folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiyede Oylar Kime Nerden Çıkacağı Belli Olmaz

Türkiyede Oylar Kime Nerden Çıkacağı Belli Olmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Mahallede çok sevdiğim bir teyze var.70 küsür yaşında eski toprak.Muhacir nine deriz (tabi söylenirken macir).Konuşuyordukta nasıl oy atıyorsun falan diye dedi ben hiç bir çizgi bilmem dedi.Oraya giderim görevli bana bastırttır dedi.Akp, chp hiç birşey bilmiyor hangisi ne.

Yani şu var böyle insanlar çok vardır sanıyorum.Bilmiyorlar falan düşündüm de daha başka nasıl atabilirler, kimler kime nasıl oy veriyordur çok garip.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

evet zaten öleleri yüzünden bu hallerdeyiz

yanlış anlamayın , ama öyle bilip bilmeden oy verince elin piçi geliyo seni sömürüyor

bkz dtp piçleri hadi bide ona oy verse şimdi teyzemiz , onun gibi verenler de olucaktır illaki , ondan sonra ayıkla pirincin taşını 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

teyznein suçu yok dedi bir çizgi bile bilmem.Yani okuma yazma yok çokta umrunda siyaset.Ailevi sorunu var sadece kızları var 2 tane birisi almanyada onun evinde kalıyor fakat kızın kocası istemiyor başka yere gitti falan bi ton mesela kimsesi yok.Seviyoruz bizde.

Yani hep böyle yakışıkı diye bilmem ne diye oy verdiler sonucunda böyle oldu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

son secimlerde  akp  10 milyon oy aldı:)

oy kullanmayan  buna gerek görmeyen ve banane diyenler:9.8   milyon artı...küsür  ki bu resmi rakam:)  bence cok daha fazla.......

"Sessiz  çogunlugun sesiyim"   nereye kadar:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    benim annemde bilmez kime oy verecegini ben ne desem ona oy verir bende dicemki 3 tane bayrak olan hangisi varsa ona ver :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    seçim sandığında görev yapacam. bi de yeni duyuyorum. her sandık olan yerde bütün partilerden bi görevli oluyormuş. onlar da bilmeyenleri yönlendirmek için bekliyorlar heralde yeni duydum :S neyse ben alacağım 60 YTL ye bakayım :)

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim evet Türkiyede 10 milyon kişi oy kullanmadı.akpninde 4 milyonu çifte oy diyorlar.Türkiye 68 milyon diyenler var.Yani sizin anlıyacağınız oıldu birşeyler.Eskişehirde seçimlerde milletvekil sandıklara gitmişti.Sonra ülkücüler gitti çıkarttı şeresizi.Oy çaldı eleman ona ramen dspden büyükerşen geldi.

Amerikanın desteği var birşeyler daha var sonucu görüyoruz.Oylarda göreceksiniz de akp belki yine 1. olur ama chp ile çok az fark var.Önümüzde yükseleceğini tahmin ettiğim partiler chp, demokratik parti(erkan mumcu ile mehmet ağarın), gençparti.

Artar dyorum.Akpyi sevmeyen ona karşı olduğu için chpye oy atanlar olacak.Demokratik parti idi sanırım tam hatırlayamıyorum oda iki parti oylarının toplamı olacak.Fakat genç partiye karşı gerçek anlamda bir ilgi var seçimlere ilk katıldığında doğuda kazandı bir ilde bir çok ilde ilk 3 teydi.Fakat doğudaki bayanı vurdular yerine akp geldi :) yani genç partide baya yükseliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

gene %35 ile a.k.partisi gelecek gibime geliyor. çünkü adamların yandaşları çok. milletin gözünde iyi imajları var.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

gene %35 ile a.k.partisi gelecek gibime geliyor. çünkü adamların yandaşları çok. milletin gözünde iyi imajları var.

bencede z siyaset yapmıycam sadece tahminim yine akp 1. olacak kendi görüşüm istemeye istemeye

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    benim annemde bilmez kime oy verecegini ben ne desem ona oy verir bende dicemki 3 tane bayrak olan hangisi varsa ona ver :)

tornavida gecen secimde annaneme öyle demistim gitmis karıstırmıs genc partiye vermisti :D biraz dikkat oyLarı dagıtmayaLım :)

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    açık oylama gizli sayım yapılmış bi ülkede yaşıyoruz normal karşılamak lazım (:

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 2062 Toplam Mesaj: 14