folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Gençliği Karanlığa Koşuyor.



Türk Gençliği Karanlığa Koşuyor.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    Türklerde ne baş örtüsü ne türban ne burka nede çarsaf vardır Türk töresi namusu bez parcasıyla bagdaştırmıyacak kadar akılcı ileri görüşlü ve moderndir.Baş örtüsü yahut türban bunlar islam ile birlikte gelen araplasmadır.Bunun nedeni pislik arabın önune gelen her dişiden tahrik olma sapıklıgıdır


    -----------------------------

    Hayır yanlış anladın :) daha doğrusu  ben eksik söyledim,Türk geleneğinde başörtüsünün olma sebebi şudur; kadın tarlada çalışır,evde çalışır vs. vs. günlük yaşamda saçı kirlenmesin tozlanmasın diye başörtüsü takar.Türk geleneğindeki başörtüsü dinle alakalı değildir yani. 

    Bu arada chaoser güzel bi açıklama getirmiş :) ayriyeten hala kabullenemediğiniz olay şudur; nazilerin özendiğim tarafı acımasızlıklarıdır!Atam zamanında büyüklüğünden-ağırbaşlılığından dolayı acımasızlık etmemiş.Hitlerin acımasızlığına,Atatürkün tüm özelliklerine sahip bir lider gerek bize,ne mhp ne akp nede başka biri lazım değil!

     

    Batı özentiliği diyosun dur bi düşün;

    Rap batı özentiliğimidir?Müzik evrenseldir sonuçta dinlediğim müziğe kimse karışamaz!!!

    Giyim kuşam Atatürkün devrimleriyle birlikte zaten batılılaştırılmıştır buna hiçbirşey diyemezsin!!!

    Konuşmam yerinde,saçma salak kelimeler kullanıpta Türkçeyi katletmiyorum!!!

    Sokayım batı özentiliğinede,faşizmede,komünizmede.Tüm tartışılan siyaset konularının içine tüküriyim ben!Dostum dostumdur,düşmanım düşmanımdır,ülkeme göz diken ben ölmeden toprağıma sahip çıkamaz!!! 

     

    NOT: zigbog ben sana ne dedim ilk mesajda,okumadan öğrenmeden cevap yazmaya çalışma!Hitler zamanından bahsediyorum,şu andaki neonaziler ibnedir, hepsi Türk düşmanıdır!


    :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------
    zigbog bunu yazdı:
    -----------------------------
    wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bende izmirliyim hacı benimi gördünde bunları yazdın acaba? :D

    Gangsta rap dinlerim eet gangsta rapçiyimde denilebilir ama gangstalık namına bi soygundu cinayetti bulaşmadım,bi tek kavgalar var :P

    Evet sırf faşistlik(milliyetçilik&halkçılık&türkçülük) olsun diye nazi özentisiyim.(Neonazi veya dazlak deil Hitlerin dönemindekiler)Zamanında yanlışlıkla 17 Türkü yaktıkları için Atatürke özür mektubu gönderip ölenlere anıtmezar yaptıran Hitlerin naziliğinin özentisi bi Türk milliyetçisiyim!

    Özetliyecek olursak köküne kadar Psikopat bir faşistim!(normal insanlara deil Türkiye cumhuriyetine aykırı olan insanlara karşı!)

    PC başında geçirdiğim kadar dışarıdada vakit geçiriyorum farklı aktivitelerde yapıyorum sen rahat ol ;)

    Senin isimlendiremediin bu olaylara siyaset deniyor kısaca tamamen ibneliktir özetlenirse.Akıl gücüne sahip çıkılmadığı gibi ülkemde sahip çıkılma niyetide yok onun için sadece fiziki gücümüzü kullanma taraftarıyız! ;)

    Başörtüsü Atatürke karşı gelmek değildir,ananemde başörtülü ancak Türban değil!Türk adeti başörtüsüdür,Türban mollalardan gelir.

    Her kürt terörist değildir ama Türkiyedeki kürtlerin 1000 tanesinden 1-2 tane insan anca çıkar.(realkurd,int. cafedeki çağdaş abimiz,sınıftan bi arkadaşım bu iyi insanlardandır ama geneli işe yaramazdır.)Türklerde yokmu,Türklerdede var bazı kanıbozuklarda neyse...


    -----------------------------

     

    evet tamda senin fikirlerinde başyan bu akımdan bahsediyordum

     

    senin o nazi dediğin insansılar hala dağda pkk kamplarında doktoru hemşiresiyle taa yurt dışından gelip davalarına yardım yapıyolar.

    bundan adım gibi eminim ki doğuya bi kere bile gitmemişsindir.

    bu senin Atatürke gönderilen mektup konusuda tamamen yalan ve udurmadır tüm dünyanın her zaman gözleri bizim topraklarımızda olmuştur. heleki o nazi denilen yaratıklar. bir köpeğe duyduğum saygı naziye duyduğum saygının miliyon katıdır.

     

    Kürtlerin 100 ünün arasında 1-2 kişi normal çıkar diyosun. ya peki bizim Türk toplumundan senin gibi kaç tane çıkar beni korkutan bu!!!

     

    yazdıklarımı iyi oku ve anlama çalış olan rap yada arabesk dinlemek değil olay en ufak bir konuda bile batı özentisi tavrını tanımak. isten müzik olsun ister yemek olsun ister yaşam tarzı olsun her konudan batı batı batı..... :@ batı bir gun bu kişilere çok kötü batıcak en sonunda.

     

     


    -----------------------------

    Komiksin dostum ya hitler istese türkiyeyi alamazmıydı sanki ama kandaşlarına buna yapmazdı Rusya'ya girmek için en iyi yol bizim üzerimizden transit geçmesiydi. Nazistim evet nasyonel sosyalizmin savunucusuyum ülkücü değilim ülkücü dediklerin artık bir avuç çapulcu eğer ideallerin varsa dinle ilgin olmayacak ama şu an anlamadığım şekilde mhpde din üstüne oyunlar oynanıyor eskidentek önemli olan ırk artık ümmet olmuş gibi herkesin ağzında sakız gibi türk-islam sentezi bilmem ne ayrıca üniversitede millet silahla girince olaylar ard arda kopar ama yasak olduğu söylendiği halde yok taksimde 1 mayıs kutlayacağız deyip her yeri savaş alanına çevrilmesi için olanak veren provakatörlük yapan yahudiler gibi mazlum ayakları yapan koministler her zaman ezilen olmuştur hiç bir suçları yoktur orada yasak olamaz bilmem ne tabi medyada onların elinde olunca ülkücüler tüh kaka koministler halk kahramanı türkiyenin geleceği bir yerde de haklılar gerçekten kominist adam kitap okuyor bir ülkücü anca televizyon seyrediyor çok saptırdım konuyu pardon 


    -----------------------------

    Namlular kimin üzerine doğrultuluyor? Mesajını ters anlamadıysam "zengin komünist" (medya ellerinde) iması yapmışsın.

    Gerçek komünist olup, zengin olanını da göster bana. Mazlum ayağına yatsalardı, iktidarda olurlardı (Misal RTE).

    Ezilenin yanında olanlarla, ezilen ayağına yatanları ayırt etmeyi bilin! 

     


    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek
    senin o arkadaşların hrant dink adlı "yazar olduğu öldükten sonra anlaşılan" bir adam için hepimiz ermeniyiz diye bağırıp sonra hrant a sövdümü.:

    hayır toplumdaki vatan aşığı kesimin alayının bir bölümünün 7 de 3 ü böyleydide

    bir bok bilemiyoruzki görebilelim davayı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2007
    Erkek

    karaktersiz gençlik. koyun gibi ne görürlerse peşinden gidiyolar.

    kendi kişilikleri yok, ya polat oluyolar,ya selena oluyolar, ya bilmemkim oluyolar..

    ya da hacı hoca olup fettoşun izinden gidiyolar.

    yok abi mal bu gençlik..

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek

    ya batilasmiyoruz oyle saniyoruz batin iyi yonlerini degilde bokuna ozeniyoruz televizyonlar gazeteler gostere gostere propaganda yapiyor insanlari koyunlastiriyor ulkeyi karistiran haberler yapiyor zaten gavurun elinde degilmi hepsi buna kimsede cikp dur demiyor herkez tepkisini koysa

     

    ya retuk bir kanala ceza vermisti ceza ise bilmem kac saat belgesel yayinlicaksin bu nu bile ceza olarak gosteriyorlar bize

    turkiyenin ustunde cokk oyunlar donuyor ama coguda gormuyor ornegin tikiy dedigimiz varliklar hicbirseyden haberleri yok

    ozentiler anca kulturumuzu dilimizi baltaliyorlar eger herkez bunlara yaptiklarinin bir eziklik oldugunu benimsetse yapmazlar bazen bende delirdigimi dusunuyorum etrafimdakileri gorunce amacsiz yapalan eylemleri gorunce

    ama herkez yavas yavas duzeliyor neyse bukadar yeter sonra yazarim kalin selametle


    adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2007
    Erkek

    bana ters bişe olarak gördüğüm karşıcinsle abartılı yaklaşımları etrafımdaki üniversiteli arkadaşlar yapabilmek için cinsellik artırıcı parfümle gidiyolar okula karşıcinslerinin yanına..

    ee kime güvenip de yarın yuva kuracaz biz..ben bu üniversiteden birisiyle kesinlikle evlenmem yani güvenemem kardeşim..kimse yanlış anlamasın benm ablam da üniversite mezunu ama bi arkadaş demiş iş ailede bitiyor..Allah razı olsun ailem bana öle mükemmel bi eğitim vermişki yanlışı hemen seçebiliyorum ama hiç yanlış yapmadım diyemem..şöle bişe var tabi yanlışında büyüğü küçüğü vardır bana göre...büyük knuşmak gibi olmasın ben gidip de hırsızlık,kızlara laf atma özellikle zina..vs. gibi yanlışlara el atmam ve bunlarda sabitim..mesela adam diyoki bi kızla evde yalnızsın yapmazmısn? hay Allah seni bildiği gibi yapsn..en son aklıma gelcek şeydir..lan kfayımı yedin diyerek adam fantezilerini anlatmaya başlıyo amk:S En gıcık olsuğum şeydir.

    biraz uzun oldu ama artık dini yaşamayı geçtim insanlar dürüst bile deil!! sen dürüst deilsin desen çıldırır amk..ama napıcaksın..

    offf ooofff..hayırlsı olsn..


    Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mart/2008
    Erkek
    Türk gençliği ilerliyor..Siz hiç genç bakış'ı izlemediniz mi?

    Kod yazmakla adam olunmaz:D
Toplam Hit: 4599 Toplam Mesaj: 28