folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    ---------------------------

ne diyon yahu :|  

laikliğin anlamını öğren de gel hocam sonra ne demek istediğimi anlarsın, eşarp türban bu ikisi benim için aynı çarşaf farklıdır ben onlara cevap evredim dikkat edersen ben laiklik kelimesinin analmını yanlış tercüme ettiğin için sana yorum yaptım,

belirtmek isterim ki, Salak kelimesini de sana demedim kendime dedim çünkü ne dersem diyeyim dediklerimi kabul etmeyeceksin edemeyeceksin beynine ve gururuna yediremeyeceksin her an nkar edeceksin ben de bunu bile bile yorum yapıyorum ve salak konumuna düştüğümü belirtiyorum, sen direk üstüne alınmışsın bakıyorum da? 

bana tartışmanın adabını öğretme hayatım bununla geçiyo benim, ben lafdan anlamayan adam ile  tartışacağım zaman hakaret ederim ve dalga geçerim , küfür etmem küfür tarzım değil, Ben tartışmayı yüzyüze senin televizyonlarda ders diye dinlediğin adamlarla birçok ünv profesörü ile yapıyorum konumum buna elveriyor ama sana burada enaniyet gösterisi yapacak kadar aşağılık değilim, 

Ben bu forumda çok Hakım dedim ama birçok kişi hakımı bokum diye anladı, bende onlara siz boksunuz dedim, Hadi iyi geceler,

-----------------------------

evet, "din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması" ile "din ve devlet işleyişinin birnirinden ayrlması" o kadar farklı ki, hiç alakası yok! asıl sen ne diyorsun yahu.

belirtmek isterim ki salak kelimesini kendine demendeki amacı ikimiz de iyi biliyoruz. kime laf çakmaya çalıştığının ikimiz de farkındayız. hala gururuma, beynime yediremeyeceğimi düşündüğün şeylerden bahsediyorsun, anlattın da dinlemedik mi, herkesi bir tutma. ayrıca aynı şeyler senin için de geçerli. unutma ki benim beynimin alabileceğini düşündüğün şeyler aynen senin için de geçerli...

umarım gerçekten tartışmanın adabını öğrenmekle geçmiyordur hayatın, çünkü bu fazla şey öğrenemediğin anlamına gelir. bunu ben böyle yorumlarım en azından

bi laf vardır, bizim köyde göt e göt derler diye. sen bokum u hakım diye söyleyim bokum olarak anlatıyorsan herkes onu bokum olarak anlamakta haklı. sen de onlara boksunuz demekte haklısın, çünkü öyle anlatmışsın zaten. 

üniv profesörleriyle tartışamıyorum ben kusura bakma, sizin seviyenize çıkamamışım. gerçekten üniversite profesörleriyle tartışabiliyorsan (bu şekilde) gerçekten bir bildiğin vardır o halde, susuyorum bu yüzden.

aynı şekilde kardeşim, ben de uzatmayacağım o kadar fazla. hadi iyi geceler sana da.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Fcuk bunu yazdı:

Bana kaldı ne oldu? Daha islamın şartlarından bihaber ortalarda gezen adamlarsınız,  namaz kılmayanın dinsiz olduğunu nerden çıkartıyon dedin cevabını verdik şimdi ıvırla zıvırla geliyon, sana bu bilgileri vereyim ki üzerimdeki vebal kalksın da bari olur ya az biraz dininizi öğrenirsiniz (o nüfus cüzdanında yazan şey var ya)

Umarım bir gün İslam dininin ne olduğunu
    İslamda zorlama olmadığını
    Hoşgörü ile ancak uyarı yapabileceğini
    Ve asla kimin müslüman kimin olmadığına karar verme yetkisinin kendinde bulunmadığını öğrenirsin. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

adam hala türbanın ve başörtüsünün ayrılmadıgını savunuyor ve geliyo bi de burda tartışmaya giriyor.Cok komik

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

Fcuk bunu yazdı:

Bisses bunu yazdı:

Fcuk bunu yazdı:

Bak arkadaş olaydan haberiniz yok sizin, namaz kılmayan adam ben müslümanım demesin bu bir. Türbana başörtüsüne laf atan adamın namaz kıldığını düşünmüyorum bu iki. Burada küfür etmeyip size olayları peşisıra açıklamayı isterdim ama malesef sizin gibi körü körüne dinle ters düşen adamlara olayı anlatacak sabrım yok. Küfür etmem yanlış ama anlamıyorsunuz ki lan, illa bi yerden tutturup öyle mi baktırtmak lazım. Yanlış yoldasınız hocalarrr yanlış...

namaz kılmıyorum ama müslümanım sendenmi öğrenicem müslüman öle olunmaz böle olunur diye ? Sen nasıl bir yoldasın peki anlatta yol öğrenelim?

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0slam%27%C4%B1n_be%C5%9F_%C5%9Fart%C4%B1

Sen de aynı şekilde. İsterseniz ayetlerle de izah edeyim dinden çıkmakta olduğunuzu.

sen kimsin ki.elhamdülillah müslümanım öylede ölcem.madem dine bu kadar düşkünsün.beni gayrı-müslim olarak ilan etmeye çalıştığın için hakkımı helal etiyom sana.verilebilcek en sert yorum bu.çünkü sana küfür edenler oldu ama takmıyon kafana arsızlaşmışsın

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Fcuk bunu yazdı:

Bisses bunu yazdı:

Fcuk bunu yazdı:

Bak arkadaş olaydan haberiniz yok sizin, namaz kılmayan adam ben müslümanım demesin bu bir. Türbana başörtüsüne laf atan adamın namaz kıldığını düşünmüyorum bu iki. Burada küfür etmeyip size olayları peşisıra açıklamayı isterdim ama malesef sizin gibi körü körüne dinle ters düşen adamlara olayı anlatacak sabrım yok. Küfür etmem yanlış ama anlamıyorsunuz ki lan, illa bi yerden tutturup öyle mi baktırtmak lazım. Yanlış yoldasınız hocalarrr yanlış...

namaz kılmıyorum ama müslümanım sendenmi öğrenicem müslüman öle olunmaz böle olunur diye ? Sen nasıl bir yoldasın peki anlatta yol öğrenelim?

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0slam%27%C4%B1n_be%C5%9F_%C5%9Fart%C4%B1

Sen de aynı şekilde. İsterseniz ayetlerle de izah edeyim dinden çıkmakta olduğunuzu.

Aklım hür belli bir yaşa gelmiş adamım ister kılarım namaz ister kılmam bu kimseyi enterese etmez.Ayrıca benim müslümanlığın şartlarını %100 yerine getirmem yada getirmemem de kimseyi enterese etmez.Genel olarak söylüyorum lütfen ben kılıyorum müslümanım sen kılmıyorsn kafirsin müslüman değilsn gibi basit çocuksu kelimeler kurup bu konuları bu kadar saçma yerlere çekmeyin rica ediyorum.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Fcuk bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

Fcuk bunu yazdı:

Bana kaldı ne oldu? Daha islamın şartlarından bihaber ortalarda gezen adamlarsınız,  namaz kılmayanın dinsiz olduğunu nerden çıkartıyon dedin cevabını verdik şimdi ıvırla zıvırla geliyon, sana bu bilgileri vereyim ki üzerimdeki vebal kalksın da bari olur ya az biraz dininizi öğrenirsiniz (o nüfus cüzdanında yazan şey var ya)

Umarım bir gün İslam dininin ne olduğunu
    İslamda zorlama olmadığını
    Hoşgörü ile ancak uyarı yapabileceğini
    Ve asla kimin müslüman kimin olmadığına karar verme yetkisinin kendinde bulunmadığını öğrenirsin. 

Madem benden bu kadar iyi biliyon islamı kalkıp da başörtüsüne ona neden karşı çıkıyon hoca? Kimin müslüman olup kimin müslüman olmadığını islamın şartlarından yola çıkarak ayıkabliyorum az buçuk, sana orada namaz kıl diyor, sen kılmıyorsun, eee, müslüman değilsin demekki sen islam üzerine yaşamıyorsun? Doğru değil miyim? Haaa küfür ettik, ettim sinirliydim ettim sabrım yok o kadar siz 3-5 kişi pusa pusa geliyorsunuz ben tek başıma lafı başka yerlerinizden anladığınızda küfür etmişim (öyle çok galiz küfürler de değil ama sonuçta küfür) Neyse bakın helalleşelim ben bi sigara içip geliyorum. Sonra istediğiniz dine inanmaya devam edin.

Baş örtüsüne hangi postumda karşı çıkmışım hadi göster?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

OdiN bunu yazdı:

Wizard bunu yazdı:

adam hala türbanın ve başörtüsünün ayrılmadıgını savunuyor ve geliyo bi de burda tartışmaya giriyor.Cok komik

bi dahakine sınava baş örtüsü takıp gir bakalım.

ki askeriyeden askeriyeye fark var gidipte bi kışlaya her türlü girersin ama abim hava harp okulunda okudu yemin törenine gittim kapıda baş örtüsü olsun türban olsun sike sike her türlüsünü çıkarttırdılar..

Hocam benim anneannem başörtülü ben onla büyüdüm İstanbul Vatan caddesi Ordu evi,İstanbulda ki çoğu kışla hepside kapıda elini öpüp hoş geldin anne dedi.

Ama aynı süre zarfında Türban'ın çekilerek çıkartıldığına da tanık oldum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

bu kafayla bizden bi bok olmaz.neymiş başörtüsü varsa sorun değil türban varsa ülke elden gidiyor. lan sana ne milletin nasıl giyindiğinden? laiklik bu mu? hani din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması idi, bize böyle öğretmediniz mi? Türban yasağı gibi bir yasağın olması laiklik ilkesine aykırıdır.

Atatürk’ün Laiklik Anlayışı            :
    ·         “ İslâm dinini, asırlardan beri alışılageldiği veçhile bir siyaset vasıtası mevkiinden uzaklaştırmak 
    ve yüceltmek gerekli olduğu gerçeğini görüyoruz. Mukaddes ve tanrısal inançlarımızı ve vicdanî değerlerimizi, karanlık ve kararsız olan ve her türlü menfaat ve ihtiraslara görünüş sahnesi olan siyasiyattan ve siyasetin bütün kısımlarından bir an evvel ve kesin şekilde kurtarmak, 
    milletin dünyevî ve uhrevî saadetinin emrettiği bir zarurettir. Ancak bu suretle İslâm dininin yüksekliği belirir. ” 
    1924 (Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri, I. Cilt, syf. 318)
    yani Atatürk laikliğin amacının insanların din üzerinden sömürülmesinin engellenmesi olarak görüyor.Laikliğin amacı insanların ibadetlerini yerine getirmelerini engellemek değildir aksine insanların dinlerini özgürce yaşayacağı bir ortam yaratmaktır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    Valla olaya dini boyuttan bakamayacam kimse kusura bakmasın. Kapıda pantolonumun kemerini bile çıkarttırıyorlarsa o türbanda çıkmalıydı bana göre. Bazı arkadaşlar metal dedektör falan demiş mersinde yoktu öyle birşey. Türbanlı yoktu girdiğim okulda ama olsa bile kulağını falan kontrol edeceklerini hiç sanmıyorum.

Yorumları yarısına kadar okuyabildim ama sınavda o kadar saçma şeyleri yasaklayıp içeri almadılar kopya ihtimalinin en çok olduğu türbana göz yumdular daha da birşey demiyorum.

olaya sadece dini açıdan bakmayın. Yanlış hatırlamıyorsam ingilterede adamın biri ben jedi dinindenim deyip dava açmıştı işyerim saygı göstermiyor jedi kıyafeti giyemiyorum diye. Cinsin biride çıkıp o tarz birşey giyse acaba bu adamın inanışı diyen kişiler aynı şekilde o adamıda savunacak mı?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Sana ve o serseriye bir tane hazımsızlık ilacı yazıyorum.

hacı bas örtüsüne karşılık olarak görme bu olayı.bu olay söle oluyor resmi kurumda herkes istediği gibi giyinip gelemez.ordaki kız türbanlı geliyorsa o çocukta çıplak gelebilir.ikiside kıyafet özgürlüğüne girer böle bakarsan.herkes istediği gibi giyinip gelebilecekse yiğit denilen kişide istediği gibi giyinip gelebilir.türbanlı kız sınava girebiliyorsa bende papa kıyafetiyle yada hindu kıyafetiyle yada bikiniyle gelirim..bu işin boku çıkar kurallar şart..ayrıca hiçbir resmi makamda dini ayrım olmasın diye yapılan şeyler bunlar.sen hristiyansın sen budistsin sen bilmemnesin diye ayrım yapılmasın diye bunlar...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 29444 Toplam Mesaj: 208