Tunnel Animation (Shaban Interactive)
-
eliğe goluğa sağlık man şugar olmuş beya :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar 49 saat suren astronomik bir render'den sonra videoyu upload edebildim :D Dinamik ve isik simulasyon hesabi bekledigimden 100 kat daha uzun surdu, nedeninin bilmemekle beraber sonucu sizlerle paylasmak istiyorum ;)
Youtube Link; http://www.youtube.com/watch?v=3tOY4372Y90
Vimeo Linki; http://www.vimeo.com/11604768
-----------------------------Harbi mükemmel olmuş hocam, ama Shaban Interactive yazısının gelişi sanki videoya göre basit olmuş ama yine de güzel.
Ayrıca küçük bir rica bu arkadaki çalan müziği adı cismi şekli nedir hocam?
-
Bu kaliteli animasyonlara, bu kadar programa hakim olmaya bence Türkçe bir isim yakışır.
Senden bir mürit kardeşin olarak rica shaban int. yerine Trkçe bir isim kullanman.
Unutma ki Türkiyenin adını bilişim sektöründe en hızlı olarak yaptığımız projelerde Türkçe isim kullanarak yayabiliriz.
Çok bilmiş olarak düşünme beni ilk baştan beri aklımdaydı şimdi söyliyeyim dedim.
-
hocam gelecekte bu alanda en iyi yerlere gelirsin inşallah.güzel olmuş ellerine sağlık,diğer projelerinde kolay gele.
-
seadog bunu yazdı:
Bu kaliteli animasyonlara, bu kadar programa hakim olmaya bence Türkçe bir isim yakışır.
Senden bir mürit kardeşin olarak rica shaban int. yerine Trkçe bir isim kullanman.
Unutma ki Türkiyenin adını bilişim sektöründe en hızlı olarak yaptığımız projelerde Türkçe isim kullanarak yayabiliriz.
Çok bilmiş olarak düşünme beni ilk baştan beri aklımdaydı şimdi söyliyeyim dedim.
-----------------------------kesinlikle katılıyorum... birde müziği bende merak ettim adı nedir :))
Birde after effects ile bunlar yapılabilir mi !!
bnm sezdiklerim after effects 2,5 boyutlu bir program. yani tam 3 boyut özelliğini taşımıyor. cinema4d yemi yoğunlaşalım after effectse mi...
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Sonuna kadar arkandayım.
-
Güzel iş gerçekten.
Yalnız tavandaki su yansıması sabit kalmış, ışığa göre yapılmasına rağmen yerdeki kanal izasında olmuş, halbuki dalgalanma tünel içinde duvalara kadar gidiyor. Tavanda karanlık bölgelerde azda olsa bunu belirtmen iyi olurdu diye düşünüyorum.
-
tebrikler :)
-
basarılar hocam ;)
-
Paragrafi bunu yazdı:
Harbi mükemmel olmuş hocam, ama Shaban Interactive yazısının gelişi sanki videoya göre basit olmuş ama yine de güzel.
Ayrıca küçük bir rica bu arkadaki çalan müziği adı cismi şekli nedir hocam?
-----------------------------Tesekurler hocam ;)
Muzik; "E.S Posthumus - Arise (Makara Albumunden)"
Link; http://rapidshare.com/files/219399617/E.S._Posthumus_-_Arise.mp3