TÜRKİYEDE 205 BİN VATAN HAİNİ VAR!!!!
-
VATAN HAİNİ
...Vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan, vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan, vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın, fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan tırnaklarıysa ağalarımızın, vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa, ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan, vatan, amerikan üsleri, amerikan bombası, amerikan donanması, topuysa, vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan hainiyim.
...Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla: Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ!..(Nazım Hikmet RAN / 28.07.1962)
-
Bi denyo bi şey yazdı ardından 100 denyo yazdı ne ciddiye alıyorsunuz be hocalar?
-
canım kardeşlerim benim
çok garip
ben, herkesi herşeyi bazen en yakınını bile kendine düşman bilen(hisseden) , kişilere atıfta bulunmak için yazdım.yaşım 25, ve hala bu ülkede insanların birbirlerine karşı bitmeyen kinlerine, cinliklerine, ayrımcılıklarına şahit oluyorum.
öyle bir ayrımcılık ki gelip kapınıza kadar dayayınıyor.
abi ben kürtlerden nefret ediyorum.
ben türküm ama izmirliyim.izmir dışından adam çıkmaz.
abi karşıyakalıyım, izmiri sikeyim.
abi ben zafer mahalesi çoçuğuyum, karşıyakanın amına koyayım hepsi piçtir..........vs
bu döngünün sonunda kendiniz dışında herkese karşı bir kin bir düşmanlık duyduğunuz ortaya çıkıyor.
garip işte,.........şu şekilde bağlayalım..................................mercedes sosa nın dediği gibi " ben dünya vatandaşıyım"
gracias a la vidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saygılarımla -
Antikky bunu yazdı:
Bi denyo bi şey yazdı ardından 100 denyo yazdı ne ciddiye alıyorsunuz be hocalar?
o bir denyo ne yazmıs 205 bin vatan haini mi var? yani o kadar vatan haini var demiyorum yok da demiyorum.artı olayı seviyesizleştirmeyelim arkadaşlar.HAİN BU HER YERDEN ÇIKABİLİR.ordan çıkmaz burdan çıkmaz diyemeyiz ama ben şuna inanıuyorum hainler bu kadar fazladır ama kilit adamalr asıl hain olurlar.yani gücü parası ve yetkisi olanların yaptığı hainlik çok ses getirir ve bizim ülkemize çok zarar verir. artı bana denyo demiş olman beni çok üzdü.sen yetkilisin galiba bu siteyi ve herkesi eviyorum kimseyle problemim yok.bana ne derseniz deyin ben tahribat üyesi olmaya devam etcem inşallah.
-
Knowledge bunu yazdı:
crashboy bunu yazdı:En büyük vatan hainide mit,jitem ve bu bakan gibi itlerdir.
adam öldüren , isgence yapan, halka kursun sikan, daha gecen gün gözümüzün önünde olanlari gördük.
semdinli....aman diyim, bu kadar büyük konuşma arkadaşım. çok büyük bi genelleme yapıyosun.
bak kardeşim sen mit jitem gibi büyük bir teşkilata böle şeyler diyemezzsin tamam mı bu 1
2.cisi de şemdinlide adam hain olmayabilir o adamın ne oldugunun bilemeyiz.olayların içinde olaylar var.sen kimsin ki adama şemdinlideki adam hain diyosun o adam hain değildi ali kaya hain değildi.jitem dedi git vur oda vurdu. artı mitin alakası bile yok sen onada dil uzatıyosun.
mit ve jitemde hainler oalbilir.ama hepsine birden haindir diyemessin seni şiddetle kınıyorum.
-
:) bilgisayar basinda gercek dünyadan uzak kalmis,
cok vatansever cok milliyetci cok devletci arkadaslarim;
mit nedir jitem nedir bir aciklayinda ögrenelim.
mit ve jitem birlikte calisirirmi calismazmi bunuda söyleyinde onuda bilelim.
mit ve jitem derin devlet iliskilerinde ne rol oynuyor bunuda söyleyin bakayim.
mit ve jitem kac tane genci kacirip kendi ugruna calistiriyor bunuda söyleyin...
mit ve jitem elemanlari elini kolunu salliyarak kac tane adam öldürdü bunuda söyleyin...
biraz gözlerinizi acin. neyse ya kimlerle ugrasacagim.
elemanin nicki mit :) gizli ajan özentzisi oldugu nasilda belli.
git fbi cilik felan oyna sen :P
internette ögrenilmiyor bu dengeler,
düzeni degerlendirebilmek icin politik elestirilerle yaklasmaniz lagzim.
derin devlet meseleleri bunlar, kurtlar vadisi hayranlari sizi :)
rastgele -
str et lem liseli bende bostanli da kaldim ksk den adam cikmiyo :)))))))))))))))
ksk li tikkyy sin sen bide allah bilir.salla mllti kasimpasa seyinden assaaa:D -
cruash boy söle bakalım sen sana nre zxararı var jitemin.bugun eger pkknın bombalama eylemlerinde akrabları ölenlkerin yerin de olsan jitemin önemini anlardın dallama seni
-
BosKurt bunu yazdı:
liseli bunu yazdı:
vatan hainleri listesi (alfabetik değildir);
kürt halkı
ermeniler
çingeneler
solcular
komünistler
satanistler
eşcinseller
konyalılar
tunceliler
bizim karşı mahalle
bizim karşı apartman
bizim karşı takım
bizim karşı komşu
babam
annem
...vs
Konyalılar sana naptı lam.ziktiler mi hee.Konyalılara laf atıyon dallama.Adam ol önce de ondan sonra konuş.Konyalılar kadar milliyetçi olan bir yer var mı lan.
haklısın zaten ondan altı erenler üstü verenler diyolar -
mit bunu yazdı:
Knowledge bunu yazdı:
crashboy bunu yazdı:En büyük vatan hainide mit,jitem ve bu bakan gibi itlerdir.
adam öldüren , isgence yapan, halka kursun sikan, daha gecen gün gözümüzün önünde olanlari gördük.
semdinli....aman diyim, bu kadar büyük konuşma arkadaşım. çok büyük bi genelleme yapıyosun.
bak kardeşim sen mit jitem gibi büyük bir teşkilata böle şeyler diyemezzsin tamam mı bu 1
2.cisi de şemdinlide adam hain olmayabilir o adamın ne oldugunun bilemeyiz.olayların içinde olaylar var.sen kimsin ki adama şemdinlideki adam hain diyosun o adam hain değildi ali kaya hain değildi.jitem dedi git vur oda vurdu. artı mitin alakası bile yok sen onada dil uzatıyosun.
mit ve jitemde hainler oalbilir.ama hepsine birden haindir diyemessin seni şiddetle kınıyorum.
mitcilik sanamı kaldı