Tümer Metin Fenerde...!!!
-
aman nolur acı bize muhtacız sizin acımanıza..
lan ne numuneler var..
kendi tüpcü başkanınız adamı kaptıryo gidip alan takıma bok atıyosun.kaptırmasaydın kardeşim
bi düşüncenide adam gibi savun ilk mesajında tümer gibi adam kaptırılırmı diyip sonra iyikide gitmiş deme. -
tümerin de a.q. azizin de... bu kadar...
-
fenerist koçum harbiden senin gbi kunikler olduğu sürece niye bütün millet bize kıl ya fln diye g.tünüze merhem aramayın. persian kardeşimin sonuna kadar arkasındayım g.t oğlanı fener diye bağıran adamı alkışlayın şimdi rebuplikçiğinizde gururla..savunucak hiçbişeyi olmadığı kalmadığı halde zırvalamaya dvm eden tek akıllanmaz zavallı insancıklar topluluğusunuz.. hani 2 kupa nerde adamım hani avrupa nerde bütün sene gezdiniz ortalıklarda hepsi bizim diye..sonuç..gs şampiyon beşiktaş kupayı fener aldı yine babayı
-
yok hiç utanma yok
-
Lan Ne acıttık beeee :)
-
mistik harbiden fena acıttık hem beşiktaş hem biz ve hala konuşuyosun..+senin kastetmeye çalıştığın hani acıttı fln diyosun ya onu bi söylesene ne acıtmış bizi çok merak ediyorum gerçekten sizin böyle kepaze olmanızmı?????
-
Kimileri Stat Yapar , Kimileri ise Uefa Kupası Alır
Kimileri Tesis Yapar , Kimileri ise Süper Kupa alır
Kimileri Dünyaca Ünlü Yıldızları Getirir , Kimileri ise Getirdiklerini Yıldız Yapar..
Kimileri Çene Yapar , Kimileri ise icraat gösterir..
Kimilerinin Milyonlarca Doları Vardır Ama icraat Yoktur , Kimileri ise Milyonca Dolar Borçlarla Şampiyon Olur..
Kimileri Elle Kolla Şampiyonluk için Yarışır , Kimileri İse Yürekle Savaşır... -
ilk mesajında tümer gibi adam kaptırılırmı diyip sonra iyikide gitmiş deme.
Ben tümerin açıklamalarını sonradan gördüm arkadaşım.O bağırışını duyduktan sonra beşiktaştan başka hiç bir yere gitmem dedikten sonra gitmesi çok komik.
Diyorum ya iki .bne birbirini bulmuş.Azize ve Tümer.
.öt oğlanı fener diye bağıran adama i love you tümer diye bağırırsınız :)
Bu arada Fener tümeri beşiktaşın elinden kapmadı.Murat Aksu fenerle görüştü diye,Sözünde durmuyon diye postalamış.Tümerde haksızlık yapıon demiş.Sonra beşiktaşa inat fenere imza atmış.
Birşeyleri bilinde konuşun.
Ne acıttı diyen arkadaş bu seneki kuyruk acınızdan böyle transfferlere sevinirsiniz.Unutma futbol parayla oynanmıyor.Sahada oynanıyor.Bunun örneğini seneye yine sizi s.ke s.ke gösteririz. -
Mesaj sorcerer tarafından 31 Mayis 2006 (Çarşamba) tarihinde yazıldı
Kimileri Stat Yapar , Kimileri ise Uefa Kupası Alır
Kimileri Tesis Yapar , Kimileri ise Süper Kupa alır
Kimileri Dünyaca Ünlü Yıldızları Getirir , Kimileri ise Getirdiklerini Yıldız Yapar..
Kimileri Çene Yapar , Kimileri ise icraat gösterir..
Kimilerinin Milyonlarca Doları Vardır Ama icraat Yoktur , Kimileri ise Milyonca Dolar Borçlarla Şampiyon Olur..
Kimileri Elle Kolla Şampiyonluk için Yarışır , Kimileri İse Yürekle Savaşır...
biliyorum ki fenerli yine konuşacak -
sorcerer ARKADAŞIM bu yazı tüm Fenerlilere Girsin.Vallahi Ağlıyasım geldi.
BEşiktaş,Cimbom elele Fener sana Güle güle.
Toplam Hit: 8950 Toplam Mesaj: 71