Tunnel Animation (Shaban Interactive)
-
Arkadaslar, Kendi logomu kulanarak bir animasyon yapiyorum :D suan rendere verdim bitmesina 13 saat var daha :D 1-2 screen shot paylasmak istiyorum :)

Workout project;

-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar, Kendi logomu kulanarak bir animasyon yapiyorum :D suan rendere verdim bitmesina 13 saat var daha :D 1-2 screen shot paylasmak istiyorum :)

Workout project;

-----------------------------arkadasim bu islere giriceksen ki takip ettigim kadari ile prof duzeye gelmek istiyosun. parallel programlama ve computing lere yogunlas biraz. haliyle algoritmik analizlere. yoksa sadece program kullanan grafiker olarak kalirsin. bizim ulkede neden gorsel efekt olan filmler olmuyor diye sikayette bulunurlar, cunku bizdekiler ise yuzeysel yaklasiyor. adam ps kullanmayi biliyor sadece ama kendine grafiker demekte, isin temeline inmedigi icin orda kaliyor. umarim devamini getirirsin sana basarilar diliyorum ...
-
maximuss hocam, haklisin, ama bu programi kulanabilmek icin de simulatorlerle aranin iyi olmasi gerek. isik ayarlari, su simulasyonlari bunlarin hepsi rakamsal deger isteyens eyelr ve emin ol fizik problemleri yapmadan sus simulasyonunu da yapamazsin. Matematiksel formula effektleri de aynsi sekilde. animasyon bitince videosunu ekliycem zaten buraya, bu sahnede yercekimi, carpisma, surtunme, yapar turbulans var. ve bunlar stabndart hazir gelmiyor, herbirini teker teker ayarlaman gerek. arti sahnede compositing ve isik degerleri var. yansimalarda kulandcagin foton tanesi miktarini bile orantilaman gerkiyor... ;) Profsyonel duzeyde olmayabilirim ama bu isten iyi para kazaniyorum bu da ilerlemede buyuk rol oynuyor ;)
-
nik değişmiş hayırlı ossun (:
-
MMB bunu yazdı:
nik değişmiş hayırlı ossun (:
-----------------------------;) Eyvallah hocam ;)
-
Arkadaslar 49 saat suren astronomik bir render'den sonra videoyu upload edebildim :D Dinamik ve isik simulasyon hesabi bekledigimden 100 kat daha uzun surdu, nedeninin bilmemekle beraber sonucu sizlerle paylasmak istiyorum ;)
Youtube Link; http://www.youtube.com/watch?v=3tOY4372Y90
Vimeo Linki; http://www.vimeo.com/11604768
-
başarılı (Y)
-
coşturmuşsun hacı :W şu film işini napcan. bi animasyon felan yapman şart bence (: senaryoyu ben yazarım sen de yaparsın :P bu kadar kaliteli olmasına gerenk yok :P
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------coşturmuşsun hacı :W şu film işini napcan. bi animasyon felan yapman şart bence (: senaryoyu ben yazarım sen de yaparsın :P bu kadar kaliteli olmasına gerenk yok :P
Eyvallah hocam :D film isine okul bitmeden giremem hocam, cok saglam derecede agir son sinif dersleri :S Yaza saglam projelerim var :D busefer Birkactane Klip dusunuyorum ;) -
manyak olmuş.. tebrikler :)
-
carnager bunu yazdı:
manyak olmuş.. tebrikler :)
-----------------------------eyvallah hocam, saol ;)