Türkiye Çeyrek Finalde !
-
Guzel bir geceydi..Emegi gecenlere tesekkurler..
Böylesine önemli bir turnuvada Volkan gibi basit hareketler yapan oyunculari kadrodan cikartmak lazim aslinda..Insan biraz sorumluluk sahibi olur...
-
tabikide kırmızı beyaz heyecandan ne yazacağımı şaşırdım yahu:)

Aslanlara teşekkürler.
-
ÇEKtik kulaklarını çakalların:)
-
bu maç icin yapabilecegim en iyi yorum ; "Türkün ateşle imtihanı" :)
al işte nasıl koduk çeklere

Çek'ler :D Çektirin gidin ulen
ehuehuehu -
1. Volkan ne yaptı da yaranamadı? Tamam sinirlerine hakim olacaksın da böyle artislere ne demeli, hem adamın üstüne gidiyorsun hem de yatıyorsun, uleyn 2 küsür metre boyun var, 100 küsür kilon var, sen volkan'ın o hareketiyle yere yıkılıyorsan helal olsun. Ha gollerde Volkan'a bir şey diyorsanız onu da yanıtlayalım zemin ıslak top tutulmuyor, defansın hatalarına ragmen cok yakın mesafeden vuruşları volkan neredeyse çıkarıyordu belki ıslak olmasaydı onları bile çıkarmıştı, yani biraz da şans olacak.
2. Hamit (son gol de ortayı açsa da) ve Tuncay bana göre Milli Takımın yüz karaları oldular. Ama Çeyrek Final şerefine haklarında olumsuz başka bir şey demiyorum.
3. Arda ve oyuna sonradan giren Sabri bana göre maçın yıldızlarıdır. Nihat'ı da sonlardaki etkili oyunuyla buraya yazabiliriz belki.
4. Fatih Terim'e hala niye haddinden fazla sallıyoruz? Bırak Avrupa'da derece yapmayı gruplardan çıkıyor muydu takım bugünlere kadar.
Ben de kızıyorum bazı oyuncu seçimlerine falan filan da adam yaptığı yanlışları (kendi düşüncesine göre yanlış olmayabilir)düzeltmesini biliyor en azından pahalıya patlasa da çevirmek için bir şeyler yapıyor.
Bunun için bir iki hatırlatma yapayım. --- Grup maçlarında çok iyi başlangıçtan sonra gelen kötü sonuçlar. Tam elendik denirken (Yunanistan maçı kaybedilişi) son maçta(önemsiz Bosna maçını saymazsam)Norveç'i Norveç'te yenmek.
--- İsviçre maçı kötü bir ilk yarı ve müdahalelerle beraber mücadaleci, oyuna ortak bir 2. yarı
--- Tam elendik denilen bir durumda maç 2-0 iken yaptığı müdaheleler oyuncu değişiklikleri. Daha ayrıntılı yazarsak spikerin de söylediği gibi sabri ve hamite yer tutuş ve taktik açıdan bizzat talimat vermesi, hakan baltaya ileri çıkmasını söylemesi, mehmet topal'a verdiği talimatlar +benim kendi gördüğüm aurelionun ben ileri gidiyom tarzında bir işaret yapması ( counter'daki go go go tarzı gibi ), risk alarak kazımı alması vs...
Sizce bunların hepsi tesadüf mü,yoksa adam gerçekten bir şeyler biliyor mu? Tabi takım da oynadı, maçı çevirmek için gerekli olan ruhu sahaya yansıttılar özellikle son 15 dakika.
Neyse sonuç olarak Türkiye'miz Çeyrek Finalde. Emeği geçen herkesi kutluyoruz, daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum...Geri kalan hepsi faso fiso.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi dedim kalp krizi geçiriyorum.Fakat şuınu söylemem lazım hamit, sabri sıçtı!!!Tuncay kaç maçtır sıçmaya devam ediyor Değiştir artık fatih hoca şu adamları!..
Volkan her zamanki gibi sağlam gsli olarak helal volki diyorum.
edit:
hakem sana kafam girsin!
Bu kadar şerefsizlik yapılmaz arkadas...Hakkımızı yedi hakeme inat !! 3-2 helal volkan, servet, arda, nihat, emre....
emre güngörde yeni fakat çok iyi.Bu adam 2 sene sonra vazggeçilmez bir adam olur.Favorim oalcaktır.İsmimde emre nihat, servet, emre belezoğlu,emre aşıktan sorna bir favori emre daha..
-----------------------------,Sabri mi sıçtı? hadi be de get ordan oyunu canlandıran oydu bea :)
-
Kurban olayım temsil ettikleri O Şanlı Bayrağa, O Şanlı Devlete (:
Dilerim bu kenetlenmemiz sadece Milli Maçlarda olmaz, herzaman yaşanır..
-
Fatih teriminde çok katkısı var.. adamın maç anındaki hareketleri bile yeter:D kısacası şudur takım oyuncuları süper secilmiş ve takımın asıl yıldızı atom karınca arda turan:D unutulmaz bir maçtı bundan önce en son bu heycanı ilhan mansızın senegale attıgı altın gol günü yaşamıştım.. (2002 FIFA dünya kupası) neyse geç olmuş haydi eyi geceler hepinize:)
-
3. golden sonra spikerin 16. saniyedeki sesi acayip:)
bu arada volkanın yaptıgı nasıl bir mallıktır anlamış dğilim.
-
kim ne derse desin maçın adamı servet çetindir.
maçtan sonra bir anektod.
spiker : servet bitiş düdüğüyle beraber yere ağlamaklı yattığını gördük.
servet : ağlamak değilde sevinmek diyelim.
spiker : kendini iyi hissediyormusun.
servet : baldırlarım,adalelerim,dişim ( bakın kanıyor zaten ) , elim bileğim,dizim,sırtım,kafam. heryerim dökülüyor ama bu ülkeme feda olsun. kazandık ya yeter bana.