Turkiye‘De 2005 Oncesi Ve 2013 Ne Mi Degismis?
-
hojucuk bunu yazdı
mutlaka degisimler olmustur da...
bu ne hal abi
hani ekonomide en buyuklerdeniz ya... en cok turist alan ulkelerdeniz ya...
kapinin onu goruldugu gibi.. ya gormedigimiz tarafi, kapali kapilar arkasinda...
turkiye'nin ruh sagligi sistemindeki , yetimhane ve psikiyatrik kurumlar duzeyindeki insan haklari ihlallerine karsi ne kadar ilerleyebildik acaba?
http://www.youtube.com/watch?v=Q9lNUsLLC8c
hic bir isin standarti olmaz mi abi ya , kalifiye eleman yetistirme , calistirma mantigi falan...
hadi adsl icin yoldan gecen adami cevirip ise aldin eli tornavida tutuyor diye hat cekmeye gonderdin , askerin silah tutmayi bilmez , elektrosokcun ayar bilmez.. ustune ustluk yillar gecer hicbir seyde degismez..
Hacı 2005 öncesi parfüm firmalarından tester talep ettiğimizde cam şişede geliyordu, şimdi ıslak mendilin 1/16 'ini gönderiyorlar :D
-
mfatihbodur bunu yazdı4eye bunu yazdı
akp öncesi ve sonrası diye 2 ye ayırabiliriz ;
akpden önce habur gibi bir rezilliğin olması imkansızdı..
akpden önce osman baydemir hükümet meşenin dalı nerene battı diyemezdi...
akpden önce terör örgütü militanları akil insan adı ile toplum içine salınamazdı..
akpden önce elinde TSK varken darbe yapmayıp emekli olduktan sonra yanındadaki 3/5 emekli ile darbe yapılacağı oyunu yazılarak hiçbir genel kurmay başkanı içeri alınamazdı / müebbet verilemezdi...
akpden önce bir başbakan vatanadaşa ananıda al git dememiştir...
akpden önce polis olabilmek için cemaatçi olman gerekmezdi...
akpden önce memur olabilmek için cemaatçi veya şu partiden olman gerekmezdi... (Tamam partililer yandaşlarını kayırırdı ama bu kadar değil...)
akp olmadan önce sağlık hizmetleri bu kadar iyi değildi... (Ama yaptıkları son değişimle ellerindeki nadir kozlardan birini daha berbat ettiler bu da boşa gitti yani..)
akpden önce terör örgütü sempatizanlığı yüzünden dosyası bulunan bir insan MİT'in basın yayın biriminin başına getirilemezdi... (Bknz: Nuh Yılmaz)
akpden önce oslo gibi bir rezillik olmazdı...
akpden önce bir başbakan teröristle müzakere eden şerefsizdir deyip, 2 gün sonra gerekeni yaptık diyemezdi :)
örnekleri çoğaltmak çok...Hocam ne mezunusun ? Aldığın eğitime yazık.. Ben böyle cehalet görmedim.
bunun eğitim ile ne alakası var amk bir açıklasana bana?
-
sLeymN bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı4eye bunu yazdı
akpden önce terör örgütü militanları akil insan adı ile toplum içine salınamazdı..
akpden önce elinde TSK varken darbe yapmayıp emekli olduktan sonra yanındadaki 3/5 emekli ile darbe yapılacağı oyunu yazılarak hiçbir genel kurmay başkanı içeri alınamazdı / müebbet verilemezdi...
akpden önce memur olabilmek için cemaatçi veya şu partiden olman gerekmezdi... (Tamam partililer yandaşlarını kayırırdı ama bu kadar değil...)
akp olmadan önce sağlık hizmetleri bu kadar iyi değildi... (Ama yaptıkları son değişimle ellerindeki nadir kozlardan birini daha berbat ettiler bu da boşa gitti yani..)
akpden önce terör örgütü sempatizanlığı yüzünden dosyası bulunan bir insan MİT'in basın yayın biriminin başına getirilemezdi... (Bknz: Nuh Yılmaz)
akpden önce bir başbakan teröristle müzakere eden şerefsizdir deyip, 2 gün sonra gerekeni yaptık diyemezdi :)
örnekleri çoğaltmak çok...Hocam ne mezunusun ? Aldığın eğitime yazık.. Ben böyle cehalet görmedim.
Eğitim almış okumuş kültürlü bi adam gibi konuşacağına bizim mahallenin ihtiyarları gibi konuşuyor. Anladın amk ?
-
değişen tek şey
bizim gibi düz vatandaşın ağzına sıçıldı
mücahitler mütahit oldu ve inanılmaz zengin oldu.
bu her dönemde de böyleydi düz vatandaş her dönemde sikilen oldu malesef lanet olsun böyle memlekete.
-
hani avrupalı devletlerle kıyaslıyoruz ya kendimizi ; onlar bilgisayarla sevişirken bizim halkımızın evine yeni girmeye başlamıştı bu yıllarda.
her ne kadar satılmışta olsa elalem megabitlerle dosya indirirken biz daha 500 kb görünce götümüz tavan yapıyordu. 2005 öncesi hangisi vardı ?
-
olum bunlar bence Türk mürk değil amk amarekan acanı bunlar.
çok klasik olucak ama resmen amerikya hizmet ediyorlar ulkeye değil
sankı amerika tarafından başa getirilip bu ulkenın amkoyacaksınız biz ne dersek o olacak butun yatırımlar dışa açılacak mulkler satılacak ulkede bir sıkım kalmayacak vatandas kole moduna sokulup calısıtırılacak 3 cocuk yapıp ıs gucu dusurulecek vs vs
sanki ulkenın zararın çalısıyor gibi adamlar. geçmişine de saygısı yok adamların ne atasına ne vatanına ne yonetim şekline
kurt asıllı olup turklugunu ınkar edenler daha el ustunde tutulur hale geldı amk bu ne la
andımız ne demek tc ne demek nişanlardan ata nasıl çıkarılır bunlar ne demek amk
adamların butun yaptıklarını goz onune alınca resmen çılgınlık amk resmen mallık amk
iki duble yolada hemen tav oluyorlar ya ona ayar oluyorum
en sonda kıdem tazminatı olayı kafayı yedirtti bana, bu ne saçma şey la
birde sgk borcu var ki hiç sormayın banada girdi o borç :F
ha birde askerlikden ceza yemişiz olsun vatan sağolsun :Fasfaaf
resmen çinden farkımız kalmadı yonetımde, halk kole modunda amk
acelem vardı dağınık yazdım kusura bakmayın
not: saçmalamışda olabilirim ama bizim hakkımız yokmu hep turkiyede tek tayip erdoğancılarmı saçmalayacak
bende saçmalamak istiyorum bende koyun olmak istiyorum o gamsızlığı bende istiyorum. afederisiniz ama sikilirken suratımda gereksiz bir gulumseme istiyorum
dertli bunu yazdıhani avrupalı devletlerle kıyaslıyoruz ya kendimizi ; onlar bilgisayarla sevişirken bizim halkımızın evine yeni girmeye başlamıştı bu yıllarda.
her ne kadar satılmışta olsa elalem megabitlerle dosya indirirken biz daha 500 kb görünce götümüz tavan yapıyordu. 2005 öncesi hangisi vardı ?
zaaa aauhahahah muahahaha bu ne la bu ne la
moruk bunu yazmış olamazsın yazmamalısın lütfen lütfen diyorum.
neyse acelem var uzun uzun yazamaycağım belki sonra editlerim
DestinatioN tarafından 17/Kas/13 14:10 tarihinde düzenlenmiştir -
mfatihbodur bunu yazdısLeymN bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı4eye bunu yazdı
Eğitim almış okumuş kültürlü bi adam gibi konuşacağına bizim mahallenin ihtiyarları gibi konuşuyor. Anladın amk ?
Merak ettimde eğitim almış kültürlü bir adamla mahallenin ihtiyarları arasındaki farkı bu yazdıklarının neresinden çıkarttın? amk ?
-
dertli bunu yazdı
hani avrupalı devletlerle kıyaslıyoruz ya kendimizi ; onlar bilgisayarla sevişirken bizim halkımızın evine yeni girmeye başlamıştı bu yıllarda.
çok haklısın dostum akp olmasa su an 5110 kullaniyo olurduk. hic sukretmez bu serefsizler
-
mataramasuko bunu yazdıdertli bunu yazdı
çok haklısın dostum akp olmasa su an 5110 kullaniyo olurduk. hic sukretmez bu serefsizler
sesli güldüm :D
olay ileri gitmekse evet gidildi ama ne elde bişi kaldı nede avuçta hocam bazen ihtiyaçtan dolayı bazı şeylerin yapılması gerekiyor yukarıdaki foto zannımca istiklal. ama o ağaçların büyüdüğünü görmek etrafında çimlerin olduğu düz doğal bir halini hayal etmek istedim olmadı amk çünkü orası o kadar kalabalıkki ne çimler dayanırdı ne de o ağaçlar. zira o kadar hayvan bi milletizki ağaçların gövedeside dahil bütün dalları yazı yada dilek çaputuna bile dönerdi.
Hiç kimse diyemezki AKP bişi yapmadı evet yaptı kaşıkla verip kepçeyle almakta bunlardan biridir. hani yönetim şekli bizim ülkede ben merkezci olduğu için değil akp hangi parti gelirse gelsin avuçladık hocam. bundan sonraki hükümet akp kaybettiği takdirde öyle bir yükün altına giricekki biz onları suçlarken adamlar geçmişin boklarını temizlemekle meşgul bile olabilicekler.
-
mataramasuko bunu yazdıdertli bunu yazdı
özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun olan kölelerdir. internetten bahseden arkadaşlar sanırım bizim internet fiyatlarıyla dünya ortalamasının arasındaki farkı bilmiyorlar bi baksınlar bakalım.