Tuncay Özkan, Soysal’In Partisini Devralıyor
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------Serser1 bunu yazdı:
-----------------------------
fazıl say kaç kişiyiz?
:))İt ürür, kervan yürür demiş atalar. Demokrasiye samimiyetle inanıyorsa bu arkadaş parti başkanı olsun, oy beklesin. Sakınca yok benim için, fakat bir şey çıkacağını sanmıyorum. Mümtaz Soysal'ın kariyeri daha iyi, o bir şey yapmadı da Tuncay mı yapacak?
Türkiye tarihinde hangi isim tuncay özkan kadar toplumsal uyanışın altına imzasını atmıştır bunu söyleyebilirmisin bana?şuanda Bizkaçkişiyiz hareketinin 1 buçuk milyon üyesi var,sayı her geçen günde artıyor,eğer bu akp faşizmine tuncay özkan deil de başka birisi son verecekse ben o kişinin arkasındayım ve o kişiye oyum helaldir,ama şuan için tuncay özkanın cesareti kimsede yok Türkiyede -
arkadaşlar ben sırf muhalefet yapmak için konuşan solculardan nefret ederim. bakın ufuk uras'a halk ne dediyse o diyor.bakın darbelerin incelenmesi için kendi başına imza topladı meclise getirdi. böyle adamların görüşüne saygı duymak lazım ama baykal gibi sırf muhalefet kuru kalabalığa taviz aslaaa. tam bir sosyal demokrat. ama chp ye kaldıysak ooooo daha çook işimiz var..
-
sakoyasin bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben sırf muhalefet yapmak için konuşan solculardan nefret ederim. bakın ufuk uras'a halk ne dediyse o diyor.bakın darbelerin incelenmesi için kendi başına imza topladı meclise getirdi. böyle adamların görüşüne saygı duymak lazım ama baykal gibi sırf muhalefet kuru kalabalığa taviz aslaaa. tam bir sosyal demokrat. ama chp ye kaldıysak ooooo daha çook işimiz var..
-----------------------------bidaki seçimlerde chp ye kalmaz iş hoca
-
sakoyasin bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben sırf muhalefet yapmak için konuşan solculardan nefret ederim. bakın ufuk uras'a halk ne dediyse o diyor.bakın darbelerin incelenmesi için kendi başına imza topladı meclise getirdi. böyle adamların görüşüne saygı duymak lazım ama baykal gibi sırf muhalefet kuru kalabalığa taviz aslaaa. tam bir sosyal demokrat. ama chp ye kaldıysak ooooo daha çook işimiz var..
Liboş solculukla solculuk yapılmaz. Sivil darbeyi kimse görmüyor herhalde. Adı Ak soyadı Karapartinin demokrasi(!) söylemini ilk olarak Ufuk Uras tebrik etmiştir. Eskinin kızıl Marksistleri şimdinin liboşu oldu, haberin ola. -
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------sakoyasin bunu yazdı:
Liboş solculukla solculuk yapılmaz. Sivil darbeyi kimse görmüyor herhalde. Adı Ak soyadı Karapartinin demokrasi(!) söylemini ilk olarak Ufuk Uras tebrik etmiştir. Eskinin kızıl Marksistleri şimdinin liboşu oldu, haberin ola.
-----------------------------göremezler tabi sivil darbeyi,akepe nin şaşırtmaca oyunlarında birisi çünkü,6 sene boyunca akepe hükümetnin gerçek amacını anlayamayanlara şaşırıp kalıyorum,bu kadarmı körsünüz
-
4 sayfa konuşmaya değmez.ilk seçimde baraj altı %1 lerde bir yerde.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------4 sayfa konuşmaya değmez.ilk seçimde baraj altı %1 lerde bir yerde.
oooo hoşgeldin kardeş,ben de sizin tayfadan biri yok die şaşırmıştım tamda ama sen geldin -
Son zamanLardada Atatürk Resmi koyan aqp sempatizanLarı çoğaLdı.!
Gerçek Atatürk'çü onu sayan seven iLkeLerini koruyan üLkesine sahip çıkan Laik kişidir..
ÖyLe Atatürk'ün resmini koyup Tayyipci oLup onun yoLundan iLerLemek değiLdir bari burada deLikanLı oLun!
-
ulusalcılık adı altında şaklabanlık yapanlara laf attık ya hemen Atatürk düşmanı olduk.avatarımıza koyamayız,evimize asamayız evet evet hatta adını bile ağzımıza alamayız.çünkü hem Atatürkçü olup hem Recep tayyip erdoğan'ı sevemezsin.Atatürkçüysen bir avuç gerizekalının arkasına takılıp biz kaç kişiyiz diye meydanlarda dolaşmalısın.Atatürkçüysen işkembe-i kübradan sallamalısın.pardon ben Atatürkçü değilim avatarımıda değişeyim bari.hey Allahım sen sabır ver.Atatürk sizin tapulu malınız değil beyler.Atatürk benimde atam benim arkadaşlarımında.bugün kalksa ilk Atatürkçü olduğunu söyleyip böyle saçmalayanları asardı.
bu arkasından gittiğiniz tuncay özkan'ın ne derece gerizekalı olduğu geçen gün bir daha kanıtlandı televizyonda.h.kılıç imzalı bir yazarla anayasa mahkemesi başkanı haşim kılıç'ı karıştırarak araştırmadan etmeden haşim kılıç ibda-c'ci dir diyen aptal bu değil mi ? aksi kanıtlanınca yüzsüzlüğünü sürdürerek hala özür dilemeyen bu değil mi ? kanalturk'e chp'den yardım edildiği belgelerle kanıtlandıktan sonra, binbir yalanla yok batıyoduk falan diyerek arkasındaki insanları satan bu değil mi ? hayret yahu gelmiş bu herifi savunmazlarmı bide.
not : playboy sempatizanından delikanlılık öğrenmem. -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------ulusalcılık adı altında şaklabanlık yapanlara laf attık ya hemen Atatürk düşmanı olduk.avatarımıza koyamayız,evimize asamayız evet evet hatta adını bile ağzımıza alamayız.çünkü hem Atatürkçü olup hem Recep tayyip erdoğan'ı sevemezsin.Atatürkçüysen bir avuç gerizekalının arkasına takılıp biz kaç kişiyiz diye meydanlarda dolaşmalısın.Atatürkçüysen işkembe-i kübradan sallamalısın.pardon ben Atatürkçü değilim avatarımıda değişeyim bari.hey Allahım sen sabır ver.Atatürk sizin tapulu malınız değil beyler.Atatürk benimde atam benim arkadaşlarımında.bugün kalksa ilk Atatürkçü olduğunu söyleyip böyle saçmalayanları asardı.
bu arkasından gittiğiniz tuncay özkan'ın ne derece gerizekalı olduğu geçen gün bir daha kanıtlandı televizyonda.h.kılıç imzalı bir yazarla anayasa mahkemesi başkanı haşim kılıç'ı karıştırarak araştırmadan etmeden haşim kılıç ibda-c'ci dir diyen aptal bu değil mi ? aksi kanıtlanınca yüzsüzlüğünü sürdürerek hala özür dilemeyen bu değil mi ? kanalturk'e chp'den yardım edildiği belgelerle kanıtlandıktan sonra, binbir yalanla yok batıyoduk falan diyerek arkasındaki insanları satan bu değil mi ? hayret yahu gelmiş bu herifi savunmazlarmı bide.
not : playboy sempatizanından delikanlılık öğrenmem.
hayırdır noldu ki,revengex in sölediğini nie üstüne alındın yaranmı var hoca,evet hem Atatürkçü hemde recep tayyip erdoğancı olunmaz.çünkü o şahsiyetin yaptıkları Atatürkün büyük devrimlerine karşı yapılmış devrimlerdir,ulan sen şeriat yanlısı başbakın savunuon bize,sora bide bize tuncay özkan ı savunuonuz dion,biraz haberleri takip etseydin,chp ile kanaltürk arasındaki olayın usulsüz olmadığının mahkeme kararıyla kanıtlandığını görürdün,ama nerdee bi haber dünyadan,ayrıca tuncay özkan arkasındakileri satmadı,kanal satıldı alınan parayla yeni kanal kuruldu,kanaltürk ün satılmasının sebebide çok sevgili tayyip babanın reklam gelişini engellemesidir.uyu sen uyu kardeş, seçmlerde %1 i geçemez demişsin,genel seçimlerde %10 barajını geçtikten sora senle paslaşalım oldumunot:avatara büyük insanların fotoğrafını koyunca küçük çapını büyütemezsin