Türkiye İsrail İle İlişkilerini Kopardı...
-
Araplar bizim Erdoganı yakında mehti ilan ederler islamiyetin kurtarıcı yüce insan yahudilerde ecücle mecüc :P
-
Seçim öncesi çok güzel hareketler bunlar :)
Bundan öncede bir çok kez saldırdı israil filistin'e, nerdeydi o zaman bu yiğitlik tayyip'te ? Bizim halkımız mal, bu oyuna da iyi kanar...
-
valla bn din kardeşliği icin falan bişi yapmam :D yaparsam kendi ülkem icin yaparım :D Din kardeşliği falan fi tarihinden kalan seyler dinli dinsiz herkes birbirini öldürüyo zaten
-
...
-
Bop eşbaşkanı;
İsrail Parlamentosu Dostluk birliğine tam kadro üye;
Yahudi Lobileri AJC,ADL'den cesaret madalyası;
İsrail ile en çok anlaşma = TAYYİP ERDOĞAN
fazla birşey söylemeye gerek yok..
-
yaw birincisi din kardeşliği die sacma birşey yok bunu uyduran fetullah göten ulan madem islam adamısın islama hizmet ediyosun kainattaki tek hak din' in islam olduğunu kabul etmelisin. ne kardeşliği kardeş kardeşe bomba atarmı a.k düzmece bunlar ...
ikincisi tayyip ne yapsa hoşnut olmuyosunuz a.g madem hepiniz donkişotsunuz başbakan oylaması yapılsın isterim. tayyibin alternatifini bi yazarmısınız bana kim olabilir sizce ? -
Meftuni bunu yazdı:
-----------------------------
yaw birincisi din kardeşliği die sacma birşey yok bunu uyduran fetullah göten ulan madem islam adamısın islama hizmet ediyosun kainattaki tek hak din' in islam olduğunu kabul etmelisin. ne kardeşliği kardeş kardeşe bomba atarmı a.k düzmece bunlar ...
ikincisi tayyip ne yapsa hoşnut olmuyosunuz a.g madem hepiniz donkişotsunuz başbakan oylaması yapılsın isterim. tayyibin alternatifini bi yazarmısınız bana kim olabilir sizce ?
-----------------------------onu sevmiyorsan rakipleri açık alternatiftir. 2+2=4
-
:-) bi kac mesaj var islam ülkelerinde ve arap ülkelerinde türkiye lider olur felan yazmis arkadaslar
bu dünyada arap ülkeleri kadar adi ülke vatandaslari yok
bi 2ncisi bu islam ülkeleri icinde gecerli
mısır kapıları kapatmis :) AhmediNejad basbas bagırıyordu israili silecegim diye sımdı ortada yok
lübnan piyasada yok :-)
bunlar hep müslüman :))
ama Yahudi dedigimiz israilin 2 askeri öldürüldü diye milyon insan yok ediyorlar :)
hangi millet şerefLi :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Erdoğan israile, israilden aldığı silahlar ve insansız hava araçlarıylamı kafa tutacakmış acaba?
Her gün 150 insanın öldüğü ırakdaki katliamların hiç birine ses çıkarmayan tayyip efendi ne olduda filistin olunca böle oldu???
Madalyonun öteki yüzünü çevirmiyorsunuz bile, israil hava saldırısını başlatamadan önce 3 gün boyunca 200 tane füzeyi filistinden israile hamas sallarken, nie dur demediniz????
Nası bi psikopatik mantık bu anlamadım...
Bu nedir biliyormusunuz? Yunanistan bize 3 günde 200 tane füze atacak, sonra biz yunanistana saldırı düzenleyeceğiz, ondan sonrada suclu biz olacağız oradaki halkı öldürdük die.. Var mı bunun mantığı?
-----------------------------
Hocam mantık şu .Diyorsunki önce hamas attı israil saldırdı.Ama yüzeysel ele almamak gerekir.Sonuçta İsrailin toprak bütünlüğüne karşıyız.Kurulmaması gereken bi devlet ayrıca yok edilmesi taraftarı olduğum bi devlet.Yani çocuk kavgası gibi önce vuran suçlu durumu değil.
-
Adamlar kafirlik, münafıklık, zalimlik rolünü en güzel şekilde, hakkını vererek oynarken, bilimi, tekniği, kitle iletişim araçlarını kendi davaları uğruna en güzel şekilde kullanırken biz müslümanlar olarak daha yeni uyanmaya başladık. Şunu unutmamalıyız ki; Filistin'de, Irak'ta, Afganistan'da vb. müslümanların yaşadığı bu zülümlerin ana sebebi şu anda yeryüzünde Fatih'in, Yavuz'un, Kanuni'nin Osmanlı'sı gibi bir müslüman devletin bulunmayışıdır.
Cumhuriyet kurulduğundan beri sözde modern insanlar milletimizin ağzına sıçmış, millet her bişeye muhalefet olmuş herkes liderlik havasına girmiş. Şimdi laiklik gidiyor diye götü tutuşturma dönemi başladı. Tutuşan tutuşana bu aralar.
M.Kemal Atatürk cumhuriyeti millet devleti yönetsin diye kurdu, devlet milleti değil!
Herkes haddini bilsin ve Türk Milletine itaat etsin!. Siz bu millete mal, salak, aptal gibi ithamlarla küçümseyerek vatana en büyük ihaneti yapıyorsunuz! Elbet her ihanetin bir bedeli olacak.
---------------------------------------------------
"Ortada bir zulüm var. Zulümde biz zalimlerin yanında olamayız. Ben bunu kaç kere açıkladım. İsrail şunu söylüyor. Başbakan duygusal konuşuyor diyor. Benim duygusallığım varsa Gazze'deki kardeşlerime karşı duygusallığım vardır. Orayı kılı kırk yararak düşünerek akıl ile bilgi ile tecrübe ile konuşuyorum. Bir duygusallıkltan bahsediliyorsa onu İsrail yapıyor. O da Şubatta yapılacak seçim hesabıdır. Olmert, Livni'ye sesleniyorum. Tarih sizi şu yaptıklarınızla insanlık tarihine kara leke düşürdünüz diye yargılayacaktır. Bunu böyle bilin. Biz kovulduğunuz zaman sizi kalkıpta bu topraklarda ağırlayan misafir eden Osmanlı torunları olarak konuşuyoruz. Sıradan bir ülke olarak konuşmuyoruz. Her zaman mazlumun yanında olduk ve olacağız. Kimsenin endişesi olmasın."
T.C MİLLETİN BAŞBAKANI
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
--------------------------------------------------