Tunceli De Yaşayan Veya Okuyan ?
-
Merhaba,
Tunceli üniversitesi makine mühendisliği kazandım. (Gidip gitmemekte kararsızım.)
Burada yaşayan veya okuyan arkadaşlar şehir ve üniversite hakkında bilgi verirse sevinirim.
-
gidip gitmemek için soru sormakta biraz geç kalmışsın sanki.
-
ne alakası var güzel kardeşim daha kayıtların başlamasına 1 ay var.
-
tercih yapmışsın hacı.
gitmezsen seneye de kazanma ihtimalini düşürür.
-
Başka şehir bulamadın mı üniversite için :)
-
@husnuweb Ben zaten şuan okuyorum. Yani herhangi bir kaybım yok.
-
Git hoca bakma sen burdakilere moralini bozuyorlar...
Git takıl bi sene beğenmedin geçiş yaparsın , saüdeyim ben bir dünya adam var van'dan geçiş yapan...
Kazanmışsın mallık edipte gitmemezlik yapma 2 sene sonra kim öle kim kala girecen bidaha...
-
Hoca önce nerelisin onu söyle.
-
şu an ne okuyorsun hocam?
-
Hocam benim küçüklüğüm orda geçti. Terörün son zıplayışlarını yaptığı zamanlarda 96 98 yıllarında yaşadık..
Hakikaten harika bir yerdir. insanları çok sıcak kanlıdır ama terör belası yüzünden hep itilip kalılan bir il..
Merkezde kalacağın için sorun olmaz ..
Ama şimdiki düzene göre dersen gitme derdim .. Karışmak istemem işine
hala tanıdığım asker/polis amcalarım orda. şehirde olaylar oluyor ama basına yansımıyor..
ama hakikaten olay olmasa oralarda yaşanılacak yerlerin " bende ilk sırasında "
birde şurdan bak ..
sen okumaya gidiyorsun kimseden korkun olmasın ilim irfan öğreneceksin ileride öğrendiklerinle yaşamını sürdüreceksin..
her çeşit insanı tanımanda büyük rol oynar il hayatın nasıl işlediğini anlarsın ..
umarım anlatabilmişimdir biraz :) -
Geçiş yapacaksan git oku yoksa kimse sana iş vermez yeni yetme üniversitelerden mezun oldun diye (Tunceliyi kastetmiyorum hiç bir şekilde ona göre)