Turbobitten Sınırsız İndirme 28.04.2013
-
eyvallah hocam çalışıyor
-
bi dosya indirmeye çalışıyorum aşağıdaki hatayı alıyorum
FREE ERROR #1
-
iptal olmuş :(
-
FREE ERROR #1 hatası alıyorum bende.
-
indirme konusu bulmuşken soru sorayım yeni konu açmayayım bunun için , neti 5 yada 8 megabit yada 10 megabit olan arkadaşlar yada daha üstü yada daha altı , internet hızınızı ve netten 1080 p video izlerken sorun yaşıyor musunuz rahat yükleniyor mu bi söylerseniz sevinirim
-
Eyvallah hoca sagolasın
-
Lotus bunu yazdı
indirme konusu bulmuşken soru sorayım yeni konu açmayayım bunun için , neti 5 yada 8 megabit yada 10 megabit olan arkadaşlar yada daha üstü yada daha altı , internet hızınızı ve netten 1080 p video izlerken sorun yaşıyor musunuz rahat yükleniyor mu bi söylerseniz sevinirim
benım 8mbt sorun yasıyorum.
-
FREE ERROR #1
aynen bende alıyom bunu
-
Lotus bunu yazdı
turbobit helper'ların hepsi bozulmuş durumda şu aralar.
lotus'un konuya gelince 5 mbit uydunet:
http://www.youtube.com/watch?v=6v2L2UGZJAM
bu videoda denedim, şuan neti benden başka kullanan yok, rahat rahat izliyorum
-
Daft bunu yazdıLotus bunu yazdı
turbobit helper'ların hepsi bozulmuş durumda şu aralar.
lotus'un konuya gelince 5 mbit uydunet:
http://www.youtube.com/watch?v=6v2L2UGZJAM
bu videoda denedim, şuan neti benden başka kullanan yok, rahat rahat izliyorum
1080p film sitesi yapayım dedimde akk den dolayı deneyemedim 1080p 5-8 megabitte izleniyor mu millet sıkıntı yaşar mı diye sorayım dedim açayım o vakit siteyi sağolasın hocam