Turabi Vs Hasan Ve Daha Fazlası
-
https://www.youtube.com/watch?v=UyFslQTs8-0
bunnu nasıl yapmış? diğer elemanlarında videosu var
MOD ; Konuları uygun bölümlere açalım!
-
Bole skindirik programlari izleyip zevke gelen turk halkinin .....
Izdivac programi yapan kadina verilen parayla, ulkede bilimsel is yapilir be...
Her gun dahada boka battigimizin resmini en guzel tvler ciziyor
Edit.sozum meclisten disari.verdigin linklede alakali yazmadim sadece genel dusuncem
Ekerci tarafından 29/Haz/15 02:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Ekerci bunu yazdı
Bole skindirik programlari izleyip zevke gelen turk halkinin .....
Izdivac programi yapan kadina verilen parayla, ulkede bilimsel is yapilir be...
Her gun dahada boka battigimizin resmini en guzel tvler ciziyor
Edit.sozum meclisten disari.verdigin linklede alakali yazmadim sadece genel dusuncem
Gecen haberde denk geldim esra erol ayda 1milyon lira alacakmis kanali degismis. Beynimden vurulmusa dondum oturdum kendi insanligimdan utandim. Yazik amk bosa yasiyoruz.
-
yok ben zaten alınganda değilim eleştirebilirsinde.
ben sevmemekle birlikte bu amerikan güreşinin çocuklar tarafından anlamsız şekilde çok tutuğunu biliyorum.
e youtube turabi hasan vs consept olarak yapan elemanın firkini sevdim ondan paylaştım.
survivor takip ediyorum ama:)
-
Ne vasıfsız bir program bu survivor, sabah akşam dedikodu arada yarışma. Kalitesizlik akıyor resmen, cahil halkı oyalama projesi. Alınma da hocam çevremde bunu takip eden biri varsa soğuyorum resmen
-
Şu ülkeye gönderilen en büyük düşmandır Acun , halkı televizyon başına kitleyip bildiğin uyuşturucu veriyor.Ha acun olmasa başkası olur orası ayrı.
Gönderilen derken ilahi anlamda yoksa masonmuş abd göndermiş demiyoruz:d -
nasıl yapmış olayına kimse deyinmemiş :B
oyun modding işte her oyunun toolsu vardır texture editleme gibi onlarla yapmış. yüzleri de muhtemelen oyun içindeki karakter oluştma menüsünden yapmıştır texture olsa o kadar dandik olmazdı tahminim.
turabi hasan vs olayı da youtubedan tık almak para kazanmaktan başka bişey değil. gtaya turabinin suratı texture olarak at koy videosunu youtube hiti seyreyle. netten para kazananlar için bulunmaz nimet.
-
herkes ne kadar elit ya
tv insanları aptallaştırıyor, bilgisayar insanları aptallaştırıyor, telefonlar insanları aptallaştırıyor, sosyal medya insanları aptallaştırıyor, bence insanlar aptallaşmaya yer arıyor, survivor izliyorum, saatlerce bilgisayarda oyun oynuyorum, sosyal medyayı kullanıyorum, canım sıkılınca recep ivedik izleyip gülüyorum, denk geldiğinde izdivaç programlarını eğlenerek izliyorum, sanırım bu komboyu yaparak şimdiye kadar beynin yarısını yedik hadi hayırlısı
kasmayın bu kadar kendinizi, öldüğünüzde rahmetli hiç izdivaç programı izlemez survivor eleştirir cannes festivalini takip eder kendini eğlendiren insanlara gerizekalı der çok elit adamdı demeyecekler arkanızdan kasmayın yani
-
Lotus bunu yazdı
herkes ne kadar elit ya
tv insanları aptallaştırıyor, bilgisayar insanları aptallaştırıyor, telefonlar insanları aptallaştırıyor, sosyal medya insanları aptallaştırıyor, bence insanlar aptallaşmaya yer arıyor, survivor izliyorum, saatlerce bilgisayarda oyun oynuyorum, sosyal medyayı kullanıyorum, canım sıkılınca recep ivedik izleyip gülüyorum, denk geldiğinde izdivaç programlarını eğlenerek izliyorum, sanırım bu komboyu yaparak şimdiye kadar beynin yarısını yedik hadi hayırlısı
kasmayın bu kadar kendinizi, öldüğünüzde rahmetli hiç izdivaç programı izlemez survivor eleştirir cannes festivalini takip eder kendini eğlendiren insanlara gerizekalı der çok elit adamdı demeyecekler arkanızdan kasmayın yani
abi sende beyin kalmamış :D
-
siksinner 2sini de
-
0x656e bunu yazdı
Şu ülkeye gönderilen en büyük düşmandır Acun , halkı televizyon başına kitleyip bildiğin uyuşturucu veriyor.Ha acun olmasa başkası olur orası ayrı.
Gönderilen derken ilahi anlamda yoksa masonmuş abd göndermiş demiyoruz:dValla hocam Türkiye'ye televizyon 1950 küsür yılında geldi. Bunca yıllık tarihimizi hesaba katarsak televizyon bizden çokta şey götürmemiş gibi.