folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Hani özgürlükçülük nerede ? Adam sınava öyle girmek istemiş tıpkı diğer o başındaki bez parçasıyla girmeye çalışan gibi. Özgürlük diye ötenler şimdi niye dönüyorlar hemen. Siz ve sizin zihniyetinizdeki insanların hepsi böyle işine gelince konuşuyor işte Türban olunca özgürlük soyununca yuhh aferin lan ülke sizin elinize kaldı yandık

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

iyi tecavüz  etmemişler ,yoksa  etmişlermi la 

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Sazanlık konusunda tek başıma değilim güzel :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    AbdullahAzad bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:

Arno bunu yazdı:

İzmir'den ne beklersin.

ahah yazık ya :D

biri cikti gavur izmir dedi. biri baska bisi.

adamlardaki izmir dusmanligi boyle icten ice yer etmis iste.

izmirdeki anadolu düşmanlığına laf yok zaten . serdengeçtiyi ulan öküz anadolulu diyerek kovmuşlardı!

bende anadoluda doğdum büyüdüm 17mde izmir e yerleştim gayette sıcak karşılandım. demek ki adamına göre muamele var.

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Türbanı bez parçası diye görenlere hiç bişey diyemiyorum, Kuran-ı Kerimde yok diyolarya hani kadınların örtünmesinin farz olmadığını, tmm yoksa sende olmadığını kanıtla , hayır ordaki o.ç götüne mi batmış ta gitmiş soyunmuş,şu yönden de bakıyorum tmm güvenlik açısından türbanlı nie girdi diyosunuzda ne biliyosunuz o kızın türbanına bakılmadığını dokunarak yine bakmışlardır, kadın açılmakta özgürse saygı duyuluyosa kapalı kızlarımıza bacılarımızada kapanırlarsa türban takarlarsa da saygı duyalım lütfen, hayır yani kız türbanlı içeri girse bile sınavlarda hemen bazı uyuzlar var dik dik bakıyo niye türbanlı alıyosunuz diyor sanki elalemin derdi onu gerdi, sınavına gir sie ol çık, oda senin bacın öbürüde ya saten Allaha inanan bi insan demezki türban takmak başı örtmek kuranda yok die, inanmayan onu söyler çünki Kuran-ı Kerimi yalanlıyor demektir, sakının böyle şeylerden , saygılar..

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:
    AbdullahAzad bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:

Arno bunu yazdı:

İzmir'den ne beklersin.

ahah yazık ya :D

biri cikti gavur izmir dedi. biri baska bisi.

adamlardaki izmir dusmanligi boyle icten ice yer etmis iste.

izmirdeki anadolu düşmanlığına laf yok zaten . serdengeçtiyi ulan öküz anadolulu diyerek kovmuşlardı!

bende anadoluda doğdum büyüdüm 17mde izmir e yerleştim gayette sıcak karşılandım. demek ki adamına göre muamele var.

bende 21 senedir izmirde yaşıyorum anadoluya karşı hiç bi düşmanlığım yok.pcdoktor636 izmire gelirsen haber ver.misafirperveriz görünce anlarsın.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

AbdullahAzad Aynen Elin Bir yerlerinde Pc Başında hayal Dünyasındasınız Ki Hala Darbelere Başörtüsüne AK Partiye Müslümanlara Düşmanlıktasınız Bundan Sonra Anca Hayal Edersiniz O Günleri O Günler Eskide Kaldı Artık Türk insanı Akıllandı Ülkeyi Geri Götürmek isteyenleri Bu Halk Ezecektir bu iktidar Ezecektir.. Zoruna Gidenler Ya Sev Ya Terket Denesinler Bir Zamanlar Bu insanlara Dedikleri Gibi Başörtülülere Denildigi Gibi ..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

Pkk sempatizanları alalede piçlik yaparken eline bayrak alıp da sallamış mı o pezevenk ?

Yorumumu iptal etmekle etmemek arasında gidip geliyorum...

yilin yorumu diyorlar ama tamamen sacmalik.

haci bildigim kadariyla yasini almis adamsin. boyle  bir sozu soylemek icin adamin siyasi gorusnu bilmen gerek. gotten sallama ile olmuyor.

dini konuda hassassin her ulkucu gibi farkindayim ama bilmediklerin var.

Kardeşim benim,

1. dereceden ailemde türbanlı yok, açıkcası türbanlılardan ( büyük çoğunluğundan ) tiksinti duyarım,

Olayı fırsat eşitliği ve fettoşçu pezevenklerin yedikleri naneleri düşünmeden o yorumu yaptım.

Birde aç karna yapılan bir yorum böyle saçma olur idare et :)

hoca ilk baktığımda gayet mantıklıydı bu yorumun.

şimdi bi daha bakıyorumda. daha bi mantıklı geliyor bana ;)

üstünü başını çıkaran pezevenk üstünü soyunacağı yere 1 soru daha çözseydi de daha iyi yerlere gelip sınava türbanla girmeyi yasak etseydi.

madem insanların siyasi görüşlerini bilmeden yorum yapmamamız gerekiyor, olabilecek milyonlarca durumu da düşünüp yorum yapmaya çalışalım.

ayrıca eklemek istiyorum buna bende dahil sınava gerçekten kazanmak için girmiş, bütün bi senesini bu olaya adamış bir insanın böyle bir davranışı yapmaya GÖTÜ YEMEZ.

olayın provake olduğunu gözümüzden kaçırmasak insanlara bok atmaktan daha yararlı bi davranış olur sanırım.

olay türbanlı veya türbansız olayı değildir. olay tamamen alınan güvenlik önlemlerinin ne derece sağlıklı yapıldığıdır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

MuratDnz bunu yazdı:

Türbanı bez parçası diye görenlere hiç bişey diyemiyorum, Kuran-ı Kerimde yok diyolarya hani kadınların örtünmesinin farz olmadığını, tmm yoksa sende olmadığını kanıtla , hayır ordaki o.ç götüne mi batmış ta gitmiş soyunmuş,şu yönden de bakıyorum tmm güvenlik açısından türbanlı nie girdi diyosunuzda ne biliyosunuz o kızın türbanına bakılmadığını dokunarak yine bakmışlardır, kadın açılmakta özgürse saygı duyuluyosa kapalı kızlarımıza bacılarımızada kapanırlarsa türban takarlarsa da saygı duyalım lütfen, hayır yani kız türbanlı içeri girse bile sınavlarda hemen bazı uyuzlar var dik dik bakıyo niye türbanlı alıyosunuz diyor sanki elalemin derdi onu gerdi, sınavına gir sie ol çık, oda senin bacın öbürüde ya saten Allaha inanan bi insan demezki türban takmak başı örtmek kuranda yok die, inanmayan onu söyler çünki Kuran-ı Kerimi yalanlıyor demektir, sakının böyle şeylerden , saygılar..

o bacin bu hacin su bacin zaten. evlenmek istediginde her kiz bacin olacak. sag el ile mutluluklar.

sağ el olayı felan yok öncelikle çok şükür nişanlıyım evlencez yakında inş, ayriyetten ben her kişiye bacım gözüyle bakıyosam ahlâklı bir davranıştır, demekki sen öyle bakmıyosun yani ki sana gör bacı olmuyor yani.

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yokumben
    yokumben's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 29435 Toplam Mesaj: 208