TTNET Üzerinden Crysis 2
-
Bırakın hocam TTNET' i yav :) Bıkmadınız mı TTNET tarafından sömürülmekten :) 1-2 Gün sabredin HF' ye upload edip paylaşıcam :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------
Bırakın hocam TTNET' i yav :) Bıkmadınız mı TTNET tarafından sömürülmekten :) 1-2 Gün sabredin HF' ye upload edip paylaşıcam :)
-----------------------------Bıkmadın mı HF'den yav :)
-
Caliber bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Bıkmadın mı HF'den yav :)
-----------------------------Neden bıkayım hocam :) Herkes HF' den kaçıyor. Millet alternatif olarak HF istiyor benmde HF paylaşıyorum işte daha ne :)
-
easy4me bunu yazdı:
Duymadım öyle bi fiyat sen söyleyince araştırdım yinede çıkmadı. Sende varsa link vs. verirsen çok iyi olur. EA Games'te vs. hep 60$ dan satıyolar yaklaşık 90 TL
ediyor. TTNET'in fiyatı şu ana kadar gördüklerimin en iyisi. Ha indirme hızı berbattır, şu kötüdür vs. onu bilemem ama fiyat olarak en iyisi /Her ne kadar alamasamda/
Belkide alamayacağımızı bildikleri için bi fiyata koymuşlardır :) Bu arada yanlışlık olmasın Crysis 2'den bahsediyorum diğer Crysis lerden değil. 25 TL olması
yada o miktarda fiyat biçilmesi mantıklı gelmedi yinede araştırmakta fayda var teşekkürler mesajin için :)
-----------------------------hocam ea games in çıkardığı oyunların fiyatlarına bakma sen, ilk crysis i de EA çıkarmadımı.? evet ea çıkardı ve 49.90 dan sattılar :)
-
crytek' in taşaklı babaları yanlış bılmıyorsam 3 Türk ve ben dunyada grafik acısından onemlı bır yere sahıp bu oyuna para vermeye razıyım babalar ya .d alabılıyorsak ps3 için alıyım hemen
dipnot: gercı ttnet'e ayarım ben. almıyorum ulan! şmdi dank ettı bı arkadaşın yazdıgını okuyunca :D
-
@Clostridium
Hocam TTNET dışında EA Games'te satıyor işte oyunu PS3 Store da vardır muhtemelen Direct Download ama cc lazım.
@BaD_BoYs
Hocam mesele kırılmışı oynamakta değil. Hem Crytek'i desteklemek istiyorum hemde bu seferki sürümün Multi'si korsanlarda çalışmicak (AC:Brotherhood gibi ek bi üyelik fln isticek) Bende HF de Rapid de fileserv premium da var. Dediğim gibi benim için olay korsan almak değil :) Hemde ilk oynayanlardan olmak istiyorum.
Kaldı ki TTNET şu ana kadarki en iyi fiyatı veriyor. Ha kesin bi ipnelik vardır kısmına katılıyorum zaten satın alınamıyorda mesele yok =)
-
EA Games'ten Pre-Order aldım herkeze hayırlı uğurlu olsuun :)
Çıktığı anda indiricem =)
-
easy4me bunu yazdı:
EA Games'ten Pre-Order aldım herkeze hayırlı uğurlu olsuun :)
Çıktığı anda indiricem =)
-----------------------------kaç mangır .)
-
Hocam hepsiburada.com da görmüştüm o oyunu. Ön ödemeli olarak alabiliyorsunuz. Eğer çıktığı gün daha pahalı olursa kâr ediyorsunuz, daha ucuz olursa da hepsiburada.com size farkı geri ödüyor. Bir düşünün derim.
-
kutusunu vermiyorlar sanırım. ne farkı kalıyor korsandan ? orjinal alacam ama kutu olmayacak ? :|