Tüm Zamanların En Büyük Lideri
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------ondan sonra darbe yanlısı diyolar !..
Tabi darbe isterim ulan!
Çıkıcaksın sokağa ne kadar fındık bıyıklı , dar kafalı adam varsa gözünü kırpmadan katlediceksin.
Toplum olarak rahat bizim götümüze batıyo ondan sonra böyle dar kafalı beyinsizler çıkıp neler söylüyor...
Bize fazla özgürlük, demokrasi falan fazla hazmedemiyoruz hazımsızlık yapıyor...
-----------------------------bu fındık kafalı dar görüşlü insanların sana ne yaptıgı topluma yaptıgını cok merak edıyorum yapıyorlarsa bile bunları ben veya benım gıbı gormeyen arkadslar niye gormuyorlar onuda merak eıdyorum
bi insanı bir çok insanı katletme istegi nasıl bi duygudur onuda bilmiyorum bilmek istedigim tek sey senın nasıl bi ınsan oldugundur
-
Ulu önder ile Peygamber efendimizi aynı karşılaştırmayı yapan zihniyet şeriatçı zihniyettir. kalıbımı basarım !!!
Peygamberimizin Yaratıcı ile arasında bir vahiy bulunmaktaydı...
Ben Atatürkün gelmiş geçmiş en büyük lider olduğunu avazım çıktığı kadar bağırıyorum tamam !
her konuya dini karıştıran şeriatçılara gülüp geçiyorum :) ayrıca onlara Atatürkün belgesellerini hayatını izlemelerini tavsiye ediyorum. bir okuyun bir öğrenin bir bilgi sahibi olun..Her yüzyılda dünyaya Lider gelir derler 20. yüzyılda bu lider bize gelmiş daha ne istiyorsunuz...
benim liderim Atatürktür.. size ne ki hristiyanın lideri isaysa. yahudinin lideri musaysa... dar düşünceli kalıplaşmış beyinlerinize bir yol verin açılıp dünyaya hür bir şekilde bakmalarını özellikle çok istiyorum...
-
@ stillalive
sana bu konuda daha başka bişey demicem.
@ adamgibi
benim ve adminlerin bir karşılaştırması filan yok.asıl karşılaştıranlar bellidir.benim ordaki demek istediğimide anlayan anlamıştır.dini siyasete alet eden biz değiliz.konu devletlerin geliceğini değiştirmiş liderler anlamındayken gelipte konuyu başka yerlere çekenler var.ayrıca nasıl olurki Atatürk'ü bir adam en büyük lideri olarak görmez hiç tarih bilgisi olmayan kişiler gelipte burda yorum yapıyolar.burada milletçe vatanımızda rahat yaşıyorsak Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir başka bir liderin değil.
-
@ adamgibi
Ülkesinde olan olaylara dansöz gibi kıvırmadan düz bir şekilde bakan ve baktığını görebilen birisiyim.
Ülkesinde dönen dolapların farkında olan ve bu ülkeyi 3 kupona almadığımızın farkında olan bir Türk Vatandaşıyım.
-
boşunuza kendinizi yormayın yobaz beyinler ATAMIZI anlamadılar anlamayacaklar malesef acıyorum o yobaz beyinlere.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------@ adamgibi
benim ve adminlerin bir karşılaştırması filan yok.asıl karşılaştıranlar bellidir.benim ordaki demek istediğimide anlayan anlamıştır.dini siyasete alet eden biz değiliz.konu devletlerin geliceğini değiştirmiş liderler anlamındayken gelipte konuyu başka yerlere çekenler var.ayrıca nasıl olurki Atatürk'ü bir adam en büyük lideri olarak görmez hiç tarih bilgisi olmayan kişiler gelipte burda yorum yapıyolar.burada milletçe vatanımızda rahat yaşıyorsak Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir başka bir liderin değil.
-----------------------------eywallah hocam daha öncekı yorumun biraz konu dısına cıkmıs tepkım o yuzdendır
@computerwolf .. konuyu ıyıce okudugumu dusunuyorum hocam ama bi yalnıs anlasılma olmustur eger dusuncelerınız benim yazdıklarımın aksıne ıse ne mutlu
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------@ adamgibi
Ülkesinde olan olaylara dansöz gibi kıvırmadan düz bir şekilde bakan ve baktığını görebilen birisiyim.
Ülkesinde dönen dolapların farkında olan ve bu ülkeyi 3 kupona almadığımızın farkında olan bir Türk Vatandaşıyım.
-----------------------------sordugum ve merak ettıgım seylere cevap vermek zorunda degılsın ama bu yazdıklarınla benım sordugum ve merak ettıgım seylerın hangısıne cevap verıyorsun ?
merak ettım
-
anlamanı beklemiyordum demekki yazdıklarını kendinde okumuyorsun...
sorduğun tek soru vardı zaten...
-
- bu fındık kafalı dar görüşlü insanların sana ne yaptıgı?
- topluma yaptıgını?
- yapıyorlarsa bile bunları ben veya benım gıbı gormeyen arkadslar niye gormuyorlar onuda merak eıdyorum ?
- bi insanı bir çok insanı katletme istegi nasıl bi duygudur onuda bilmiyorum?
bilmek istedigim tek sey senın nasıl bi ınsan oldugundur? bunla 5 yapıyor hocam ve bı sonrakı mesajımdada
sordugum ve merak ettıgım seylere cevap vermek zorunda degılsın kelımesını kullanmıstım şimdi sence sorun kimde
-
tamamdır bu karşılaştırmalara peygamberleri dahil etmek bile en büyük aptallıktı zaten ama bazı aptallar peygamberler de dahil diyince o yüzden yazma gereği duydum.
sizin de peygamberleri dahil etmeden bu tanımları yaptığınızı şimdi anladım,
problem kalmadı
şuradaki hikayede de zaten atatürkün nasıl bir lider olduğu anlaşılıyor, hangi lider böyle ince düşünebilir ki.
kurtulus savasi sonrasi fransa krali ataturku ziyeret eder.ataurk onu sivil kiyafetleri ile karsilama salonunda karsilar.fransa krali direk konuya girerek akdeniz ve guneydogunun kendilerine verilmesi konusunda konusmaya baslar.ataturk kraldan musade ister ve yukari kata cikar 5 dk sonra merdivenlerden uniformasiyla inen ataturk kralin karsisina gelir ve SİMDİ KONUSALİM der.