Türkiye İsrail İle İlişkilerini Kopardı...
-
lazziya bunu yazdı:
-----------------------------student arkadaşıız filistin olaylarını gayet ii araştırmış ama hala kavrayamadı birşeyler var diyelimki topraklarını satmadılar diyelimki osmanlı zamanında satıldı yada yahudiler biz size iş aş getirecez diye fabrikaları getirip kurum ilk önce iş aş verme yoluna giderek topraklara yerleştiler ve sonra devlet kurduk die ortaya çıktılar.
Arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın ama biz 7 cihanla kurtuluş savaşı yaparken kadınlaımız bile cepheye erzak aş taşıyodu. Bütün halk cephede vatan için şehit düşüyodu. Silahında kurşunu biten süngüyle merminin üstüne yürüyodu. Bizim filistinli kardeşlerimiz merminin üstüne taşla gidim güya kendilerini dünyaya şirin gösterme yoluna gittiler. Dünyanın hiç umrunda olduğunu sanmıyorumbiz burdan onlar için asker gönderip kendi askerlerimizi onlar için şehit edelim derken kendileri için ne yapıyo birbir bakmak lazı. Çeçenler özgürlükleri için Rusyaya kafa tuttu bir avuç Çeçen Rusya gibi süper bir gücü dize getirdi. daha sonra bence yönetimhatası nedeniyle sonuca varmadan savaşı bıraktılar Rusya toparlanana kadar özel hak tanımak zorunda kaldı.Filistinli kardeşlerimiz biraz millet olup birlik olup kurtuluş hareketine başlasınlar daha sonra yardım beklesinler bir avuç Çeçenin veya Türk haklının vatan sevgisinin yarısı kadar vatanını sevsinler ondan sonra yardım beklesinler ......
-----------------------------
Kesinlikle katılıyorum önce birlik olmayı öğrensinler ha ondan sonra baş edemezlerse yardım istesinler... sürekli masum çocuk rolu var sanki... -
bu arapların tek kazandıkları savaş Hz Muhammed zamanındaydı heralde
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
tayyip israili kaybetmeyi göze alsın- sonra gelsin bana koysun :) lan hikaye bunlar,Türkiye sike sike hem İsrail'e hem ABD'ye muhtaç,varmı aksini iddaa eden??
ben aksini iddia ediyorum..fertlerin düşünceleri mürur-u zamanla toplumun düşüncesi olur.yani şu zamanda toplumun yaşayış tarzı,fikirleri haline gelmiş düşünceler, fertlerin bireylerin düşünceleriydi.o sebepten düşünmeden konuşmamak gerek.
dünya üzerinde ne ABD,ne İsrail kalmasa yaşayamayacakmıyız?Diğer milletlerle geçinmemizi mi sağlıyorlar?Yoksa içimizdeki yaşayışı mı tanzim ediyolar?Onlar olmasa açlıktan ölecek miyiz?Ya da bizi birilerinden mi koruyolar?
Onların olmadığı (hatta karşımızda olduğu) zamanları da biliyoruz..Birbirine kenetlenmiş iki kişiyi, cümle cihanın alt edemediğini görüyoruz.
Bu kenetlenmenin bütün bir millet bazında oldugunu düşünsene!!...Hala birilerine muhtaç oldugunu mu düşünüyosun?
Kendi içimizde ayrılığa düşmezsek, Türkiye,demirden bir yarımada, gezdigi yerde iz bırakır.
Son olarak ;
"kendin başkasına fazla değer verirsen bilki kendi değerini kaybedersin..." bu senin sevdigin bi söz dimi..
Degerlerini kaybetme!!!
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
Türkiye eğer bu zamanlar iyi değerlendirirse islam ülkeleri arasında liderliğini kabul ettirir, yeter ki ağırlığını koysun.
-----------------------------Zokayım islam ülkelerine, sanki Filistin umurlarında...
ne biçim yorum lan islam kelimesiyle sokarım kelimesini nasıl aynı cümle içinde pis pis kullanırsın yazık sana anlatmak istediğin şeyi anladık umurlarında olmayabilir ama sende cümle kurmayı öğren adamı hasta etme........ -
kralsam bunu yazdı:
lazziya bunu yazdı:
-----------------------------student arkadaşıız filistin olaylarını gayet ii araştırmış ama hala kavrayamadı birşeyler var diyelimki topraklarını satmadılar diyelimki osmanlı zamanında satıldı yada yahudiler biz size iş aş getirecez diye fabrikaları getirip kurum ilk önce iş aş verme yoluna giderek topraklara yerleştiler ve sonra devlet kurduk die ortaya çıktılar.
Arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın ama biz 7 cihanla kurtuluş savaşı yaparken kadınlaımız bile cepheye erzak aş taşıyodu. Bütün halk cephede vatan için şehit düşüyodu. Silahında kurşunu biten süngüyle merminin üstüne yürüyodu. Bizim filistinli kardeşlerimiz merminin üstüne taşla gidim güya kendilerini dünyaya şirin gösterme yoluna gittiler. Dünyanın hiç umrunda olduğunu sanmıyorumbiz burdan onlar için asker gönderip kendi askerlerimizi onlar için şehit edelim derken kendileri için ne yapıyo birbir bakmak lazı. Çeçenler özgürlükleri için Rusyaya kafa tuttu bir avuç Çeçen Rusya gibi süper bir gücü dize getirdi. daha sonra bence yönetimhatası nedeniyle sonuca varmadan savaşı bıraktılar Rusya toparlanana kadar özel hak tanımak zorunda kaldı.Filistinli kardeşlerimiz biraz millet olup birlik olup kurtuluş hareketine başlasınlar daha sonra yardım beklesinler bir avuç Çeçenin veya Türk haklının vatan sevgisinin yarısı kadar vatanını sevsinler ondan sonra yardım beklesinler ......
Kesinlikle katılıyorum önce birlik olmayı öğrensinler ha ondan sonra baş edemezlerse yardım istesinler... sürekli masum çocuk rolu var sanki...
-----------------------------sizin Filistinlilerin yıllardır kendilerini savunduklarından haberiniz yok anlaşılan.Filistin yıllardır kuşlatma altında , bulabildikleri silahlarla saldırıyorlar.İsrail bugün neden Gazzede silah yapılabilecek su borularını , oto yedek parçalarını bile vuruyor zannediyorsunuz.Filistinde yeteri kadar silah olsa zaten silahla savunurlar kendilerini.
Çeçenleri örnek veren arkadaş biraz olsun Filistin meselesini araştırsa Filistinlilerinde yıllardır düntanın en müdern silahlara sahip olan israil ordusuna karişı kendini savunduğunu görürdü.Sanki Fislistinlilerin silah ithal edecek güçleir varda onlar nostalji olsun diye sapanla , borudan yaptıkları füzeler (!) savaşıyorlar.
Birlik meselesine gelince , oarada birliği bozan işbirlikçi hain Abbasdır.Bugün Gazzedeki saldırıya rağmen MIsıra kapıyı açmamasını söyleyen haindir.Ama siyonist basın Yahudi propagandasıyla direniş mücadelesi veren Haması suçlu göstermeye çalışıyor.
İsrail Arz-Mevud denilen vaad edilmiş toprakalr için Türkiyenin Güney doğusunu almaya çalışırkende mutlaka bugün İsraili destekleyen Yhaudi uşakları o zamanda hainlik yapacaklardır.O zaman sizin bugün Filisitn için dediğinmizi başka ülkelerde Türkiye için diyeceklerdir.O hainleri bahane ederek Türkiye önce kendi içinde birleşsin diyeceklerdir.
Biraz olsun İsrailin amacının ne olduğunu araştıran kişi sırda Türkiytenin olduğunu da görecektir.
-
phoneix bunu yazdı:
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
Türkiye eğer bu zamanlar iyi değerlendirirse islam ülkeleri arasında liderliğini kabul ettirir, yeter ki ağırlığını koysun.
-----------------------------Zokayım islam ülkelerine, sanki Filistin umurlarında...
ne biçim yorum lan islam kelimesiyle sokarım kelimesini nasıl aynı cümle içinde pis pis kullanırsın yazık sana anlatmak istediğin şeyi anladık umurlarında olmayabilir ama sende cümle kurmayı öğren adamı hasta etme........
-----------------------------Bak sende kullanmışsın İslam kelimesiyle sokarım kelimesini aynı cümle içinde.
Aptal aptal polemik yaratma, varsa konuyla alakalı bi düşüncen anlat bizi de aydınlat, provake etme insanları.
-
Tiesto bunu yazdı:
5. Halife Hazre-ül Tayyip eğilin lan önünde :)
-----------------------------Dikkat etsinde o bizim önümüzde eğilmesin fena olur kalkamaz sora.
-
arkadaslar bolunuyoruz farkinda degilmisiniz....ne araplari ne ortadogusu erdogan ulkesini kurtarsin
-
omerali bunu yazdı:
arkadaslar bolunuyoruz farkinda degilmisiniz....ne araplari ne ortadogusu erdogan ulkesini kurtarsin
-----------------------------kesinlikle katılıyorum.. son yıllarda ülkemizde tavan yaptı bu bölünmeler..
laik-müslüman , alevi-sunni, kürt-türk bunların hepsi akp dönemimde gündeme gelen OYUNLAR.
tayyip önce kendi ülkesine baksın.. islam ülkelerinin lideri olacakmış.. güldürmeyin..... bizim israil ile ilişkiler abd ile olan ilişkilerden bile daha sağlamdır merak etmeyin..(övmek için söylemiyorum, gerçek bu)
ülkemizde mason köpekler cirit atıyor, her kurumu kendi istediği gibi yönlendiriyor. siz hangi ilişkilerin kopmasından bahsediyorsunuz ?
ayrıca bugunkü ergenekon olayı da israil-filistin gündemini değiştirmek için akp nin yaptığı bir hamle. fetullahçı köpekler vatanseverleri sorguluyor..!!!!! fetullahın piçleri devletin kurumlarından tasfiye edilmedikçe rahat yok bize !! ama yinede içim rahat. kasap döner sap döner gün gelir devran döner. günü geldiğinde içimizdeki hainlerden tek tek hesap sorulacak. YA YÜCE DİVANDA, YADA DAR AĞACINDA!
-
sizin Filistinlilerin yıllardır kendilerini savunduklarından haberiniz yok anlaşılan.Filistin yıllardır kuşlatma altında , bulabildikleri silahlarla saldırıyorlar.İsrail bugün neden Gazzede silah yapılabilecek su borularını , oto yedek parçalarını bile vuruyor zannediyorsunuz.Filistinde yeteri kadar silah olsa zaten silahla savunurlar kendilerini.
Çeçenleri örnek veren arkadaş biraz olsun Filistin meselesini araştırsa Filistinlilerinde yıllardır düntanın en müdern silahlara sahip olan israil ordusuna karişı kendini savunduğunu görürdü.Sanki Fislistinlilerin silah ithal edecek güçleir varda onlar nostalji olsun diye sapanla , borudan yaptıkları füzeler (!) savaşıyorlar.
Birlik meselesine gelince , oarada birliği bozan işbirlikçi hain Abbasdır.Bugün Gazzedeki saldırıya rağmen MIsıra kapıyı açmamasını söyleyen haindir.Ama siyonist basın Yahudi propagandasıyla direniş mücadelesi veren Haması suçlu göstermeye çalışıyor.
İsrail Arz-Mevud denilen vaad edilmiş toprakalr için Türkiyenin Güney doğusunu almaya çalışırkende mutlaka bugün İsraili destekleyen Yhaudi uşakları o zamanda hainlik yapacaklardır.O zaman sizin bugün Filisitn için dediğinmizi başka ülkelerde Türkiye için diyeceklerdir.O hainleri bahane ederek Türkiye önce kendi içinde birleşsin diyeceklerdir.
Biraz olsun İsrailin amacının ne olduğunu araştıran kişi sırda Türkiytenin olduğunu da görecektir.
-----------------------------Arkadaşım Çeçenler i örnek verme diyosun da Rusya nın silah gücünümü büyüklüğünü mü küçümsüyosun.Bugun İsral dediğin devletin nufusu Rusyanın yarısının yarısı bile olamaz . Filistinle Çeçen nufusunu kıyaslayamazsın bile birde ben orda Türkiye örneğini de verdim .Okadar Filistin mazısı okuyacana az biraz Türk tarihi bilsen silah olmadan nasıl savaş kazanıldığınıda bilirdin. Filistinliler Nostalji mi yapıyo bilmiyorum ama bu şekilde biryere varamayacakları kesin.. sıranın bize gelme meselesine gelince gene dediğim gibi az biraz Türk tarihi okusan onun biraz zor olduğunu görürsün çünki biz belki modern bir millet olamadık ama millet olmayı sonuna kadar başardık.