Ttnet Ve Adil Kullanım Hakkı Uygulaması
-
Selam arkadaşlar,
Bildiğiniz üzre 1 Mart itibariyle tüm sistem güncellemeleri yapılmış ve adil kullanım hakkı mevzusu teknik olarak aktif olmuştur.
Peki TTNet neden böyle bir şeye ihtiyaç duymuştur? Alt yapısı mı yetmemiştir? Bizi mi cezalandırmak istiyordur? Hayır cevap bunlardan birisi değil.
İşin arkasında yine BTK var. Haksız rekabeti engellemek adına Türk internet sektörünü 10 yıl geriye çekip milyonlarca insanı 1mbit internete mâhkum etmiştir :) Merhaba Türkiye. Yavaş yavaş isyan çanları çalıyor gibi. Hayırlısı olsun bakalım.Ha, bu arada konu gizli değil. Ona göre BTK aleyhine edeceğiniz lâflar BTK'nın özel google arayıcıları* tarafından saptanıp mahkemede aleyhinizde delil olarak kullanılabilir. O yüzden kuracağımız cümlelerin saygı, sevgi* çerçevesinden çıkmamasına özen gösterelim.
-
Nedir bu btk? Niyedir? Amaci ne?
-
50gb küsür download var hızım 7996kbps :( eskiden 9442kbps idi :(
-
AKK TTnet'i. Milleti perişan etti..
-
ulen 1.2mbit in aşağısını görmüyodum şimdi 120 kb ı geçince bi sevinç kaplıyo evi adiline başlatıcaklar ne biçim adil kota lan yıl olmuş 2012 kota mı olur lan ayıptır be amk
-
abi şans işi herlhade :|
-
benim süperonline benimde düştü
-
benim max hızım zaten 1 mbit.
bu adil kullanım şöyle oluyor;
ben 50 tl fatura veriyorum ttnet bana 1 mbit verebiliyor, sen 50 tl verip 8 mb alıyorsun.
burada adil kullanım olayı kaçıyor. adamlarda belli bi kotadan sonra herkesi 1mb bağlıyor.
ha uygulama yanlış keşke herkese güzel hizmet verselerde böyle adil kullanım şeyleri olmasa ama yapacak bir şey yok şu şartlarda
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------benim max hızım zaten 1 mbit.
bu adil kullanım şöyle oluyor;
ben 50 tl fatura veriyorum ttnet bana 1 mbit verebiliyor, sen 50 tl verip 8 mb alıyorsun.
burada adil kullanım olayı kaçıyor. adamlarda belli bi kotadan sonra herkesi 1mb bağlıyor.
ha uygulama yanlış keşke herkese güzel hizmet verselerde böyle adil kullanım şeyleri olmasa ama yapacak bir şey yok şu şartlarda
-----------------------------Finlandiya'da her vatanda$ın beleş 1mbit hakkı var lan :(
-
1haftadır canımdan bıktırdı anasını satıyım 800lerle torrent cekerken artık 100ü görmüyorum ya, netten oyun oynerken hele ağlayacak duruma geliyorum
-
Sonunda abicim ya sonunda birisi acmis konu. Hayir diyorum sadece beni mi etkiledi kimsenin hizi dusmedi mi abicim bittik yav 1mbitle 2 haftadir kavruldum lan.