Turbobitten Sınırsız İndirme 28.04.2013
-
sağolasın hocam
-
beyler bi yardımcı olun ben de çalışmıyor. Türbobit sayfasındaki download yazısı gelmiyor bi türlü
-
EMRE955 bunu yazdı
beyler bi yardımcı olun ben de çalışmıyor. Türbobit sayfasındaki download yazısı gelmiyor bi türlü
çalışmayan şeye nasıl yardımcı olalım. çalışmıyor.
-
Daft bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
arkadaşım millette çalışıyo da ben de nasıl oluyo da çaışmıyo, bilmiyosan laf kalabalığı yapma..
-
EMRE955 bunu yazdıDaft bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
arkadaşım millette çalışıyo da ben de nasıl oluyo da çaışmıyo, bilmiyosan laf kalabalığı yapma..
Orda dur hocam ! Bende de çalışmıyor.
-
EMRE955 bunu yazdıDaft bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
Yav hoca şu erken ergenus hareketlerinizden tavırlarınızdan bi sıyrılın yav :) Madem yardım istiyosun istemeden önce bi son 1-2 sayfayı bir zahmet oku ya. Ya hadi okumadın bari sana cevap veren adamın lafına laf katacağına tartışmaya girip ergenimsi tavırlar takınacağına ''lan bu adam ne diyor'' deyip son 1-2 sayfayı oku bari. Laf söylesen bi dert söylemesen bi dert. Alınıp gücenme hoca. İnan ki şuan çoğunluk benim gibi düşünüyor. Neyse Draft' ın dediği gibi YAV HE HE :)
BaD_BoYs tarafından 30/Nis/13 21:44 tarihinde düzenlenmiştir -
BaD_BoYs bunu yazdıEMRE955 bunu yazdıDaft bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
Yav hoca şu erken ergenus hareketlerinizden tavırlarınızdan bi sıyrılın yav :) Madem yardım istiyosun istemeden önce bi son 1-2 sayfayı bir zahmet oku ya. Ya hadi okumadın bari sana cevap veren adamın lafına laf katacağına tartışmaya girip ergenimsi tavırlar takınacağına ''lan bu adam ne diyor'' deyip son 1-2 sayfayı oku bari. Laf söylesen bi dert söylemesen bi dert. Alınıp gücenme hoca. İnan ki şuan çoğunluk benim gibi düşünüyor. Neyse Draft' ın dediği gibi YAV HE HE :)
Draft ne lenn :D daft :P
-
SARI bunu yazdı
ileride lazım olabilitesi yüksek :d sağol paylaşımın için.
qolpa+
-
7dga6b78ja.Mobil ödemeden haftalığı seçin kodu girin.2 günü kaldı.
-
skyvalet bunu yazdı
7dga6b78ja.Mobil ödemeden haftalığı seçin kodu girin.2 günü kaldı.
eyvallah hocam