Türkiye Çeyrek Finalde !
-
turnuva başından beri fatih terim'e söve söve hal oldum. o beni göt etmekten bıkmadi:) bu adam en iyi yaptiği işi yapiyor deli gaz veriyor. napiyor soyunma odasinda çok merak ediyorum :) volkanin kolleri indirmesine içten içten sevindim:) bende futbolcu olsam aynisini yapardim o duygularla. mantıksız ama.. tuncay da kaleye geçince harika oldu a.q:)
-
şimdi bütün dünya basını bizi konuşuyo ne maçtı herkezin harcı değil 2-0 dan 3-2 maç almak .
ooOOOOOOoooooOOOOOO TüRKiYE ooOOOOOOoooooOOOOOO
buyrun beyler mp3 : http://www.sendspace.com/file/q0xp8y
-
"Bunun için doğdunuz, yolunuz açık olsun çocuklar"
On numara maçtı son zamanlardaki adrenalin düzeyimin tavan yaptığı nokta. vay anasını be.
-
Aslanları Tebrik Ediyoruz. Ama Fatih Terimi istemiyoruz bu takımda hiç demesin bu takım ruhudur diye. Sadece Bir Kaç İnatçı adamın zaferidir ;) Harbi Biz Çok Çılgınız...
-
AbsurdStyle bunu yazdı:
-----------------------------
Aslanları Tebrik Ediyoruz. Ama Fatih Terimi istemiyoruz bu takımda hiç demesin bu takım ruhudur diye. Sadece Bir Kaç İnatçı adamın zaferidir ;) Harbi Biz Çok Çılgınız...
-----------------------------aynen katılıyorum bireysel yetenekler olmasaydı terim çıkıp kend oynardı heralde :) ama olsun kazanan biziz ilerde demicekler bireysel kazanıldı die Türkiye kazandı diecekler.. hepsine hll olsun ... biri hariç :)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Aynı başlığı açtım silinmiş! çok garip
oysaki bağıra bağıra sesim kısıldı :)
Avrupalı hakemlere kapak olsun.
-----------------------------http://www.tahribat.com/deletefolderlog.asp
Senin konunun silinip bu konunun silinmemesi adına gerçekten üzüldüm ama boşver.
Helal olsun Türkiye ! Ben hayatımda böyle maç izlemedim.
-
Muhaha Tuncay'a ne yakıştı o eldivenler o forma :D Valla tırsmıştım geçince kaleye bi atak gelse penaltılara gitse kaleci tuncay diye ama sonunda düdük çaldı bi rahatladım :D:D
-
Bumu lan Dünya nın en iyi kalecisi!
-
Volkanın yaptığı ayıptı ama.
-
işte abicim Türkün iman güçü (:
hiç bi maçını rahat izleyemiosun ki
hep stres hep stres (:
ama değdi bea helal olsun