folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder TTNET Üzerinden Crysis 2

TTNET Üzerinden Crysis 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Bırakın hocam TTNET' i yav :) Bıkmadınız mı TTNET tarafından sömürülmekten :) 1-2 Gün sabredin HF' ye upload edip paylaşıcam :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:
    -----------------------------

Bırakın hocam TTNET' i yav :) Bıkmadınız mı TTNET tarafından sömürülmekten :) 1-2 Gün sabredin HF' ye upload edip paylaşıcam :)

Bıkmadın mı HF'den yav :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

BaD_BoYs bunu yazdı:

Bıkmadın mı HF'den yav :)

Neden bıkayım hocam :) Herkes HF' den kaçıyor. Millet alternatif olarak HF istiyor benmde HF paylaşıyorum işte daha ne :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

easy4me bunu yazdı:

Duymadım öyle bi fiyat sen söyleyince araştırdım yinede çıkmadı. Sende varsa link vs. verirsen çok iyi olur. EA Games'te vs. hep 60$ dan satıyolar yaklaşık 90 TL

ediyor. TTNET'in fiyatı şu ana kadar gördüklerimin en iyisi. Ha indirme hızı berbattır, şu kötüdür vs. onu bilemem ama fiyat olarak en iyisi /Her ne kadar alamasamda/

Belkide alamayacağımızı bildikleri için bi fiyata koymuşlardır :) Bu arada yanlışlık olmasın Crysis 2'den bahsediyorum diğer Crysis lerden değil. 25 TL olması

yada o miktarda fiyat biçilmesi mantıklı gelmedi yinede araştırmakta fayda var teşekkürler mesajin için :)

hocam ea  games in çıkardığı oyunların fiyatlarına bakma sen, ilk crysis i de EA çıkarmadımı.? evet ea çıkardı ve 49.90 dan sattılar :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

crytek' in taşaklı babaları yanlış bılmıyorsam 3 Türk ve ben dunyada grafik acısından  onemlı bır yere sahıp bu oyuna para vermeye razıyım babalar ya .d alabılıyorsak ps3 için alıyım hemen

dipnot: gercı  ttnet'e ayarım ben. almıyorum ulan! şmdi dank ettı  bı arkadaşın yazdıgını okuyunca :D

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

@Clostridium

Hocam TTNET dışında EA Games'te satıyor işte oyunu PS3 Store da vardır muhtemelen Direct Download ama cc lazım.

@BaD_BoYs

Hocam mesele kırılmışı oynamakta değil. Hem Crytek'i desteklemek istiyorum hemde bu seferki sürümün Multi'si korsanlarda çalışmicak (AC:Brotherhood gibi ek bi üyelik fln isticek) Bende HF de Rapid de fileserv premium da var. Dediğim gibi benim için olay korsan almak değil :) Hemde ilk oynayanlardan olmak istiyorum.

Kaldı ki TTNET şu ana kadarki en iyi fiyatı veriyor. Ha kesin bi ipnelik vardır kısmına katılıyorum zaten satın alınamıyorda mesele yok =)

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

EA Games'ten Pre-Order aldım herkeze hayırlı uğurlu olsuun :)

Çıktığı anda indiricem =)

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

easy4me bunu yazdı:

EA Games'ten Pre-Order aldım herkeze hayırlı uğurlu olsuun :)

Çıktığı anda indiricem =)

kaç mangır .)

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam hepsiburada.com da görmüştüm o oyunu. Ön ödemeli olarak alabiliyorsunuz. Eğer çıktığı gün daha pahalı olursa kâr ediyorsunuz, daha ucuz olursa da hepsiburada.com size farkı geri ödüyor. Bir düşünün derim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

kutusunu vermiyorlar sanırım. ne farkı kalıyor korsandan ? orjinal alacam ama kutu olmayacak ? :|

Toplam Hit: 3671 Toplam Mesaj: 21