Türk Gençliği Karanlığa Koşuyor.
-
Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum artık bende bi anormellik olduğunu düşünmeye başladım.
etrafıma şöyle bakıyorum çevrem vatansever insan dolu. 2 saat geçmeden çevremdekiler koministlik solculuk yarışına giriyo. ertesi gün ise her biri birer batı özentisi oluyo. Her gün karşılaştığım bu başa saran bozuk kaset drumu nedir ya!!!!!!!!!
bir bozukluk almış başını gidiyor. Adam en ala ülküçüyüm diyor ,Sonra da batı özentisi GansterRapper oluyor.
Bazı yerlerden örendikleri bilgileri hayat boyu tekrarlarlar ve her zaman at gözlüğü kullanırlar bu tarif ettiğim topluluk yapısı giderek Dönüşen Türk Gençliği. Öyle bir hal almışız ki provakatörlerin elinde kukla, Batılıların Hedefi, kominizm ve empelyarizm min odak noktası olmuşuz burda bile bu karakterde insanlar var.
bana biri söylesin nedir bu ya bu arkadaşların yaptıklarını Teröristler yapmadı bu ülkeye.
adamlar teröristlerin resmen amaçlarına hizmet ediyorlar.
Örneğin
her kürt teröristtir.
Baş örtüsü isteyer Atatürkçü düşünce karşıtıdır.
gibi.. şu sıralar tavan yapmış bölücülük propagandaları olduğundan bunları yazdım yoksa çok başka örnekler var.
gansterRapper, sıfr faşitlik piskopatlık var diye başka rejimleri savunan arkadaşlar bunları araştırcağına biraz üzerine düşen toplumsal sorumluklarını yerine getirse şu anda Dünya bizden korkuyo olurdu. barzani gibi havlayanlar önümüzde diz çökerdi.
ıspat isteyenler bir de şunu düşünsün bir sınır ötesi yaptık taş*aklarımızı ortaya koyduk diye, gençlerimiz doğuna ölmeye gidiyoruz mesajı verdi diye hemen siyasi oyunlar başladı devlet kosa sürüklenmeye çalışılıyor.
etrafta adamlar terörist propagandası yapıyo bizim genç arkadaş evinde PC başında oturuyor.
ben bunlara bir çözüm getiremedim hatta bırakın çözümü bu olaylara bir isim bile koaymadım
-
Ağzı olan konuşuyor. Konuşan insanlar ne hakkında konuştukları hakkında hiçbir fikirleri yok. Bence aile ilişkileri eğitim ve medyanın türkiyedenin yaşayış tarzına olan aşırı etkisi böle bişiye sebep oluyor. Kişi olarak kızmak değilde toplumsal olarak olaylara bakışaçımızı değiştirmemiz lazım. Bence problemin özünde kişilerin etkilenmeden özgür iradeleriyle düşünememesi var. Kişiliksizleştirilmiş ve dahada kişiliksizleştirilmeye çalışılan bi topluma sahibiz. Bence hiç muhattap olmamak en iyisi
-
Ağzından bal akıo desem yeridir halimiz yaman :l
-
aklı başında olanın öle zırt pırt fikirleri değişmez hocam merak etme bu milletin evladı olan herkez yeri geldimi ite köpeğe pabuç bırakmaz
-
söylediğin şey doğru kişikleştrilsizleştriliyoruz. git gide batılaşıyoruz beliğimizi siliyoruz. bu gerçekten çok acı bir durum.
ben etrefımdaki arkadaşlarla konuşuyorum arkadaşları bilgilendriyoruz daha 100mt. gitmeden 3 ü 5i ordan çıkıyo kısır döngü gibi bir şey bazıla ne yaptığını bile bilmiyor koyun gibi.
ülkü ocaklı ülkü ocaklı deniliyor buralarda yeşili, idrisi, esmeri, silahı, reisliği, racon kesmeyi öğretceklerine biraz bilinçlendrilme yapılsa daha iyi olur bu ocaklar bunuda yapamıyosa bence tam tersi ocaklar bu ülkeye zarar veriyoz.
-
Bende izmirliyim hacı benimi gördünde bunları yazdın acaba? :D
Gangsta rap dinlerim eet gangsta rapçiyimde denilebilir ama gangstalık namına bi soygundu cinayetti bulaşmadım,bi tek kavgalar var :P
Evet sırf faşistlik(milliyetçilik&halkçılık&türkçülük) olsun diye nazi özentisiyim.(Neonazi veya dazlak deil Hitlerin dönemindekiler)Zamanında yanlışlıkla 17 Türkü yaktıkları için Atatürke özür mektubu gönderip ölenlere anıtmezar yaptıran Hitlerin naziliğinin özentisi bi Türk milliyetçisiyim!
Özetliyecek olursak köküne kadar Psikopat bir faşistim!(normal insanlara deil Türkiye cumhuriyetine aykırı olan insanlara karşı!)
PC başında geçirdiğim kadar dışarıdada vakit geçiriyorum farklı aktivitelerde yapıyorum sen rahat ol ;)
Senin isimlendiremediin bu olaylara siyaset deniyor kısaca tamamen ibneliktir özetlenirse.Akıl gücüne sahip çıkılmadığı gibi ülkemde sahip çıkılma niyetide yok onun için sadece fiziki gücümüzü kullanma taraftarıyız! ;)
Başörtüsü Atatürke karşı gelmek değildir,ananemde başörtülü ancak Türban değil!Türk adeti başörtüsüdür,Türban mollalardan gelir.
Her kürt terörist değildir ama Türkiyedeki kürtlerin 1000 tanesinden 1-2 tane insan anca çıkar.(realkurd,int. cafedeki çağdaş abimiz,sınıftan bi arkadaşım bu iyi insanlardandır ama geneli işe yaramazdır.)Türklerde yokmu,Türklerdede var bazı kanıbozuklarda neyse...
-
demodor bunu yazdı:
-----------------------------
aklı başında olanın öle zırt pırt fikirleri değişmez hocam merak etme bu milletin evladı olan herkez yeri geldimi ite köpeğe pabuç bırakmaz
inşallah öyledir kardeş inan dinime düşkün biri olmasaydım şuan benim silahın namlusu hala alev alev olurdu. ama bazende senin dediğin gibi düşünüyorum, bir devlet varsa bu devletin ağaları abileri vardır.ama zırt pırt fikir değişmesi olayı değil özentilik ve grup piskolojisi olayı koyun gibi topluluklar oluşuyor.
-
İnsanın fikri degişir,degişmesi lazım yoksa o insan sabit fikirli et yıgınından baska bir sey degildir.Yenilikci olmalı fikirlere acık olmalı insandır hata yapar ve akıllı olan o hatasını anlar ve telafi eder.Yanlız konu bu degil senin bahsettgin sey ve benimde sıkca vurguladıgım yeri geldiginde örnek verdigim seydir kıcında jean ayagında bilmemne marka ayakkabı emperyalist düzene karsıyım ben söyleyim böyleyim demek.
-
BAAL bunu yazdı:
İnsanın fikri degişir,degişmesi lazım yoksa o insan sabit fikirli et yıgınından baska bir sey degildir.Yenilikci olmalı fikirlere acık olmalı insandır hata yapar ve akıllı olan o hatasını anlar ve telafi eder.Yanlız konu bu degil senin bahsettgin sey ve benimde sıkca vurguladıgım yeri geldiginde örnek verdigim seydir kıcında jean ayagında bilmemne marka ayakkabı emperyalist düzene karsıyım ben söyleyim böyleyim demek.
-----------------------------kendimizi, atalarımızı, ınançlarımızı unutmadan yaşamanın neresi sabit fikirlilik kardeş ben özentilere karşıyım önce hata yapıp sonra telefi etmek olmaz bu işler de. ya birine maşa olursun yada mefta olursun. Akdeniz üniversitesindeki herif gün gelcek belki kendinden nefret edicek ama ne fayda. senın dediğin halkta oluşan sosyan bozuklutur bu gün milliyetçi yatın terörist olunmaz.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Bende izmirliyim hacı benimi gördünde bunları yazdın acaba? :D
Gangsta rap dinlerim eet gangsta rapçiyimde denilebilir ama gangstalık namına bi soygundu cinayetti bulaşmadım,bi tek kavgalar var :P
Evet sırf faşistlik(milliyetçilik&halkçılık&türkçülük) olsun diye nazi özentisiyim.(Neonazi veya dazlak deil Hitlerin dönemindekiler)Zamanında yanlışlıkla 17 Türkü yaktıkları için Atatürke özür mektubu gönderip ölenlere anıtmezar yaptıran Hitlerin naziliğinin özentisi bi Türk milliyetçisiyim!
Özetliyecek olursak köküne kadar Psikopat bir faşistim!(normal insanlara deil Türkiye cumhuriyetine aykırı olan insanlara karşı!)
PC başında geçirdiğim kadar dışarıdada vakit geçiriyorum farklı aktivitelerde yapıyorum sen rahat ol ;)
Senin isimlendiremediin bu olaylara siyaset deniyor kısaca tamamen ibneliktir özetlenirse.Akıl gücüne sahip çıkılmadığı gibi ülkemde sahip çıkılma niyetide yok onun için sadece fiziki gücümüzü kullanma taraftarıyız! ;)
Başörtüsü Atatürke karşı gelmek değildir,ananemde başörtülü ancak Türban değil!Türk adeti başörtüsüdür,Türban mollalardan gelir.
Her kürt terörist değildir ama Türkiyedeki kürtlerin 1000 tanesinden 1-2 tane insan anca çıkar.(realkurd,int. cafedeki çağdaş abimiz,sınıftan bi arkadaşım bu iyi insanlardandır ama geneli işe yaramazdır.)Türklerde yokmu,Türklerdede var bazı kanıbozuklarda neyse...
-----------------------------evet tamda senin fikirlerinde başyan bu akımdan bahsediyordum
senin o nazi dediğin insansılar hala dağda pkk kamplarında doktoru hemşiresiyle taa yurt dışından gelip davalarına yardım yapıyolar.
bundan adım gibi eminim ki doğuya bi kere bile gitmemişsindir.
bu senin Atatürke gönderilen mektup konusuda tamamen yalan ve udurmadır tüm dünyanın her zaman gözleri bizim topraklarımızda olmuştur. heleki o nazi denilen yaratıklar. bir köpeğe duyduğum saygı naziye duyduğum saygının miliyon katıdır.
Kürtlerin 100 ünün arasında 1-2 kişi normal çıkar diyosun. ya peki bizim Türk toplumundan senin gibi kaç tane çıkar beni korkutan bu!!!
yazdıklarımı iyi oku ve anlama çalış olan rap yada arabesk dinlemek değil olay en ufak bir konuda bile batı özentisi tavrını tanımak. isten müzik olsun ister yemek olsun ister yaşam tarzı olsun her konudan batı batı batı..... :@ batı bir gun bu kişilere çok kötü batıcak en sonunda.
-
zigbog bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
-----------------------------kendimizi, atalarımızı, ınançlarımızı unutmadan yaşamanın neresi sabit fikirlilik kardeş ben özentilere karşıyım önce hata yapıp sonra telefi etmek olmaz bu işler de. ya birine maşa olursun yada mefta olursun. Akdeniz üniversitesindeki herif gün gelcek belki kendinden nefret edicek ama ne fayda. senın dediğin halkta oluşan sosyan bozuklutur bu gün milliyetçi yatın terörist olunmaz.
-----------------------------zaten yazmısım cumlenin sonuna konu bu degil diye ben onu konuya itahfen yazmadım