folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Ve Adil Kullanım Hakkı Uygulaması

Ttnet Ve Adil Kullanım Hakkı Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Selam arkadaşlar,

Bildiğiniz üzre 1 Mart itibariyle tüm sistem güncellemeleri yapılmış ve adil kullanım hakkı mevzusu teknik olarak aktif olmuştur.
    Peki TTNet neden böyle bir şeye ihtiyaç duymuştur? Alt yapısı mı yetmemiştir? Bizi mi cezalandırmak istiyordur? Hayır cevap bunlardan birisi değil.
    İşin arkasında yine BTK var. Haksız rekabeti engellemek adına Türk internet sektörünü 10 yıl geriye çekip milyonlarca insanı 1mbit internete mâhkum etmiştir :) Merhaba Türkiye. Yavaş yavaş isyan çanları çalıyor gibi. Hayırlısı olsun bakalım.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/551046_305872346147251_172226812845139_727920_271675201_n.jpg

Ha, bu arada konu gizli değil. Ona göre BTK aleyhine edeceğiniz lâflar BTK'nın özel google arayıcıları* tarafından saptanıp mahkemede aleyhinizde delil olarak kullanılabilir. O yüzden kuracağımız cümlelerin saygı, sevgi* çerçevesinden çıkmamasına özen gösterelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Nedir bu btk? Niyedir? Amaci ne?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

50gb küsür download var hızım 7996kbps :( eskiden 9442kbps idi :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

AKK TTnet'i. Milleti perişan etti..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ulen 1.2mbit in aşağısını görmüyodum şimdi 120 kb ı geçince bi sevinç kaplıyo evi adiline başlatıcaklar ne biçim adil kota lan yıl olmuş 2012 kota mı olur lan ayıptır be amk

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

abi şans işi herlhade :|

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

benim süperonline benimde düştü

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim max hızım zaten 1 mbit.

bu adil kullanım şöyle oluyor;

ben 50 tl fatura veriyorum ttnet bana 1 mbit verebiliyor, sen 50 tl verip 8 mb alıyorsun.

burada adil kullanım olayı kaçıyor. adamlarda belli bi kotadan sonra herkesi 1mb bağlıyor.

ha uygulama yanlış keşke herkese güzel hizmet verselerde böyle adil kullanım şeyleri olmasa ama yapacak bir şey yok şu şartlarda

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:
    -----------------------------

benim max hızım zaten 1 mbit.

bu adil kullanım şöyle oluyor;

ben 50 tl fatura veriyorum ttnet bana 1 mbit verebiliyor, sen 50 tl verip 8 mb alıyorsun.

burada adil kullanım olayı kaçıyor. adamlarda belli bi kotadan sonra herkesi 1mb bağlıyor.

ha uygulama yanlış keşke herkese güzel hizmet verselerde böyle adil kullanım şeyleri olmasa ama yapacak bir şey yok şu şartlarda

-----------------------------

Finlandiya'da her vatanda$ın beleş 1mbit hakkı var lan :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

1haftadır canımdan bıktırdı anasını satıyım 800lerle torrent cekerken artık 100ü görmüyorum ya, netten oyun oynerken hele ağlayacak duruma geliyorum

imza
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Sonunda abicim ya sonunda birisi acmis konu. Hayir diyorum sadece beni mi etkiledi kimsenin hizi dusmedi mi abicim bittik yav 1mbitle 2 haftadir kavruldum lan.

I find your lack of faith disturbing.
Toplam Hit: 7042 Toplam Mesaj: 55