folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Bu Hale Geldi(Foto)

Türkiye Bu Hale Geldi(Foto)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    -----------------------------
    o temizlik işçilerinin muz alacak parası olmadığı için yemiyor onları tamamiyle merak ve özenti. Biraz da eğitim ve bilinç eksikliği tabi yoksa siz çöpte bulduğunuz birşeyi yermisiniz ? Aldıkları maaş da pekala muz satınalmak için yeter. Belki de biraz kendilerine acındırmak istedikleri için bu yola başvurmuşlardır

asgari ücret,ev kira, okuyan 2 çocuk geçim sıkıntısı ve sen al bakalım muzu alabiliyomusun bu durumdaki insan anca karnını doyurmayı düşünür muzu filan değil.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    o temizlik işçilerinin muz alacak parası olmadığı için yemiyor onları tamamiyle merak ve özenti. Biraz da eğitim ve bilinç eksikliği tabi yoksa siz çöpte bulduğunuz birşeyi yermisiniz ? Aldıkları maaş da pekala muz satınalmak için yeter. Belki de biraz kendilerine acındırmak istedikleri için bu yola başvurmuşlardır

sen hangi ülkede yaşıyosun? asgari ücret alıyolar ve ne gibi bi durum içinde olmadıklarını bilmeden bişeyi alabilicek güçte olduklarına kanaat getirip yargılıyosun..

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

asgari ücret 500 lira;

ev kirası 550 lira :) bi takım elbise alıyosun oda 500 lira :) telefon alıyon 600 lira :) bi heybeliye gidim diyon 100 lira :)

edit makamı:

biz heybeli'de heeeeer gece mehtaba çıkardık,
    sandallarımız neeeeeşe dolar zevke dalardık.
    saz seslerinin saaaaaaaahile aksettiği demler,
    etrafı bütün şaaaaaaarkı gazellerle yakardık.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

napalım hamdolsun. çok şükür. kaderci toplum yapa yapa işte böyle...

o bulue moon arkadaşa çevresinde temizlik işçisi çöpçü çalışanı varmıymış bi sormak lazım.

yemekleri bile kendi cebinden ödeniyor çöpçülerimizin...ah bi sendika olsa gör o zaman...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    hamdolsun teğet geçiyo amk

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    sanki krizden önce yoktu bunu yapanlar... medyada bize yeni bişeymiş gibi kakalıyor yavşak medya.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yaf hocam belki acınacak durum belki deil ama direk bunla hemen akp'yi ısırmak yanlış

bilen bilir akp yandaşı yada sempatizyanı deilim ama artık bizde otomatık bi sistem haline gelmiş

böle bişi dediğimizde hemen akp böle şöle felan yanlış ayrıca hangi zamanda temizlik görevlisinin

evine muz götürdüğü :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:

Blue_moon bunu yazdı:

asgari ücret,ev kira, okuyan 2 çocuk geçim sıkıntısı ve sen al bakalım muzu alabiliyomusun bu durumdaki insan anca karnını doyurmayı düşünür muzu filan değil.

Sizi Kim Kandırıyor ya :D Asgari  ücret ne bizim buradaki işçiler 1 milyardan fazla para alıyorlar.

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:
    Demodor bunu yazdı:

Blue_moon bunu yazdı:

Sizi Kim Kandırıyor ya :D Asgari  ücret ne bizim buradaki işçiler 1 milyardan fazla para alıyorlar.

10 yıl çalışan adam tabi öyle alcak aq sen girer girmez 1 milyar alan gördünmü ?

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

Davos bunu yazdı:
    Dünyanın hiç bir ülkesinde şu görüntü yok...:(
    Varsada nadir...

var hoca ben fransada yasiyom, emekli maasiyla geçinemeyenleri çöplerden yiyecek toplayanlar var, 70 yaslarinda sebze pazarindan sonra güçlükle yiyecek toplarken, ehtiyarlari gösterdiler tv de bende sasirdim kaldim koca fransada adam yillarini vermis çalismis emekli maasini almis karnini doyuramiyor, simdide emekli olanlara çalisma izinleri olsun diye yasa çikarcaklar....

edit: hem burda bu tür olaylar çok sik görüldügünden, marketler, magazalar çöplere attiklarin üzerine yenilemez haline gelsin diye bulasik ilaci bosaltirlar, çöp konteynerlerin üzerlerinde de uyari yazisi olur. çok üzücü bir durum olsa da tüm kötü isler sadece Türkiye de kerçeklestigini sanmayin

Toplam Hit: 11783 Toplam Mesaj: 66