nde öyle bir başlık yok yada ben bulamadım. Yardım edebilicek arkadaşlar varsa çok
makbule geçer. 24 Mart'ta çıkıcak oyun Ön Ödemeli alırsanız 5 Lvl'den başlıyosunuz falan filan. Ama asıl olay oyunu ilk oynayanlardan olmak bu yüzden
şimdiden satın almam çok önemli. Şimdiden teşekkürler. Konunun dışında Crysis/Crytek vs hakkında sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
Saygılar.
-
paramı verilir oyuna razor sürümü çıksın büyük bi keyifle oynıyıcam beleşe :D
-
Single-Player doğrudur. Şu anda benim bilgisayarımdada Heroes of Newerh dışında para verdiğim oyun yok ve bütün CoD MoH Battfield vs serilerini bulabilirsin.
Ama Crysis 2'nin Multisi CD-Key'siz oynanmicak diye biliyorum oynanıyosa bile CryTek'e katkıda bulunmayı isterim ve açıkcası hiç beklemeye niyetim yok Razor'u :)
-
sakın ttnetden alma derım 25 lıra gıbı bı fıyat bıcıyorlarmıs arastırmanı tavsıye ederım
-
Duymadım öyle bi fiyat sen söyleyince araştırdım yinede çıkmadı. Sende varsa link vs. verirsen çok iyi olur. EA Games'te vs. hep 60$ dan satıyolar yaklaşık 90 TL
ediyor. TTNET'in fiyatı şu ana kadar gördüklerimin en iyisi. Ha indirme hızı berbattır, şu kötüdür vs. onu bilemem ama fiyat olarak en iyisi /Her ne kadar alamasamda/
Belkide alamayacağımızı bildikleri için bi fiyata koymuşlardır :) Bu arada yanlışlık olmasın Crysis 2'den bahsediyorum diğer Crysis lerden değil. 25 TL olması
yada o miktarda fiyat biçilmesi mantıklı gelmedi yinede araştırmakta fayda var teşekkürler mesajin için :)
-
brotherhood.ttnet.com.tr olsa keşke :/
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
brotherhood.ttnet.com.tr olsa keşke :/
-----------------------------korsanını bugün bitirdim. valla para verilcek oyun ..
-
60 TL diyor hocam http://crysis.ttnetoyun.com.tr
-
hocam alma ttnet'den felan alıcaksan steam'den al derim param olsa bile ttnet'den zırnık almam steam de biraz pahalı ama sen bilirsin $59.99 USD ben olsam steam'den alırdım.
steam kullanmadıysan kısaca şöyle söyleyeyim steam hesabı açıyorsun steam indiriyorsun ufak bir program zaten ve kullanıcı adın ve şifre ile giriş yapıp oyunu satın alarak direk pc ye kurulu bir şekilde steam üzerinden indiriliyor yani kurmana gerek kalmıyor.
Oyun senin hesabında sonsuza kadar kalıyor istediğin zaman indirebilirsin
-
@MaviEkran
Evet hocam fiyat o. Bide satın alabilsek tam süper olucak :)
@OCEANUS
Sende haklısın aslında TTNET'ten bişi alınmaz bi deniyeyim dedim belki serverları fiziksel olarak yakın olması dolasıyla hız güzel çıkar vs diye ama pek öyle durmuyor
Ki bırakın iyi indirme hızını oyunu satın alamıyoruz daha müthiş (!) bir hizmetleri var vesselam.
Steam olayını biliyorum muhtemelen TTNET'ten almicam. Steam la EA Games arasında kaldım muhtemelen EA seçerim ama belli olmaz. Teşekkürler :)
-
TTNet satıyorsa almam arkadaş. Gider pahalı alırım yine kafama göre alırım. TTnet katmıştır bi halt buna.