folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk-İslam Gücü Mü.. ?

Türk-İslam Gücü Mü.. ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

Batının kuklası olacağımıza, ortadoğunun lideri oluruz politikası izliyoruz. Şimdilerde değilde çok önceden yapılması gereken bişeydi.

Kısa ve öz... Türkiye dünya lideri olacaksa (tarihte defalarca olduğu gibi) önce kendi etki alanının lideri olmalı. Mesela İslam dünyası, Türk dünyası, Avrasya birliği gibi... daha sonra da dünya lideri olmalıdır. Hunlar, Selçuklular ve Osmanlılar bu şekilde dünya lideri olmuşlardır. önce kendi birliğimizi kendimiz kurmalıyız. Hangi birlik olursa olsun ama bizim kurmamız gerekir.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:

Matchup bunu yazdı:

alarm forumda gerici var.

Gerici diyen ağzını yerim senin :). Hemende fırlamış alarm diye olum nedir bu korkunuz müslümanlardan rahat olun biraz, osmanlıdaki mekanizmaların günümüzü yenilenerek uyarlanmasına ihtiyacımız var. Ülkemizde herkes sistemin parçası haline gelmiş , dış odaklı siyasetin  sonuçta kalkınmamıza engel olduğu açık. Bu yüzden iç üretimi desteklememiz gerektiğinden bahsettim ,tabiki rahatıra düşkün insanlarla bunu uygulayamazsınız,medrese eğitimi ve benzerinin kontrol edici gücünden faydalanmamız lazım. Belki benim söylediğim metod günümüz için biraz abartı ama uygulanmasında sakınca yok.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Ortadoğunun lideri olmak veya Türk-İslam gücüyle alakası yoktur. ABD bizi  ortadogunun müdürü yapacak kendide patronumuz olacaktır(patronluk kısmı zaten 50 yıldır var olan bişiy) Büyük Ortadoğu” ya da Genişletilmiş Emperyalist Paylaşım konusunun iyice irdelenmesi gerek bence. Kendimizi dev aynasında görmeyelim. Bütün şirketlerimiz kurumlarımız yabancılara satıldı.PKK sorunu en çok bu hükümet doneminde arttı. Ortadogunun lideri olmayı geçin kendimizi yönetemiyoruz..

Long Live Turkey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

Bu çağın dini imanı para hala ne islam hayalleri kuruyosunuz. Yapılanlar çok açık işte büyük şirketlerin tüm dünya çapında etkinliğini artırması için hükümetler kukla gibi oynatılıyor, amerikada birlik, avrupada birlik, asyada birlik, ortadoğuda birlik, adamlar ortadoğuda en etkin güç olarak türkiyeye veriyorlar bu görevi bu kadar basit. Amaç şirketlerin egemenliğinde tek dünya devleti, bu kıta birlikleri hep ön adımları bunların. Ama millet hala islamın hristiyanlığın yahudiliğin derdinde, sanıyo dünyanın tek derdi din, bütün savaşlar bütün siyaset hep bunun yüzünden, batının tek derdi hristiyanlığı yaymak doğunun da dinini korumak. Oğlum geçti o devir bitti kimsenin skinde değil din iman, para konuşuyor para uyanın artık.

Fazla malkoçoğlu izlemekten bunlar hep.

Ek olarak çok güvendiğiniz diğer türk devletleri bizi sandığınız kadar benimsemiyor.Ne siz türksünüz ne de konuştuğunuz dil Türkçe'dir diyor burada çoğu.Türkiye batıya dönmeli avrupa birliği sayesinde çok büyük demokrasi adımları atıldı bu ülkede ve gereçkleştirildi.Hala gündemde olan sorunlar var.AB ayrı bir konu ben olsam ben de istemezdim Türkiye'yi AB de.Ülkelerin nüfuslarına göre temsilcileri oluyor AB de yani ilerde AB'nin politikasına yön veren ülke Türkiye olacaktır girdiğinde.Yanlış bilmiyorsam bizi şartlı olarak almak istediler oy kullanma konularında onuda biz kabul etmedik.

Türk islam birliğine gelince

Bu birlik iyi olur biz onların ülkesine gider yatırım yaparız mal ve hizmet satarız.Onlar bizim ülkemize gelir biz onlara mal ve hizmet satarız.Herkes memnun olur.Fazlasına gerek yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

zaman göstericek olacaklari..

belki de türkiye böyle yaparak " bakın sadece size muhtac olacagimi düsünmeyin, almazsaniz almayin, bizde ortadoguda kendi birligimizi kurariz " gibisinden bir hava yaratmak istiyor da olabilir :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bizm tarihte oldugu gibi sadece azerbaycan dostumuz bide pakistan var bize hep kotu zamanlarımızda destek veren.

avrupayms araplarmıs hepsi hikaye ama ab e giremedgmz için misillleme yapp ole bi birlik gerekiyor.Yanlız arapları tam olarak dostumuz görmemelyz hiçbir zaman hemen arkadan vurabilirler çünkü.

Benim kafama takılansa bu amerknn bop oldugu gibi mi Türkiye başkan gene onun bi oyunu mu onu cok merak ediyorm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Zaten hep araplar sattı :)) Başka kimsenin Türklere zararı olmadı keşke her millet araplar gibi olsa Türkiye şimdi farklı olurdu.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yıllar önce şunu demiştim ;

amerika uyanıktır.Kendisi zaten hristiyanların lideri, eh müttefiği israilde yahudilerin.Şimdi amerika bir kukla ile müslümanlarıda yönetmek istiyor.Onlar kim ? TÜRKİYE !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://3.bp.blogspot.com/_YGLQQZTHoU0/SWdhc33OCnI/AAAAAAAAG0Q/EJXDJNSS_Oc/s400/turkey2050.JPG

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

http://3.bp.blogspot.com/_YGLQQZTHoU0/SWdhc33OCnI/AAAAAAAAG0Q/EJXDJNSS_Oc/s400/turkey2050.JPG

Şu haritayı ortaya atıp atıp durmayın.Filistin bölümüne bakın.

Toplam Hit: 8044 Toplam Mesaj: 58