Turabi Vs Hasan Ve Daha Fazlası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=UyFslQTs8-0

bunnu nasıl yapmış? diğer elemanlarında videosu var

MOD ; Konuları uygun bölümlere açalım!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Bole skindirik programlari izleyip zevke gelen turk halkinin .....

Izdivac programi yapan kadina verilen parayla, ulkede bilimsel is yapilir be... 

Her gun dahada boka battigimizin resmini en guzel tvler ciziyor

Edit.sozum meclisten disari.verdigin linklede alakali yazmadim sadece genel dusuncem

Ekerci tarafından 29/Haz/15 02:05 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

Bole skindirik programlari izleyip zevke gelen turk halkinin .....

Izdivac programi yapan kadina verilen parayla, ulkede bilimsel is yapilir be... 

Her gun dahada boka battigimizin resmini en guzel tvler ciziyor

Edit.sozum meclisten disari.verdigin linklede alakali yazmadim sadece genel dusuncem

Gecen haberde denk geldim esra erol ayda 1milyon lira alacakmis kanali degismis. Beynimden vurulmusa dondum oturdum kendi insanligimdan utandim. Yazik amk bosa yasiyoruz.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

yok ben zaten alınganda değilim eleştirebilirsinde.

ben sevmemekle birlikte bu amerikan güreşinin çocuklar tarafından anlamsız şekilde çok tutuğunu biliyorum.

e youtube turabi hasan vs consept olarak yapan elemanın firkini sevdim ondan paylaştım.

survivor takip ediyorum ama:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Ne vasıfsız bir program bu survivor, sabah akşam dedikodu arada yarışma. Kalitesizlik akıyor resmen, cahil halkı oyalama projesi. Alınma da hocam çevremde bunu takip eden biri varsa soğuyorum resmen 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Şu ülkeye gönderilen en büyük düşmandır Acun , halkı televizyon başına kitleyip bildiğin uyuşturucu veriyor.Ha acun olmasa başkası olur orası ayrı.

Gönderilen derken ilahi anlamda yoksa masonmuş abd göndermiş demiyoruz:d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

nasıl yapmış olayına kimse deyinmemiş :B

oyun modding işte her oyunun toolsu vardır texture editleme gibi onlarla yapmış. yüzleri de muhtemelen oyun içindeki karakter oluştma menüsünden yapmıştır texture olsa o kadar dandik olmazdı tahminim.

turabi hasan vs olayı da youtubedan tık almak para kazanmaktan başka bişey değil. gtaya turabinin suratı texture olarak at koy videosunu youtube hiti seyreyle. netten para kazananlar için bulunmaz nimet.

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

herkes ne kadar elit ya

tv insanları aptallaştırıyor, bilgisayar insanları aptallaştırıyor, telefonlar insanları aptallaştırıyor, sosyal medya insanları aptallaştırıyor, bence insanlar aptallaşmaya yer arıyor, survivor izliyorum, saatlerce bilgisayarda oyun oynuyorum, sosyal medyayı kullanıyorum, canım sıkılınca recep ivedik izleyip gülüyorum, denk geldiğinde izdivaç programlarını eğlenerek izliyorum, sanırım bu komboyu yaparak şimdiye kadar beynin yarısını yedik hadi hayırlısı

kasmayın bu kadar kendinizi, öldüğünüzde rahmetli hiç izdivaç programı izlemez survivor eleştirir cannes festivalini takip eder kendini eğlendiren insanlara gerizekalı der çok elit adamdı demeyecekler arkanızdan kasmayın yani 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Lotus bunu yazdı

herkes ne kadar elit ya

tv insanları aptallaştırıyor, bilgisayar insanları aptallaştırıyor, telefonlar insanları aptallaştırıyor, sosyal medya insanları aptallaştırıyor, bence insanlar aptallaşmaya yer arıyor, survivor izliyorum, saatlerce bilgisayarda oyun oynuyorum, sosyal medyayı kullanıyorum, canım sıkılınca recep ivedik izleyip gülüyorum, denk geldiğinde izdivaç programlarını eğlenerek izliyorum, sanırım bu komboyu yaparak şimdiye kadar beynin yarısını yedik hadi hayırlısı

kasmayın bu kadar kendinizi, öldüğünüzde rahmetli hiç izdivaç programı izlemez survivor eleştirir cannes festivalini takip eder kendini eğlendiren insanlara gerizekalı der çok elit adamdı demeyecekler arkanızdan kasmayın yani 

abi sende beyin kalmamış :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

siksinner 2sini de

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Şu ülkeye gönderilen en büyük düşmandır Acun , halkı televizyon başına kitleyip bildiğin uyuşturucu veriyor.Ha acun olmasa başkası olur orası ayrı.

Gönderilen derken ilahi anlamda yoksa masonmuş abd göndermiş demiyoruz:d

Valla hocam Türkiye'ye televizyon 1950 küsür yılında geldi. Bunca yıllık tarihimizi hesaba katarsak televizyon bizden çokta şey götürmemiş gibi.

while (1<2)
Toplam Hit: 2152 Toplam Mesaj: 20
turabi