folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tuncay Özkan, Soysal’In Partisini Devralıyor

Tuncay Özkan, Soysal’In Partisini Devralıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

gerçekçi düşünmek gerek bu partinin %10 barajını aşması çok zor 

sen gerçekten bu parti %10 barajını geçer diyebiliyormusun? varsayalım geçti ülke daha da karışır. aşırı sol ve sağ kutuplar artar.

solda bize daha sakin uzlaşmacı, akla mantığa plana programa önem veren liderler gerek.(misal Zeki Sezer, M.Sarıgül v.b.) çünkü bağırıp çağıranı karşı taraf hiçbirzaman dinlemiyor.baştan daha düşman gözüyle bakıyor.bağıranı çağıranı sadece kendi yandaşları dinliyo.

Ayrıca çok şekersin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Valla gazetelerde birçok iddia gündemde. Bu adamlar kaos ortamı yaratıp halk desteğini arkalarına alarak darbe yapacaklarmış. Bunları terör örgütü kurmak, üye olmak suçundan yargılayacaklarmış.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    birilerine giren çıkan çok sanırım.
    toplayabiliyosanız o kadar adamı toplayın meydanlarda...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:
    -----------------------------

gerçekçi düşünmek gerek bu partinin %10 barajını aşması çok zor 

sen gerçekten bu parti %10 barajını geçer diyebiliyormusun? varsayalım geçti ülke daha da karışır. aşırı sol ve sağ kutuplar artar.

solda bize daha sakin uzlaşmacı, akla mantığa plana programa önem veren liderler gerek.(misal Zeki Sezer, M.Sarıgül v.b.) çünkü bağırıp çağıranı karşı taraf hiçbirzaman dinlemiyor.baştan daha düşman gözüyle bakıyor.bağıranı çağıranı sadece kendi yandaşları dinliyo.

bcp veya tuncay özkan ın kuracağı  parti %10 barajını geçer diye düşünüyorum,arkadaşlar Allah aşkına kim memnun şuan ki yönetimden,işçi kesimimi,köylümü,memurmu,hangi ülke vatandaşı kendi ülkesinin milli değerlerinin dış güçlere peşkeş çekilerek satılmasını ister,hangi ülke vatandaşı dış güçler tarafından yönetilmek ister,çok iyiy düşünüp yorum yapmamız gerekiyor,türban yasası  kabul edilmediğinde akp vekilleri ve başbakan yargıya saldırmadımı,peki yargıya saldırmaları ne anlama geliyor,yasama(meclis) ve yürütme(cumhurbaşkanlığı) elimde sende benim sitediğimi yapacaksın,bu ülkede benim borum ötecek demek oluyor,istedikleri olmadığı zaman saldırıya geçiyorlar,Laik düzeni tehlikeye sokanlar,milli ruhu yok etmeye çalışanlar,KEMAL ATATÜRK Devrimlerine karşı devrim yapmak isteyenler gün gelecek halka hesap verecek..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

abi ben işçiyim şu hayatta en başta istediğim iki şey var bunları yapsın bütün işçiler buna oy verir

1-çalışma saatleri 8 den 6ya insin

2-nasıl bazı partiler belli sayıda kadın milletvekili zorunlu tutuyosa buda belirli sayıda asgari ücretliyi işçiyi milletvekili adaylığına zorunlu koycak

bak o zaman nasıl dağıtıyoz adına kapitaliszm denilen modern köleliği 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    ben bu adamın eger akp kapatılırsa(inşallah),yapılan seçimde meclise girecegini düşünüyorum çok büyük bi kitle var adamın arkasında.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

bak ben mesala bi ara bütün sağ sol partileri araşırıyodum nasıl üye olunuyo ne şartlar aranıyo diye.ve bişey farkettim.herhalde bütün partilerde böyle

chp kurultay üyesi olmak için için bilmem kaç bin ytl para bağışta bulunmak gerekiyomuş.

tamam güzelde o parayı verebilen adam zaten patrondur zengindir ne anlar işçini yoksulun halinden.koy g.tne sosyalizmin der geçer.yukarda mesajda dediğim iki maddeyi tüzüğüne koysun herhangi bi parti ben o parti için yapmıycağım şey yok 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Spacheata bunu yazdı:

bak ben mesala bi ara bütün sağ sol partileri araşırıyodum nasıl üye olunuyo ne şartlar aranıyo diye.ve bişey farkettim.herhalde bütün partilerde böyle

chp kurultay üyesi olmak için için bilmem kaç bin ytl para bağışta bulunmak gerekiyomuş.

tamam güzelde o parayı verebilen adam zaten patrondur zengindir ne anlar işçini yoksulun halinden.koy g.tne sosyalizmin der geçer.yukarda mesajda dediğim iki maddeyi tüzüğüne koysun herhangi bi parti ben o parti için yapmıycağım şey yok 

hoca bu her partide  böyle.siyaset para işidir,paran olmadı mı bi sikm olamazsın bu normal birşey,parti üyeliği değil bu kurultay üyeliği,kurultay üyeliği eğitim seviyesi yüksek adamlar demek bu da haliyle parayı da getiriyor beraberinde.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

@Spacheata

keşke tek sorun iş saatleri olsaydı,tuzlada onlarca işçimiz öldü,hükümet,başbakan,cumhurbaşkanı neredeydi,her zaman ki gib yoktu,yaa çiftçilerimiz onların durumuda farklı değil,çiftçiye mazotu 10 dan veriosa oğluna 2 den verdi bizim  başbakanımız,memura ,emekliye maaşı %5 ten yaptı elektiriğe %20 zam yaptı bizim başbanımız,dünyanın sayılı tarım ülkeleri arasındayken tarım ürünlerinin ithal eder duruma geldik arkadaşlar,altın madenlerimizi işlememize izin vermedi başbakanımızın yurt dışındaki patronları,biz hala uyuyoruz,uyanalım arkadşlar uyanalım...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    hoca bu her partide  böyle.siyaset para işidir,paran olmadı mı bi sikm olamazsın bu normal birşey,parti üyeliği değil bu kurultay üyeliği,kurultay üyeliği eğitim seviyesi yüksek adamlar demek bu da haliyle parayı da getiriyor beraberinde.

evet sözde chp sol parti yani işçiyi en çok düşünmesi gereken parti..ama gelgör ki zenginler karmasından oluşuyo..sizin hiç aklınıza yatıyo mu ki zengin bi fabrikatör işçiye asgari ücretliye yarar sağlıycak şeyler yapsın.

anca verimliliği nasıl arttırırız.bi işçiden nasıl daha fazla performans alırız.sinekten nasıl yağ çıkarırız tarzı fikirleri olan insanlar bunlar 

tabi bunlarda lazım ama dedğim gibi kadın haklarını bu kadar düşüğ kadın kolları v.b. kurcağımıza işçi kolları kursak, bilmem yüzde kaç kadın milletvekili aday gösterceğimize yüzde 10 fln asgari ücretli aday göstersek nolur? kör-ama milletvekili bile soktuk körlerin haklarını korusun diye meclise bunu yapmak çok mu zor?

Toplam Hit: 8145 Toplam Mesaj: 58