Tüm Zamanların En Büyük Lideri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:
    -----------------------------

ondan sonra darbe yanlısı diyolar !..

Tabi darbe isterim ulan!

Çıkıcaksın sokağa ne kadar fındık bıyıklı , dar kafalı adam varsa gözünü kırpmadan katlediceksin.

Toplum olarak rahat bizim götümüze batıyo ondan sonra böyle dar kafalı beyinsizler çıkıp neler söylüyor...

Bize fazla özgürlük, demokrasi falan fazla hazmedemiyoruz hazımsızlık yapıyor...

bu  fındık kafalı  dar  görüşlü insanların  sana ne yaptıgı  topluma  yaptıgını  cok merak  edıyorum  yapıyorlarsa bile  bunları ben veya benım  gıbı  gormeyen arkadslar niye  gormuyorlar  onuda  merak eıdyorum 

bi  insanı  bir çok insanı  katletme  istegi nasıl  bi  duygudur onuda  bilmiyorum bilmek istedigim tek sey  senın nasıl  bi ınsan oldugundur 

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ulu önder ile Peygamber efendimizi aynı karşılaştırmayı yapan zihniyet şeriatçı zihniyettir. kalıbımı basarım !!!

Peygamberimizin Yaratıcı ile arasında bir vahiy bulunmaktaydı...

Ben Atatürkün gelmiş geçmiş en büyük lider olduğunu avazım çıktığı kadar bağırıyorum tamam !

her konuya dini karıştıran şeriatçılara gülüp geçiyorum :) ayrıca onlara Atatürkün belgesellerini hayatını izlemelerini tavsiye ediyorum. bir okuyun bir öğrenin bir bilgi sahibi olun..Her yüzyılda dünyaya Lider gelir derler 20. yüzyılda bu lider bize gelmiş daha ne istiyorsunuz...

benim liderim Atatürktür.. size ne ki hristiyanın lideri isaysa. yahudinin lideri musaysa...  dar düşünceli kalıplaşmış beyinlerinize bir yol verin açılıp dünyaya hür bir şekilde bakmalarını özellikle çok istiyorum...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

@ stillalive

sana bu konuda daha başka bişey demicem.

@ adamgibi

benim ve adminlerin bir karşılaştırması filan yok.asıl karşılaştıranlar bellidir.benim ordaki demek istediğimide anlayan anlamıştır.dini siyasete alet eden biz değiliz.konu devletlerin geliceğini değiştirmiş liderler anlamındayken gelipte konuyu başka yerlere çekenler var.ayrıca nasıl olurki Atatürk'ü bir adam en büyük lideri olarak görmez hiç tarih bilgisi olmayan kişiler gelipte burda yorum yapıyolar.burada milletçe vatanımızda rahat yaşıyorsak Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir başka bir liderin değil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

@ adamgibi

Ülkesinde olan olaylara dansöz gibi kıvırmadan düz bir şekilde bakan ve baktığını görebilen birisiyim.

Ülkesinde dönen dolapların farkında olan ve bu ülkeyi 3 kupona almadığımızın farkında olan bir Türk Vatandaşıyım.

Keep Going !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    boşunuza kendinizi yormayın yobaz beyinler ATAMIZI anlamadılar anlamayacaklar malesef acıyorum o yobaz beyinlere.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

@ adamgibi

benim ve adminlerin bir karşılaştırması filan yok.asıl karşılaştıranlar bellidir.benim ordaki demek istediğimide anlayan anlamıştır.dini siyasete alet eden biz değiliz.konu devletlerin geliceğini değiştirmiş liderler anlamındayken gelipte konuyu başka yerlere çekenler var.ayrıca nasıl olurki Atatürk'ü bir adam en büyük lideri olarak görmez hiç tarih bilgisi olmayan kişiler gelipte burda yorum yapıyolar.burada milletçe vatanımızda rahat yaşıyorsak Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir başka bir liderin değil.

eywallah hocam daha öncekı  yorumun biraz  konu dısına cıkmıs tepkım o yuzdendır 

@computerwolf   .. konuyu  ıyıce  okudugumu  dusunuyorum hocam  ama  bi yalnıs anlasılma olmustur eger  dusuncelerınız  benim  yazdıklarımın  aksıne ıse  ne mutlu 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

@ adamgibi

Ülkesinde olan olaylara dansöz gibi kıvırmadan düz bir şekilde bakan ve baktığını görebilen birisiyim.

Ülkesinde dönen dolapların farkında olan ve bu ülkeyi 3 kupona almadığımızın farkında olan bir Türk Vatandaşıyım.

sordugum ve merak ettıgım seylere cevap vermek zorunda  degılsın ama  bu yazdıklarınla  benım sordugum ve merak ettıgım  seylerın hangısıne  cevap verıyorsun  ?

merak ettım 

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

anlamanı beklemiyordum demekki yazdıklarını kendinde okumuyorsun...

sorduğun tek soru vardı zaten...

Keep Going !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    1. bu  fındık kafalı  dar  görüşlü insanların  sana ne yaptıgı?
    2. topluma  yaptıgını?
    3. yapıyorlarsa bile  bunları ben veya benım  gıbı  gormeyen arkadslar niye  gormuyorlar  onuda  merak eıdyorum ?
    4. bi  insanı  bir çok insanı  katletme  istegi nasıl  bi  duygudur onuda  bilmiyorum?

bilmek istedigim tek sey  senın nasıl  bi ınsan oldugundur? bunla  5  yapıyor  hocam ve bı sonrakı mesajımdada

sordugum ve merak ettıgım seylere cevap vermek zorunda  degılsın  kelımesını kullanmıstım şimdi  sence  sorun kimde 

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

tamamdır bu karşılaştırmalara peygamberleri dahil etmek bile en büyük aptallıktı zaten ama bazı aptallar peygamberler de dahil diyince o yüzden yazma gereği duydum.

sizin de peygamberleri dahil etmeden bu tanımları yaptığınızı şimdi anladım,

problem kalmadı

şuradaki hikayede de zaten atatürkün nasıl bir lider olduğu anlaşılıyor, hangi lider böyle ince düşünebilir ki.

kurtulus savasi sonrasi fransa krali ataturku ziyeret eder.ataurk onu sivil kiyafetleri ile karsilama salonunda karsilar.fransa krali direk konuya girerek akdeniz ve guneydogunun kendilerine verilmesi konusunda konusmaya baslar.ataturk kraldan musade ister ve yukari kata cikar 5 dk sonra merdivenlerden uniformasiyla inen ataturk kralin karsisina gelir ve SİMDİ KONUSALİM der.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 12428 Toplam Mesaj: 101