Türkiye Bu Hale Geldi(Foto)
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
o temizlik işçilerinin muz alacak parası olmadığı için yemiyor onları tamamiyle merak ve özenti. Biraz da eğitim ve bilinç eksikliği tabi yoksa siz çöpte bulduğunuz birşeyi yermisiniz ? Aldıkları maaş da pekala muz satınalmak için yeter. Belki de biraz kendilerine acındırmak istedikleri için bu yola başvurmuşlardır
-----------------------------asgari ücret,ev kira, okuyan 2 çocuk geçim sıkıntısı ve sen al bakalım muzu alabiliyomusun bu durumdaki insan anca karnını doyurmayı düşünür muzu filan değil.
-
Blue_moon bunu yazdı:
o temizlik işçilerinin muz alacak parası olmadığı için yemiyor onları tamamiyle merak ve özenti. Biraz da eğitim ve bilinç eksikliği tabi yoksa siz çöpte bulduğunuz birşeyi yermisiniz ? Aldıkları maaş da pekala muz satınalmak için yeter. Belki de biraz kendilerine acındırmak istedikleri için bu yola başvurmuşlardır
-----------------------------sen hangi ülkede yaşıyosun? asgari ücret alıyolar ve ne gibi bi durum içinde olmadıklarını bilmeden bişeyi alabilicek güçte olduklarına kanaat getirip yargılıyosun..
-
asgari ücret 500 lira;
ev kirası 550 lira :) bi takım elbise alıyosun oda 500 lira :) telefon alıyon 600 lira :) bi heybeliye gidim diyon 100 lira :)
edit makamı:
biz heybeli'de heeeeer gece mehtaba çıkardık,
sandallarımız neeeeeşe dolar zevke dalardık.
saz seslerinin saaaaaaaahile aksettiği demler,
etrafı bütün şaaaaaaarkı gazellerle yakardık.
-
napalım hamdolsun. çok şükür. kaderci toplum yapa yapa işte böyle...
o bulue moon arkadaşa çevresinde temizlik işçisi çöpçü çalışanı varmıymış bi sormak lazım.
yemekleri bile kendi cebinden ödeniyor çöpçülerimizin...ah bi sendika olsa gör o zaman...
-
hamdolsun teğet geçiyo amk
-
sanki krizden önce yoktu bunu yapanlar... medyada bize yeni bişeymiş gibi kakalıyor yavşak medya.
-
yaf hocam belki acınacak durum belki deil ama direk bunla hemen akp'yi ısırmak yanlış
bilen bilir akp yandaşı yada sempatizyanı deilim ama artık bizde otomatık bi sistem haline gelmiş
böle bişi dediğimizde hemen akp böle şöle felan yanlış ayrıca hangi zamanda temizlik görevlisinin
evine muz götürdüğü :W
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------asgari ücret,ev kira, okuyan 2 çocuk geçim sıkıntısı ve sen al bakalım muzu alabiliyomusun bu durumdaki insan anca karnını doyurmayı düşünür muzu filan değil.
Sizi Kim Kandırıyor ya :D Asgari ücret ne bizim buradaki işçiler 1 milyardan fazla para alıyorlar. -
Desiqner bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
Sizi Kim Kandırıyor ya :D Asgari ücret ne bizim buradaki işçiler 1 milyardan fazla para alıyorlar.
-----------------------------10 yıl çalışan adam tabi öyle alcak aq sen girer girmez 1 milyar alan gördünmü ?
-
Davos bunu yazdı:
Dünyanın hiç bir ülkesinde şu görüntü yok...:(
Varsada nadir...
-----------------------------var hoca ben fransada yasiyom, emekli maasiyla geçinemeyenleri çöplerden yiyecek toplayanlar var, 70 yaslarinda sebze pazarindan sonra güçlükle yiyecek toplarken, ehtiyarlari gösterdiler tv de bende sasirdim kaldim koca fransada adam yillarini vermis çalismis emekli maasini almis karnini doyuramiyor, simdide emekli olanlara çalisma izinleri olsun diye yasa çikarcaklar....
edit: hem burda bu tür olaylar çok sik görüldügünden, marketler, magazalar çöplere attiklarin üzerine yenilemez haline gelsin diye bulasik ilaci bosaltirlar, çöp konteynerlerin üzerlerinde de uyari yazisi olur. çok üzücü bir durum olsa da tüm kötü isler sadece Türkiye de kerçeklestigini sanmayin