Tümer Metin Fenerde...!!!
-
abi adamın bi yere gittiği falan yok bugün fenerbahçeli nihat özdemir açıklama yaptı haberler verdi izlemediniz mi tümer metinle hiç bir şekilde ilgimiz yoktur diye
-
golge hocam saçmalama resimlere bak adam imzayı basmış
-
Bırakın iyi oLmus.Gitsin hiç üzüLmedim.orda kadroyada giremez ondan sonraki senede anadoLu takımLarından birinde oynar ibne.Besiktasta adam oLdu götü kaLktı.
-
abi tümerin götünün kalktıgı an milli macta attıgı iki goldür..biri frikikten digeri kaleciyle karsı karsıya..
-
kusura bakmayın arkadaşlar yanlış istihbarat harbiden gitmiş a.k adamın biyeri kalktı tabi beşiktaştan başka bi takımda oynamıyodu göya türkiyede adamdam biraz unutanma olurya hayır gitmesibişi diil zamanında kendı dedi türkiyede baska bi yerde oynamam diye...
-
tümer hayatının hatasını yaptı futbol yasamı 1-2 seneye biter benden soylesi ama besiktasta kalsaydı tarihe gecicekti para,para,para baska bişi demiyorum....
-
tümere hiç yakışmadı bi galatasaraylı olarak kınıyorum
-
fenerin suana kdr yapabildigi en kaliteli transfer sok oldum tümerin böle bi takıma gitmesine hiç deilse git yurt dısına aq.
-
gözümden düştü şimdi hayatının hatasını yaptı fener baktı yabancı alamıyo tümere döndü ROBERTO CARLOS :D
-
nobrenın yaptıgıyla bir diil tumerin yaptıgı tumer takım kaptanı we daha dun acıklamasını izledim turkiyede asla bjk den baska bi takıma gitmem,askerlik sorunu cozulsun bos mukaveleye b ile parmak b asarım dedi serefsis bi gun gecmeden yaptıgı ne
Toplam Hit: 8261 Toplam Mesaj: 71