Türkiye Cumhuriyeti Tapusu
-
Daha önce verildimi bilmiyorum ama benim elime bugün geçti sizinlede paylaşmak istedim
http://img508.imageshack.us/my.php?image=image001eq7.jpg
-
siz de bunun gerçek olduğuna inandınız mı? tarih 1071 yazıyo burdan da mı anlamıyosunuz??
-
arkadaşlar orda anlamanız gereken tapu kadastro müdürlüğünde verilen bir sahiplik belgesi, bi kağıt parçası değil, onun için doğru veya sahte oraya takılmışsınız:S
orda anlatılan, bu vatan bölünemez,parçalanamaz,satılamaz.
sahibi 70.000.000 vatandaş,
sınırımız misak ı milli ile çizilen sınır, 1071 de malazgirt meydan savaşı olması lzm yanlışım varmı?
-
gerçek olmadığı zaten belli de koskoca vatan bi kişinin üstüne yapılmaz.. bunu Atatürke karşı olduğum için falan sölemiyorum.. tamam bu ülkeyi o kurdu..ama böyle bişiyi sağkende yapıp gösterseler hoş karşılamazdı diye düşünüyorum...
-
ya bak orda sahibi 70 000 000 yazıo hala neden milletin oturduğu evleri ykıolar
tmm gercek deil ama...
-
1. SATIŞ BEDELİ: vatan toprağıdır satılamaz.....
2. SINIR: misakı milli
3. VERİLİŞ SEBEBİ: kurtuluş savaşı
4. ŞERHLER: Bir Bütündür, Bölünemz , Parçalamaz , satılamaz ,
5. Resim olarak Türk milletinin resmi konulamıyacağına göre en uygunu Atamızın resmi konulmuştur oraya gelipte RTE nin resmi konulacak değildi her halde.
ANLAYANA
-
ya burda ne anlatılmaya çalışılıo siz ne anlıosunuz bravo :S
-
muhaha cok komik adamsınız yaf: D
-
harbi yav baya komikmis ilahi siz:)) yazılar falan sonradan eklendiği hemen belli oluyor hele ki Atatürkün imzasına dikkatlice bakın copy-past olduğu hemen anlasılıyor güldüm aksam aksam yine hey allahım ya:D ayrıca yapılıs sebebi farklı belki ama atatürk yerine türk bayrağı daha güzel olurdu bence cünkü bu vatanı sadece atatürk kazanmadı ..
-
Heralde Türkiye Cumhuriyetindeki 70 milyon insandan cıkabilecek, en salak yorumlar bunlar olsa gerek...
Orada anlatılmak istenen ne, siz ne düşünüosunuz....
Tercüman gazetesi vermişti zamanında sanırım...
Ağlasam tesiri yok, sussam gönül razı değil demiş fuzulu, ne güzel demiş...
-
Rak_BenAdam bunu yazdı:
-----------------------------
siz de bunun gerçek olduğuna inandınız mı? tarih 1071 yazıyo burdan da mı anlamıyosunuz??
-----------------------------beynine tecavüz edip onu çoğaltmak istiyorum