folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Turkiye‘De 2005 Oncesi Ve 2013 Ne Mi Degismis?

Turkiye‘De 2005 Oncesi Ve 2013 Ne Mi Degismis?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

mutlaka degisimler olmustur da...

bu ne hal abi

hani ekonomide en buyuklerdeniz ya... en cok turist alan ulkelerdeniz ya...

kapinin onu goruldugu gibi.. ya gormedigimiz tarafi, kapali kapilar arkasinda...

turkiye'nin ruh sagligi sistemindeki , yetimhane ve psikiyatrik kurumlar duzeyindeki insan haklari ihlallerine karsi ne kadar ilerleyebildik acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=Q9lNUsLLC8c

hic bir isin standarti olmaz mi abi ya , kalifiye eleman yetistirme , calistirma mantigi falan...

hadi adsl icin yoldan gecen adami cevirip ise aldin eli tornavida tutuyor diye hat cekmeye gonderdin , askerin silah tutmayi bilmez , elektrosokcun ayar bilmez.. ustune ustluk yillar gecer hicbir seyde degismez..

Hacı 2005 öncesi parfüm firmalarından tester talep ettiğimizde cam şişede geliyordu, şimdi ıslak mendilin 1/16 'ini gönderiyorlar :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    4eye bunu yazdı

akp öncesi ve sonrası diye 2 ye ayırabiliriz ;

akpden önce habur gibi bir rezilliğin olması imkansızdı..
    akpden önce osman baydemir hükümet meşenin dalı nerene battı diyemezdi...
    akpden önce terör örgütü militanları akil insan adı ile toplum içine salınamazdı..
    akpden önce elinde TSK varken darbe yapmayıp emekli olduktan sonra yanındadaki 3/5 emekli ile darbe yapılacağı oyunu yazılarak hiçbir genel kurmay başkanı içeri alınamazdı / müebbet verilemezdi...
    akpden önce bir başbakan vatanadaşa ananıda al git dememiştir...
    akpden önce polis olabilmek için cemaatçi olman gerekmezdi...
    akpden önce memur olabilmek için cemaatçi veya şu partiden olman gerekmezdi... (Tamam partililer yandaşlarını kayırırdı ama bu kadar değil...)
    akp olmadan önce sağlık hizmetleri bu kadar iyi değildi... (Ama yaptıkları son değişimle ellerindeki nadir kozlardan birini daha berbat ettiler bu da boşa gitti yani..)
    akpden önce terör örgütü sempatizanlığı yüzünden dosyası bulunan bir insan MİT'in basın yayın biriminin başına getirilemezdi... (Bknz: Nuh Yılmaz)
    akpden önce oslo gibi bir rezillik olmazdı...
    akpden önce bir başbakan teröristle müzakere eden şerefsizdir deyip, 2 gün sonra gerekeni yaptık diyemezdi :) 
    örnekleri çoğaltmak çok...

Hocam ne mezunusun ? Aldığın eğitime yazık.. Ben böyle cehalet görmedim.

bunun eğitim ile ne alakası var amk bir açıklasana bana?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    4eye bunu yazdı

akpden önce terör örgütü militanları akil insan adı ile toplum içine salınamazdı..
    akpden önce elinde TSK varken darbe yapmayıp emekli olduktan sonra yanındadaki 3/5 emekli ile darbe yapılacağı oyunu yazılarak hiçbir genel kurmay başkanı içeri alınamazdı / müebbet verilemezdi...
    akpden önce memur olabilmek için cemaatçi veya şu partiden olman gerekmezdi... (Tamam partililer yandaşlarını kayırırdı ama bu kadar değil...)
    akp olmadan önce sağlık hizmetleri bu kadar iyi değildi... (Ama yaptıkları son değişimle ellerindeki nadir kozlardan birini daha berbat ettiler bu da boşa gitti yani..)
    akpden önce terör örgütü sempatizanlığı yüzünden dosyası bulunan bir insan MİT'in basın yayın biriminin başına getirilemezdi... (Bknz: Nuh Yılmaz)
    akpden önce bir başbakan teröristle müzakere eden şerefsizdir deyip, 2 gün sonra gerekeni yaptık diyemezdi :) 

Eğitim almış okumuş kültürlü bi adam gibi konuşacağına bizim mahallenin ihtiyarları gibi konuşuyor. Anladın amk ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

değişen tek şey 

bizim gibi düz vatandaşın ağzına sıçıldı

mücahitler mütahit oldu ve inanılmaz zengin oldu.

bu her dönemde de böyleydi düz vatandaş her dönemde sikilen oldu malesef lanet olsun böyle memlekete.

işte öyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

hani avrupalı devletlerle kıyaslıyoruz ya kendimizi ; onlar bilgisayarla sevişirken bizim halkımızın evine yeni girmeye başlamıştı bu yıllarda.

her ne kadar satılmışta olsa elalem megabitlerle dosya indirirken biz daha 500 kb görünce götümüz tavan yapıyordu.  2005 öncesi hangisi vardı ?

imzayı bıraktım basıyorum artık
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

olum bunlar bence Türk mürk değil amk amarekan acanı bunlar.

çok klasik olucak ama resmen amerikya hizmet ediyorlar ulkeye değil

sankı amerika tarafından başa getirilip bu ulkenın amkoyacaksınız biz ne dersek o olacak butun yatırımlar dışa açılacak mulkler satılacak ulkede bir sıkım kalmayacak vatandas kole moduna sokulup calısıtırılacak 3 cocuk yapıp ıs gucu dusurulecek vs vs

sanki ulkenın zararın çalısıyor gibi adamlar. geçmişine de saygısı yok adamların ne atasına ne vatanına ne yonetim şekline

kurt asıllı olup turklugunu ınkar edenler daha el ustunde tutulur hale geldı amk bu ne la

andımız ne demek tc ne demek nişanlardan ata nasıl çıkarılır bunlar ne demek amk

adamların butun yaptıklarını goz onune alınca resmen çılgınlık amk resmen mallık amk

iki duble yolada hemen tav oluyorlar ya ona ayar oluyorum

en sonda kıdem tazminatı olayı kafayı yedirtti bana, bu ne saçma şey la

birde sgk borcu var ki hiç sormayın banada girdi o borç :F

ha birde askerlikden ceza yemişiz olsun vatan sağolsun :Fasfaaf

resmen çinden farkımız kalmadı yonetımde, halk kole modunda amk

acelem vardı dağınık yazdım kusura bakmayın

not: saçmalamışda olabilirim ama bizim hakkımız yokmu hep turkiyede tek tayip erdoğancılarmı saçmalayacak

bende saçmalamak istiyorum bende koyun olmak istiyorum o gamsızlığı bende istiyorum. afederisiniz ama sikilirken suratımda gereksiz bir gulumseme istiyorum

dertli bunu yazdı

hani avrupalı devletlerle kıyaslıyoruz ya kendimizi ; onlar bilgisayarla sevişirken bizim halkımızın evine yeni girmeye başlamıştı bu yıllarda.

her ne kadar satılmışta olsa elalem megabitlerle dosya indirirken biz daha 500 kb görünce götümüz tavan yapıyordu.  2005 öncesi hangisi vardı ?

zaaa aauhahahah muahahaha bu ne la bu ne la

moruk bunu yazmış olamazsın yazmamalısın lütfen lütfen diyorum.

neyse acelem var uzun uzun yazamaycağım belki sonra editlerim

DestinatioN tarafından 17/Kas/13 14:10 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    4eye bunu yazdı

Eğitim almış okumuş kültürlü bi adam gibi konuşacağına bizim mahallenin ihtiyarları gibi konuşuyor. Anladın amk ?

Merak ettimde eğitim almış kültürlü bir adamla mahallenin ihtiyarları arasındaki farkı bu yazdıklarının neresinden çıkarttın? amk ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    dertli bunu yazdı

çok haklısın dostum akp olmasa su an 5110 kullaniyo olurduk. hic sukretmez bu serefsizler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    dertli bunu yazdı

çok haklısın dostum akp olmasa su an 5110 kullaniyo olurduk. hic sukretmez bu serefsizler

sesli güldüm :D 

olay ileri gitmekse evet gidildi ama ne elde bişi kaldı nede avuçta hocam bazen ihtiyaçtan dolayı bazı şeylerin yapılması gerekiyor yukarıdaki foto zannımca istiklal. ama o ağaçların büyüdüğünü görmek etrafında çimlerin olduğu düz doğal bir halini hayal etmek istedim olmadı amk çünkü orası o kadar kalabalıkki ne çimler dayanırdı ne de o ağaçlar. zira o kadar hayvan bi milletizki ağaçların gövedeside dahil bütün dalları yazı yada dilek çaputuna bile dönerdi.

Hiç kimse diyemezki AKP bişi yapmadı evet yaptı kaşıkla verip kepçeyle almakta bunlardan biridir. hani yönetim şekli bizim ülkede ben merkezci olduğu için değil akp hangi parti gelirse gelsin avuçladık hocam. bundan sonraki hükümet akp kaybettiği takdirde öyle bir yükün altına giricekki biz onları suçlarken adamlar geçmişin boklarını temizlemekle meşgul bile olabilicekler. 

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    dertli bunu yazdı

özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun olan kölelerdir. internetten bahseden arkadaşlar sanırım bizim internet fiyatlarıyla dünya ortalamasının arasındaki farkı bilmiyorlar bi baksınlar bakalım.

işte öyle
Toplam Hit: 6817 Toplam Mesaj: 69